Dvēseļu- škirošana pēc to darbiem.

14. sep 2009. 16:18

Cilvēķiem ir ļoti slikts paradums; izjaukt harmonijas līdzsvaru Visumā.Kosmiskais likums jeb Visuma Dieva likums darbojas,lai atjaunotu līdzsvaru un harmoniju.Dievs to vada.Tas ir cēloņu un seku likums.Tas ka cilvēki neņem vērā šo likumu,nav attaisnojuma.Mūsu rīcības sekas notiks neatkarīgi no mūsu vēlmēm.

Atslegas vārdi: V.V.V.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 15. sep 2009. 16:02

Grēks ir visu vēlme,bet vēl trakāka ir iedomība.Vai esi cilvēkiem par tiesnesi uzmeties un pats neesi grēkojis nekad?Iepriekšpēdējais teikums ir tavs grēks,jo tie ir meli!

TheCad T. 14. sep 2009. 22:25

Kur tad shitais rakstiits,
"Pēs nāves---   Cilvēku dvēseles škiro.Tās dvēseles,kuras apguvušas visas Dieva mācības,tiek nosūtītas uz paradīzi.Bet tās dvēseles,kas nav apguvušas šo mācību,tiek vēlreiz sūtītas uz zemi."
un kas shitaadas lietas sludina/

Dzēsts profils 14. sep 2009. 17:12

Kā Tu zini par Paradīzi,viena tante teica?!

Arvīds J. 14. sep 2009. 16:50

Cilvēkiem ir ļoti slikts paradums: izjaukt harmonijas līdzsvaru Visumā. Kosmiskais likums jeb Visuma Dieva likums darbojas,lai atjaunotu līdzsvaru un harmoniju.Dievs to vada.Tas ir cēloņu un seku likums.Tas ka cilvēķi neņem vērā šo likumu,nav attaisnojuma.Mūsu rīcības sekas notiks neatkarīgi no mūsu vēlmēm.

Arvīds J. 14. sep 2009. 16:24

Pēs nāves---   Cilvēku dvēseles škiro.Tās dvēseles,kuras apguvušas visas Dieva mācības,tiek nosūtītas uz paradīzi.Bet tās dvēseles,kas nav apguvušas šo mācību,tiek vēlreiz sūtītas uz zemi.

Autorizācija

Ienākt