nu sievietes un parmetat vel mums kko!?!!!

25. okt 2009. 13:18

sis ir raksts no tvnet un mani tas tiesam sokejamka ari dazi cilveku komentari(esot vairaki lidzigi gadijumi???)
Mana sieva ir kļuvusi neciešama. Nepietiek jau ar to ka gandrīz visu manu algu iztērē nelietderīgi savām vajadzībām, tagad man ir aizdomas, ka viņai ir uzradies arī mīļākais.

--------------------------------------------------------------------------------

Sākšu ar visu pēc kārtas: viņa pati ir bez darba, es uzturu ģimeni, dodu viņai naudu, bet tā vietā, lai nopirktu kaut ko ģimenei vai bērnam, viņa pērk lupatas un citus štruntus, diezgan bieži arī lielas summas nodzer, pēc tam aizbildinās, ka satikusi sen neredzētas draudzenes un aizgājušas uz kafejnīcu pasēdēt un tā glāzīti pa glāzītei, līdz pārvelkas mājās naktī pilnīgā ķēmā. Es saprastu, ja tas gadītos retu reizi, bet tas jau sāk atkārtoties aizvien biežāk un biežāk.

Par mājas uzturēšanu kārtībā nemaz nerunāsim, tur viņa ir pa slinku; ja es nesavāktu, tad mēs dzīvotu cūku kūtī! Viņa visu laiku čīkst, ko es varu ņemties, viss taču ir kārtībā. Kā tad kārtībā - netīrus traukus gultā atrodu, kurus viņa ir aizmirsusi aiznest līdz virtuvei.

Labi, to vēl varētu paciest, bet nu man ir radušās pamatīgas aizdomas, ka tās draudzenes, ar kurām viņa ir sākusi bieži pa vakariem tikties, nemaz nav draudzenes, bet cits vīrietis; aizdomas man radās pēc viena dīvaina gadījuma, kad viņai zvanīja telefons, pati bija dušā, uzrādījās, ka zvana Ieva, es pacēlu, taču neteicu neko, un tur vīrieša balss man jautāja, vai es varu tagad runāt, es atbildēju, ka varu, un šis, izdzirdējis, ka atbild vīrietis, pārtrauca sarunu, es zvanīju atpakaļ, necēla, pēc tam bija izslēgts.
Kad pateicu sievai, ka viņai Ieva ir zvanījusi un runājusi vīrieša balsī, šī tēloja muļķi un izlikās, ka nesaprot, par ko es runāju, viņa jau vispār ir ļoti laba blefotāja, tā ka zinu, ka no viņas kaut ko izvilkt ir bezcerīgi.

Varbūt kāds varētu ieteikt, kā man dabūt atpakaļ to sievieti, ar kuru apprecējos?! Gribu, lai viņa ir tāda, kāda bija sākumā, nevis tāda, kāda ir kļuvusi tagad, - slinka, bezatbildīga, lieto alkoholu un vēl pinas ar kaut kādiem citiem vīriešiem. Varbūt saņemšu kādu vērtīgu padomu šeit un izdosies rast risinājumu.

p.s.fuck ess neprasu padomu tik teksts no tvnet!!!domas tikai prasu un ka ta sanak???
padomus varat rakstit tvnet portala,sadala-sievietem!!!

Atslegas vārdi: sievietes434

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (18)

andris m. 5. apr 2010. 10:33

Jāsāk,ārstēt!

Alise D. 10. jan 2010. 19:46

Būs auni, būs arī cērpējas!!!! ko citu te lai vēl piebilst:))))) nomisējās sievucīti izvēloties:)))

Dzēsts profils 13. dec 2009. 14:15

Nu redz manā dzīvē bij pretēji to ko darīja tava sieva darīja mans vīrs atrisinājums šķirties jo viņa nemainīsies.Sievietes ir dažādas tāpat  kā vīrieši un kādēļ viņa tā sākusi rīkoties tas jaizanalīzē tev pašam.Vai  ARĪ IEGĀDĀJIES MĪĻĀKO VARbūt TAD KAUT KAS MAINĪSIES.BEt varbūt jāielūkojas sevī pašā kur ir pieļauta kļūda.

inny .. 24. nov 2009. 10:21

nu ko lai saka... tam vīrietim noteikti nav paveicies... šo sievieti viņš neatgūs vairāk nekad... viņa ir sabojājusi pati sev raksturu. tāda sieviete nekad neatradīs citu vīrieti, kurš vāks pēc viņas mēslus un cietīs svešu vīriešu sabiedrību savai sievai..

Dzēsts profils 25. okt 2009. 19:20

feja jož uz tvnet pēc adresīc. tik feins vīriec, jomajō. jāsavāc un jāiedāvin kādai neprecētai draudzenei:))

Madara M. 25. okt 2009. 18:03

Pašlaik nu gan Latvijā drošvien tādu ģimeņu, kur viens no laulātajiem uztur otru, ir vairums. Dabiski, ka "liekēdis" jūtas slikti, tikai ne visi prot izturēties kā nākas, dažiem sajūk, kā to sliktumu no sevis izdabūt ārā, viņi sāk izturēties pretēji visam loģiskajam.

Dzēsts profils 25. okt 2009. 16:35

Es esmu tādā pat ķezā, kā Tu. Tikai kādi gadi piecpadsmit jau pagājuši. Esmu bijusi sieva - pelnījusi visu laiku naudu - izaudzinājusi dēlu (bez citu palīdzības) - uzturējusi draugu, kurš no tā nebūt  neatsakās, vai tādēļ man iet slikti? Nebūt nē - domāju, ka Tu esi niķiks un tādēļ tā sieviete negrib ar Tevi satikties! Man ari tā ir bijis....

Acīgā j. 25. okt 2009. 16:13

..laikam  jau atkārtošos...bet tiešām rakstā ir tikai vienas puse viedoklis...un vīrietis tikai gaužas, bet vai padomā , kāpēc tā noticis  un galvenais kā tas sācies...jā laulība ir sabojāta, bet ...ne mums spriest kā tur bijis patiesībā...

Dzēsts profils 25. okt 2009. 15:35

Laulība ir pārkāpta un šitā dzīve pēc elles izskatās,ja tu prasi padomu,tad drīzāk pats zini atbildi....

Dzēsts profils 25. okt 2009. 15:33

Viena pagale točna nedeg.... ne jau tā sieviete viena pie vainas! Tajā rakstā jau ir tikai izklāstīts viņa viedoklis....bet vienas puses viedoklis ļoti bieži ir maldinošs...

Aigars O. 25. okt 2009. 15:05

p.s. kas nesaprata-sis ir raksts no tvnet,bet reali gadijies ar kadu viru un palasot komentarus tur var secinat,ka ne ar vinu vienigo ta ir!!!
pasam nav ta gadijies-un loti ceru ka negadisies(nepaliksu tik stulbs un akls!!!)!

miillSniegpulksteniite (. 25. okt 2009. 14:40

paliec interesants:)

Dzēstss P. 25. okt 2009. 14:08

Tak ne jau vienā dienā viņa Tāda palika!!!
Akliem Vīriešiem tā mēdz gadīdies-Pats vien vainīgs!

Inga .. 25. okt 2009. 14:05

...Viņa tevi vairs nemīl....un nekas vairs labak nebūs tikai sliktāk....

Inga S. 25. okt 2009. 14:01

nav jau nav vīrieši vienīgie. bet ne jau tur tas sāls.

Aigars O. 25. okt 2009. 13:33

nav jau,bet tamdel jau sak- viriesi nav vienigie cukas uz sis planetas Zeme!!!ka ta afise un saka vairakums sieviesu!!!

Dzēsts profils 25. okt 2009. 13:29

totaly agree with l.@e.2...nav dūmu bez uguns

Dzēsts profils 25. okt 2009. 13:22

Klau, tas ti ir viens gals ,bet kur otrs? Nūjai ir divi gali!

Autorizācija

Ienākt