Visi cilvēki ir egoisti, un visi tiecas pēc laimes. Kāpēc?

21. okt 2009. 20:42

Tāpēc, ka ego princips ir tas, kas piespiež cilvēkus meklēt laimi dzīvē, pat tad, ja tie nekad nav zinājuši kas tas tāds ir. Laimes stāvoklis ir mūsu apziņas stāvoklis, kuru tā izjuta pasaules radīšanas brīdī. Atmiņas par šo stāvokli piespiež mūs meklēt dzīvē laimi atkal un atkal, un vilties - atkal un atkal...Tiesa, visi meklēs un sapratīs to dažādi. Cilvēka mērķis dzīvē – būt laimīgam!
Om shanti

Atslegas vārdi: Ego0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Jaukā T. 26. okt 2009. 17:34

"Cilvēka mērķis dzīvē – būt laimīgam! " Es driizaak teiktu meerkis ir APSKAIDROTIES!!!
Lama Rinpoche: "piedzimstot uz Zemes sanasaras rataa,cilveeki veltiigi cer uz laimi,jo taa sheit principaa NAV iespeejama,ir tikai atminas par kaadreizeejo laimes staavokli.....tikai izejot no shii paardzimshanas rata,cilveeks var sasniegt ABSOLUUTO LAIMI!!! "
Taadeel arii ceriiba buut laimiigam arii sev buutu janogalina,lai cik beediigi tas neskaneetu...
OM

Kaija K. 22. okt 2009. 12:34

tāpēc,ka mums piemīt visas cilvēciskās vājības...tai skaitā - arī tiekšanās pēc laimes...

Dzēsts profils 21. okt 2009. 21:52

Visi tiecās pēc laimes,bet nav egoisti!!! Es cenšos Pasauli padarīt labāku,vairāk dodu,kā saņemu...Ja otram laimi būs devis,tad tā atnāks arī pie Tevis!!!  


Yogananda O. 21. okt 2009. 21:00

Laimes stāvoklis ir stāvoklis, kurā atrodas mūsu apziņas daļa.Viss tur jau ir! Viss, kas ir mūsu apziņā izpaudīsies mūsu dzīvē, kā tur nav – nekad neizpaudīsies! Ja tas nebūtu tā, visi cilvēki būtu laimīgi un dzīvotu komunismā! Mūsu dzīve ir mūsu apziņas atspulgs! Visi notikumi, procesi un parādības atrodas mūsu apziņā, un izmainīt tos var, tikai izmainot apziņu! Citu variantu neeksistē principā.....
Om

Sandra S. 21. okt 2009. 20:50

Dzīve ir jauka, drīz tā var zust- burvīgo mīlu katrs grib just!... Ja laimi otram būsi devis, tad tā atnāks arī pie Tevis!
Runas garas, bet darbi īsi:"SEX"! Priekš tā Dievs radīja vīrieti un sievieti!...

Autorizācija

Ienākt