Ak, šī mīlestība...

30. okt 2009. 12:28

Ak, šī mīlestība...

Mīlestība no pirmā acu skatiena, tā šķiet tik nesasniedzama un tik piesaistoša, tik burvīga un daudzsološa; un tai pat laikā pārāk nereāla, uz melu un iedomu robežas. Mīlestība no pirmā acu skatiena pat līdzinās ticībai Dievam. Par to tik runā, bet neviens to nav redzējis. Kāds apgalvos, ka ir to piedzīvojis, bet tūlīt pat blakus kāds pateiks, ka tā ir bijusi tikai iekāre.

Katrs no mums kaut reizi dzīvē sastopas ar šādām jūtām. Kāds spēcīgāk, kāds tik pieskaras un nobīstas pats no savām izjūtām. Nobīstas pieiet klāt un iepazīties. Iespējams dvēsele nebija gatava kam jaunam tik ļoti, lai visas bailes paliktu malā, un sirdī tik paliktu vienas – vairs nekad neieskatīties šajās acīs....tādēļ uz priekšu...riskējam un dalāmies – ir vai nav mīlestība no pirmā acu skatiena?

Atslegas vārdi: mīlestība34028

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 30. okt 2009. 20:29

Skaisti runaat nav maaksla,bet -JUUTAS-var neatnaakt nekad,ja iisto briidi palaiz,am garaam....

valda v. 30. okt 2009. 20:05

Vai nav dīvaini....dzīvo ar domu tā tas nevar būt,bet viens acu skatiens spēj visu sapgriezt kājām gaisā.Tavs pieņēmums tiek apgāzts uz līdzenas vietas...vēderā sāk lidot taureņi...un ja vēl tas ir abpusēji...

Kaija K. 30. okt 2009. 13:42

abpusēji tā reti notiek....lielākoties tikai vienam šis pirmais acu uzmetiens ir liktenīgs...

Ewa S. 30. okt 2009. 12:41

...tā ir iemīlēšanās..man šķiet..bet cik ilgi mēs to noturam???hmmmm vai tā pāraug mīlestībaa????nevienmēr..jo mīlestība ir kautkas tik ļoti nesavtīgs..un pāriklājošs..ka ļoti grūti to noturēt..ticu iemīlēšanaas no pirmā acu uzmetiena..pastāv..

olegs v. 30. okt 2009. 12:31

Ir gan .Mīlestība nav prognozējama.Var būt no viena skatiena,Bet var pēc gada neatnākt

Autorizācija

Ienākt