Kāds ir mīļākais ēdiens uz svētku galda?

December 11 2011 14:29

Keywords: doma23289

Best answer

  1. 1
Vilnis S. december 11 2011 14:36His answers

          Latvietis - bagātāks un gudrāks.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (16)

  1. 1
Elvital A. december 11 2011 14:32 Her answers

kaut kas no zivtiņās ...

  1. 1
Ieva B. december 11 2011 15:52 Her answers

Ziemassvētkiem jāsmaržo pēc piparkūkām , tas pirmkārt !   Tālākais - pēc iespējām un spējām , katram savas variācijas ...

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 14:48 Her answers

Pašceptie pīrādziņi.

  1. 0
Vineta K. december 11 2011 15:20 Her answers

Protams,cepeti,skabu kapostu sautejums,piradzini,smalkmaizites un zvtinas.Tie ir mani milakie svetku edieni.Ar milestibu gatavoti.

  1. 0
Gunars s. december 11 2011 15:23 His answers

     No kura nevar atturēties, zemapziņa te valdniece. Vienreiz viens ,citreiz kaut kas cits

  1. 0
Zigmārs Z. december 11 2011 15:41 His answers

Plakanmaize ar mocarellu un tomātiem[/b]
Sastāvdaļas:2 paciņas mocarellas (250 g) 2 palieli tomāti, sagriezti palielos kubiņos 6 bazilika lapiņas ,svaigi malti melnie pipari pēc garšas
maizei: 115 ml silta ūdens 5 g sausā rauga 2 ēd.k. saulespuķu eļļas 250 g miltu 5 g jūras sāls   Pagatavošana:Lej bļodā siltu ūdeni, pievieno visas mīklas sastāvdaļas un samīci mīklu. Mīci apmēram 10 minūtes.
Kad mīkla ir vijīga un maiga, liec to ar eļļu ietaukotā bļodā, pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi un liec siltā vietā, lai mīkla rūgst, kamēr palielinās apjomā uz pusi, apmēram 1 stundu.No mīklas izveido plakanas šķēles, kādas formās vēlies, un liec tās uz pannas vai grila. Uz vidējas liesmas cep no vienas puses kādas 3-5 minūtes, līdz apakša ir gatava. Apgriez otrādi un turpini cept, līdz gatavs.
Kad tas izdarīts, ņem nost no liesmas. Liec uz liela šķīvja vai dēlīša, pa virsu kārto tomātus, saplūkātu mocarellas sieru un baziliku. Pārlej ar eļļu, pipariem, sāli un nedaudz saldenā balzamiko.

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 16:12 Her answers

Vistas filejas tītenīši pildīti ar Mocarella sieru un sautēti saldajā krējumā ar pārkaisīto Krievijas sieru.

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 16:15 His answers

Zacene

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 17:12 Her answers

Ziemsvētkiem ir savi ,īpaši ēdieni galdā - cūkas šņukuriņš ar pelēkajiem zirņiem , pildīta karpa , kuras zvīņas liekam maciņā , lai aug naudiņš nākošgad ...,
pīrāgu kalni - daudz un dažādi , ko pa svētkiem ņammāt , un ciemiņiem līdzdot , piparkūkas - obligāti !  
Un vsp - tie ir svētki dvēselei   , protams ,neaizmirstot arī vēderpriekus... , kas nu kuram labāk tīk, to arī liekam galdā  ...

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 17:54 Her answers

gaļas salāti

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 19:05 His answers

Tāds,kas visiem garšo....

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 19:09 Her answers

nav neviens ediens,kuru nevaretu est ari ikdiena!

  1. 0
Jānis K. december 11 2011 19:42 His answers

Cūkas cepenītis.

  1. 0
Blocked profile december 11 2011 20:22 His answers

jebkurš, kurš gatavots ar sirdi un mīlestību...

  1. 0
savsem k. december 11 2011 20:43 His answers

Latvietis  

  1. 0
Blocked profile december 12 2011 02:44 Her answers

Rossols!!!!!!
Bez tā nespetu iedomāties nevienus svētkus...

Sign In

Login