Dieva baušļi

26. sep 2009. 08:28

Kāpēc garīdznieķiem bija vajadzīgi Krusta kari,ko gribēja panākt iekarojot Jēzus Kristus dzimteni.Nevienam cilvēkam nevar uzspiest ticību ar varu.Katoļu garīdznieķi viduslaikos gribēja ar varu uzspiest ticību visām tautām.Diemžēl ar krusta kariem un vardarbību nevar uzspiest savu ticību.

Atslegas vārdi: V.V.V0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Arvīds J. 15. mar 2011. 19:24

  Arī Religijā ir Labais un Sliktais...

Guna M. 27. feb 2010. 23:37

   Lai spriestu par garīgām tēmām ,vispirms lasiet Bībeli ,tad nebūs jāraksta muļķiģi jautājumi.

Arvīds J. 22. okt 2009. 09:18

Visos laikos garīdznieķi pārkāpj 3.Dieva likumu....Nemāni. Lai nostiprinātu varu pār cilvēkiem. Priesteri garīdznieki izdomāja tā saucamos Svētos Rakstus,kurus viņiem esot iedevis pats Dievs.Tie ir pilnīgi meli.Dievs nekad nevienam cilvēkam nav devis kaut kādus Svētos Rakstus.Visu Svēto Rakstu vēstījums visām tautām bija viens un tas pats.Jāklausa savi mācītāji garīdznieki,jo viņi vienīgie spējot remdēt Dieva dusmas.Protams garīdznieki par to ņēma naudu no cilvēkiem.Dievam nauda nav vajadzīga.Tā ir vajadzīga garīdzniekiem,lai varētu labi dzīvot uz Dieva reikina.

Arvīds J. 6. okt 2009. 06:36

Visumā,tas ir Dievā katram ir ierādīta sava vieta.Mēs taču nevaram savai sirdij vai zarnām likt darboties citādāk. Viss cilvēka organisms darbojas vienā sistēmā.Cilvēki,dzīvnieķi un kukaiņi var dzīvot tikai uz Zemes radītos klimata apstākļos.Mēs visi dzīvojam uz Zemes uz savas mātes.Ļoti daudz ir izdarīti slikti darbi ,kas mūsu Zemesmātei nepatīk.

Arvīds J. 4. okt 2009. 06:17

Garīdznieķi visos laikos vienmēr gribēja ar religijas tēmām turēt cilvēka prātus savā varā.Kad cilvēki ir paklauti religiskajiem rituāliem.Garīdzniekiem vieglāk viņus izmantot savās interesēs.No šiem cilvēkiem tiek prasīta nauda,vai kāda cita manta,vai arī īpašums.Garīdznieķi vienmēr ir uzkatījuši,ka rīkojas Dieva vārdā.Dievs augstākais saprāts nekad nav devis tiesības garīdzniekiem rīkoties viņa vārdā.

Arvīds J. 29. sep 2009. 13:25

Starpnieki starp Dievu un cilvēkiem nav vajadzīgi.Tā ka mācītāji vienkārši sludina paši savus sarakstītos religīskos rituālus.Paldies,ka mūsdienās. Mācītājjs neko nesaka,ka Dievam vajaga ziedot kaut kādu dzīvnieka dzīvību.Vienīgais ka ir daži mācītāji prasa ziedot naudu Dievam.Pilnīgas aplamas domas.Mūsu nauda un kaut kādas citas vērtīgas mantas- Dievam nav vajadzīgas.

Dzēsts profils 29. sep 2009. 11:06

vai ir vajadzīgs strpnieks stsrp Dievu un cilvēku????Domāju,ka nee...

Arvīds J. 28. sep 2009. 07:57

Garīdzniekiem arī jāmainās,tie laiki sen ir pagājuši,kad vidusslaikos ar ticību turēja cilvēkus savā varā.Nevienam cilvēkam nevajag uzspiest savu ticību.Visam jānotiek brīvi un dvēseliski atklāti.

Dzēsts profils 27. sep 2009. 08:40

Būs avis,būs arī cirpēji...

Arvīds J. 27. sep 2009. 08:34

Es pret garīdzniekiem nēēsmu slikti noskaņots.Vienīgais norādu viņu pieļautās kļūdas,lai garīdznieķi laika gaitā varētu mainīties.Garīdzniekiem būtu jāievēro arī Dieva 10.bauslis un 9.bauslis.Tā ka garīdznieķi padomājiet.

Arvīds J. 27. sep 2009. 08:28

Dieva pirmais bauslis ir Nenogalini.Cilvēkiem un arī garīdznieķiem būtu jāpadomā,ka tomēr ir jāieklausās Dieva baušļos

Arvīds J. 27. sep 2009. 08:25

Dieva trešais bauslis ir Nemāni,bet kāpēc garīdznieķi visos laikos tad mānas?Vai mūsu laikos garīdznieks kaut ko saprot ko viņš sludina ? Vai izliekas ka neko nesaprot kur ir patiesība un kur ir meli?

Arvīds J. 27. sep 2009. 08:18

Laika gaitā arī garīdznieķi mainās.Sāk kaut ko saprast no iepriekšējo garīdznieku pieļautām klūdām.Garīdzniekam arī jāmainās kopā ar šo pasauli.Jāsaprot,kas Bībelē ir samelots un kur ir taisnība.Jo pašu Bībeli laika gaitā paši garīdznieķi ir vairākas reizes labojuši pēc saviem uzskatiem.Nedrīskt visu tā darīt mainīt ticību pielietojot varu,kā to darīja garīdznieķi vidusslaikos,kad iekaroja citas zemes arī Latviju.

Frēzija v. 26. sep 2009. 17:08

Nevajag sevi pakļaut tumšajiem spēkiem, cik zinu ir bauslis, tev nebūs nokaut. Kaut kas neiet kopā, Māri, tavam teiktajam.

Dzēsts profils 26. sep 2009. 16:48

Ar reliģijas palīdzību var pakļaut cilvēku prātus un savulaik ar nogalināt tās vārdā!

Frēzija v. 26. sep 2009. 16:42

Arvīds Jarāns, kāpēc tu visu laiku par garīdzniekiem centies rakstīt visu slikto? Es viņus neaizstāvu, bet nevaru arī saprast tevi. Ir dažādas profesijas, ir dažādi cilvēki. Kāds garīdznieks teica, mēs esam tādi  paši cilvēki, ka jūs, atšķiramies tikai ar profesiju. Vai starp ierāvējiem var pieskaitīt tikai garīdzniekus? Vai visi viņi ir ierāvēji? Ja tu kaut ko ierosini, tad lūdzu arī atbildi.Viņi nevienu ar varu nerauj iekšā, bet tie sektanti gan ir apnicīgi, kāpēc viņu ir tik daudz, jo uzdarbojās ar hipnozi, ieej vienu reizi pie viņiem, nākošreiz tu tur skriešus skriesi.

Aivars K. 26. sep 2009. 13:18

    TOREIZ KATOLICISMU AR VARU CENTĀS UZSPIEST, A TAGAD PAŠI ATVADĀS NO PRĀTA UN METĀS KĀDĀ SEKTĀ IEKŠĀ..STARPĪBA TOMĒR IR, TAS TIESA..P

miillSniegpulksteniite (. 26. sep 2009. 10:05

kas pie varas tas ar kaut ko ar vien  viens otram uzspiezz, ja neklausa - spiidzina vai nievaa citdomaajossos:)

L

Arvīds J. 26. sep 2009. 08:32

Ko gan gribēja panākt garīdznieķi uzsākot krusta karus? Uzspiest citām tautām savu ticību,lai tās turētu savā varā. Garīdzniekiem visos laikos ir velēšanās uz Dieva reikina labi dzīvot.

Autorizācija

Ienākt