Gadās šo to noklausīties.:)

16. sep 2009. 17:08

Kad esmu Rīgā,bieži iznāk izmantot sabiedrisko transportu un tajā,kā jau visi labi zin,brauc visdažādākie cilvēki. Lielākoties mēs tos aizmirstam jau dažas sekundes pēc tam,kad esam ieraudzījuši,bet ir daži,kas paliek atmiņā. Dažādu iemeslu dēļ. Vakar redzēju kādu sievieti,par kuru gribētu pastāstīt arī jums. Un ne jau tādēļ,lai aprunātu,bet tāpēc,ka bija gan jautri,gan pamācoši. Šī sieviete iekāpa mikroautobusā. Turklāt šoferis viņu ieraudzīja pats un apstājās,atpazīdams kā savu regulāru pasažieri. Sieviete ļoti izteiksmīga pusmūža dāma,pievilcīga un acīs krītoša. Pieļauju domu,ka šoferis vēlējās iepazīties,jo pats viņu uzrunāja un uzdeva jautājumus. Sieviete bija tādā sajūsmā,ka apsēdās šoferim tik tuvu,cik vien tas bija iespējams,savas somas,kas bija pietiekami iespaidīgas,novietojot tieši ejā tā,ka pārējie pasažieri bija spiesti kāpt tām pāri gan iekšā gan ārā kāpjot,bet šķiet,ka sieviete savā aizrautībā to pat nepamanīja. Bet pati interesantākā bija saruna. Sievietei acīmredzami patika būt uzmanības centrā,jo viņa runāja tik skaļi,ka to dzirdēja pilnīgi visi,kas atradās mikroautobusā. Ja iesākumā šoferis sarunā iesaistījās un uzdeva jautājumus,tad vēlāk tas nebija pat iespējams,jo viņas runas plūdi bija neapturami,nevaķdāmi,vētraini... Nu sauc kā gribi,bet nekam un nevienam citam tajos nebija vietas. Ko viņa stāstīja? Tā bija vesela oda sevis pašslavināšanai. Visi,kas bija mikroautobusā,uzzināja,cik viņa ir gudra,sportiska,seksuāli aktīva,cik laba un mūsdienīga māte,cik labi viņa prot est gatavot un māju uzturēt ideālā kārtībā,cik viņai labi draugi, labs darbs,cik viņa optimistiski skatās uz dzīvi un nekad nezaudē dzīvesprieku,neskatoties uz to,ka...ir šķīrusies,vienai jāaudzina bērni,jāmaksā rēķini... Un vīrieši vai acis kar ārā uz viņu skatoties,īpaši tie vācieši,kuriem blakus tādas nošļurkušas,nekoptas,resnas... Bet viņa sevi kopj,sporto,ģērbjas moderni.. Nu pasakiet,kāpēc man viņas ir žēl? Viņas dzīve taču ir tik ideāla,ka viņa to ir gatava izkliegt visai pasaulei. Bet iepazīšanās laikam izpalika,šoferis vairs nerunāja.

Atslegas vārdi: humors32404, sievietes434, atiecības259

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 18. sep 2009. 01:29

Ilona Mežviete,man liekas,ka tā sieviete ir tepat,kura sevi mūžīgi slavē un liekās gudrāka par visiem,turpat blakus ir arī  viens "pārgudrs",kas neprot pat pilnu teikumu uzrakstīt,bet uz pamācībām kā traks suns!  2 zābaki 1 pāris,mūžīgi kopā!!!

Ilona M. 17. sep 2009. 12:20

Par klačošanos teikšu tā-mans uzskats,ka klačošanās ir tad,ja sauc kādu vārdā un tad stāsta visādus brīnumus.Nedomāju gan,ka pēc mana stāsta var atpazīt konkrētu cilvēku.Varbūt,ka šī sieviete stāstā ir prototips kādai,ko arī jūs pazīstat,bet...tad jau visa daiļliteratūra būtu klačošanās.:)

TheCad T. 16. sep 2009. 20:05

Nav labi tā darīties Ilona/
Klaču tante/

Dzēsts profils 16. sep 2009. 18:41

..bet ja tā bija sievietei vienīgā iespēja izrunāties no sirds pēdējā pusgada laikā..:D

Frēzija v. 16. sep 2009. 18:36

Tāda tipa sievietes arī es divas pazīstu, viena mainīja vīrus vienu pēc otra, tomēr viens gadījās,  kas viņai tos ragus aplauza, ne pārāk pakļaujas, bet otrai pēdējais aizmuka uz ārzemēm uz laiku, pāraudzināsanai.Ļoti garlaicīgi viņu sabiedrībā, visu laiku tikai jāklausās cik viņa ir jauka utt.

Autorizācija

Ienākt