..atrodiet laiku, lai redzētu...

26. okt 2009. 20:12

Visi mēs esam dzirdējuši "Apstājieties un ieelpojiet rožu smaržu". Bet vai bieži mēs savā  ātri mainīgajā dzīvē atrodam laiku, lai pievērstu uzmanību apkārtējai pasaulei? Tik ļoti mēs esam iegrimuši savos darbos, domās par karjeru, auto vadīšanai ceļu satiksmē vai dzīvē vispār, ka neievērojam apkārt sev esošos cilvēkus.
Man ne mazāk kā citiem piemīt šis trūkums, bieži atslēdzos no jebkādām apkārtējās dzīves izpausmēm, īpaši, kad braucu ar mašīnu pa pārpildītajām ielām. Tikai tad, ja pēkšņi notiek kas negaidīts, uzmanība tiek pievērsta apkārtnei.
.. un tā reiz es sapratu,
ka jāatrod laiks, lai redzētu to, kas patiešām notiek mūsu acu priekšā...
sapratu, ka tieši šis moments ir viss, kas mums ir.
Bet vēl svarīgāk, saprast, ka tieši šis moments ir vienīgā iespēja, lai  mainītu savas dzīves ritējumu.
..otrkārt mērķi, kurus mēs sev izvirzām var tikt sasniegti vienīgi pateicoties ticībai saviem spēkiem un uzticoties blakus esošajiem cilvēkiem, pat tad, ja liekas, ka tas ir nepārvarams šķērslis.
..atļaujiet iet sev  lēnāk, dodiet sev laiku, lai patiesi ieraudzītu īstenību.
Izmantojiet šo mirkli, lai mēģinātu saskatīt to, kas patlaban notiek ap Jums, tieši tagad šajā vietā. Citādi varat palaist garām, ko patiesi vērtīgu..

Atslegas vārdi: uzticība16

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dace G. 26. okt 2009. 20:20

SMAIDS: ...neko nemaksā, bet dara tik daudz......ilgst vienu mirkli, bet atmiņas par to var saglabāties visu mūžu...
...ir atelpa nogurušajiem, cerību stars izmisušajiem, saules siltums skumjajiem...
...to nevar ne aizņemties, ne nozagt, jo tā ir bagātība, kura nedos nevienam labumu, ja vien netiks dota no tīras sirds... :)

Dzēsts profils 26. okt 2009. 20:19

Taisnība! Dzīvojam mēs tieši šobrīd un ja nesamies kā bez galvas (acīm), tad Dievs noliek pie vietas! Visu ar mēru, vērīgi, iejūtīgi pret apkārtējiem, apkārtni un sevi arī neaizmirsīsim :) Ieelposim rudeni ar visu tā bagātību! :)

Autorizācija

Ienākt