Bet patiesībā dzīves jēga ir!

31. okt 2009. 20:59

Tā ir tajā apstāklī, ka katram uz zemes dzimušajam cilvēkam ir jāattīsta sava apziņa. Jāatrod sevī savu dievišķo būtība. Un vienkārši kādā parastā dienā jāsaprot, ka cilvēks un Dievs patiesībā ir viens un tas pats. Tajā arī ir dzīves jēga!

Atslegas vārdi: Dzives jega6

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Alise .. 5. feb 2010. 22:32

..mēs katrs esam uz Zemes atnākuši, lai izpildītu kādu noteiktu uzdevumu...lūk, saprast to un izdarīt, tā ir dzīves jēga!...diez, vai cilvēks pats to spēj, to var tikai saprast, ieklausoties Dieva balsī!

Dzēsts profils 8. dec 2009. 17:03

Tā ir Yogas dzīves jēga, parastam cilvēkam ir parasta cilvēka dzīves jēga. Buda pats pie sava ceļa nonāca, tatad katrs to var izdarīt; bet vai visi to darīs vai visi to sapratīs...
kāds sapratīs, kāds ne un katram sava karma. Tas, kas apzinās ir laimīgs, tas, kas neazinās, domā, ka ir laimīgs. Izmainīt to var tikai katrs pats.

Uldis S. 1. nov 2009. 19:41

Lielība naudu nemaksā, pietaisīsi biksītes būs jāmazgā!...
Jāraksta tikai par puķēm, jādzied slavas dziesmas?!

inga z. 31. okt 2009. 22:52

Protams,ik visam ir savs kodols vai pamats. Bet sis kodols  vai pamats ir jaatrod katram pasam. nu tas ir manas domas un par dzives jegu var runat loti ilgi un plasi. Man ir svarigi apzinaties savu brivibu. Garigo brivibu. Jo es caur to varu izdarit savu izveli, ka justies vai rikoties.

Dzēsts profils 31. okt 2009. 22:49

aaktram sava neapstrīdama taisnība,jo katram savs apziņas līmenis.

Dzēsts profils 31. okt 2009. 22:47

Es domāju tieši to.ko raksta autors

Churchiks K. 31. okt 2009. 22:43

Atbildeshu Ingai Zilei........Zemes apzinja ka kods mums visiem ir viens bet personiskaa apzinaashanaas un izaugsme un attistiibas celsh katram ir ejams savadaaks......tikai tas milziigais informatiivais avots pie kura piesleedzas apzinaats cilveeks gan ir viens.....Nu Mr. Yoga mazliet ne taa izsteicaas....Visuma izzinaashanas avots cilveekiem ir dots viens.....bet vot kaa tu Apzinaasies pati...tas ir tavs celsh

Dzēsts profils 31. okt 2009. 22:41

Vispatiesākā atziņa .

miillSniegpulksteniite (. 31. okt 2009. 22:39

jeega ir visaa!... , gan ko cilveeks piedziivo... vai nekad ar nepiedziivos...

Churchiks K. 31. okt 2009. 22:33

Dienaa kad cilveeks kljuust apzinaats.........saprast neko nevajdzees......tu vienkaarshi to zinaasi................un tikai tad cilveeks saak dziivot......jo vinsh izzina visu......un nejau caur sapratni.....bet caur apzinaashanos.....

inga z. 31. okt 2009. 22:32

Iespejams, nestridesos. Tikai ja apzina mums viena, kapec esam tik atskirigi???

Yogananda O. 31. okt 2009. 22:21

Cik cilvēku tik viedokļu,jo katram ir savs apziņas atīstības līmenis,piekrītu tevis teiktajam...:)Bet kopējā apziņa mumms ir viena!!!
Om shanti

inga z. 31. okt 2009. 22:14

Mazliet nepiekritisu. Ceru ka nenemsi launa, jo katram jau sava sapratne. Mana dzives jega ir nodzivot so dienu ta, lai rit varetu ar prieku skatities sev un citiem acis, dalities un iegut.

Ewa S. 31. okt 2009. 21:36

..nuuu negribu tiešām šovakar tik dziļi rakt...bet zinu ka daudzi esam šeit jo vnk īsinām savu dārgolaiku par kuru raudam ka tas tik ātri paskrien..citi esam jo mums ir neliela..vai liela atkarība..citi esam kā viens rakstīja hehe nogribējušās kazas..:))citi grib atrast kādu ar ko vnk parunāt..katram mums ir savs mērķis..bet vai Tu esi manā apziņā??es tevi nezinu..tu man esi cilvēks kas aizrāvies ar budas mācību..pat neesi manā apziņā kā persona..tieši tāpat kā es tev..esmu sieviete kas spirinās un cenšās pierādīt savu skatu uz dzīvi..kautgan kam tas interesē???patiesībā te tā visa ir vnk vārdu spēle....

Yogananda O. 31. okt 2009. 21:31

Varu tev paskaidrot vēl ja vēlies!!!Tā nav kā tu domā.Ieskaties sevī un tad tu sapratīsi ka esu tavā apziņā!Patiesībā, ja manis nebūtu tavā apziņā,tad tu un es šeit nebūtu!Miljardi cilvēku dzīvo šajā pasaulē. Kāpēc mēs esam šeit? Kad mēs tai pat laikā varējām būt jebkurā citā zemes nostūrī un darīt pavisam ko citu. Tikai tāpēc, ka es par nožēlu esmu Tavā apziņā!
Om

Nikolajs B. 31. okt 2009. 21:19

buda vismaz neēda dzīvniekus.

Ewa S. 31. okt 2009. 21:18

.būšu godīga..nesapratu..:)...man jau šķiet ka te tu darbojies veikli ar copy..paste..no googles tantes..bet lai kā..respect tavu viedokli un dzīvi..tā ir tava..un nav mana darīšana kā un ko tu saproti..tikai skumji ka Tev liekas ka tavs viedoklis un skatījums uz lietām ir pareizais..jauku Tev vakaru..pasmaidi un galvenais būt mierā ar SEVI..:))..ne buda ne kāds cits mums to nepalīdzēs..:)

Yogananda O. 31. okt 2009. 21:14

To var pateikt arī trijos vārdos: Tā ir dzīves jēgas apjaušana vai tās iluzoriskuma sapratne- maiju, kas saucas - vairagija. Otrs - tā ir vivika- spēja atšķirt īstenību no ilūzijas- redzēt kas ir realitāte, un kas nē. Un vichara, kas ir praktika, lai sasniegtu divus iepriekšējos mērķus, vai, ja pavisam vienkārši: tad saprast savu dievišķo būtību un dabu! Ceru ka saprati !!!
Om shanti

Ewa S. 31. okt 2009. 21:10

,,nu jau Tu drusku pāršāvi pār strīpu..cilvēks un Dievs ir viens un tas pats...nepiekrītu..un nekad nepiekritiišu..saprotu esi pāŗņemts ar budas mācību...bet pat buda nebija Dievs..buda deva gudras atziņas..bet tam nav nekāds sakars ar Dievu...tikai manas domas..nevarēju noklusēt

Autorizācija

Ienākt