Aizvainojumi.

16. nov 2009. 12:35

Ja kāds jūs aizvaino,pasaka kaut ko ne pa prātam,tas nenozīmē,ka tagad jums ir tiesības publiski pazemot šo cilvēku.Tas gan neko labu neliecina par jums pašiem.Tā es domāju.Katram mums ir savi trūkumi un sāp,kad uz tiem norāda,bet dažreiz der ieklausīties cilvēkos,jo no malas bieži vien ir labāk redzams.Nē,nē,es nesaku,ka man nesāp,ja man trāpa sāpīgā vietā,bet tas nenozīmē,ka atriebšos. Nu saņemieties taču.:))))))

Atslegas vārdi: aizvainojums0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

miillSniegpulksteniite (. 16. nov 2009. 23:07

Aizvainojumus ,katrs pats sev izdomaa, ja nepatiik cita izteikssanaas stils...

interenetaa mullkkigi uz kaadu aizvainoties...

Dzēsts profils 16. nov 2009. 19:29

Dots,devējam atdodās! Tautas teiciens.

Anita A. 16. nov 2009. 16:14

Ja iebliež saules pinumā, var aizrauties elpa::)) Jātrenē prese.! Ar vārdu var dziļi ievainot-nepamatoti, napatiesi. Bet ja pasaka ne pa prātam,jāpievalda savs ego, jāieklausās,paškritiski jāizvērtē.. Aizvainotu pašlepnumu nevar nosaukt par sāpi.    

Frēzija v. 16. nov 2009. 15:30

Šodien, kā pie pirmdienas daudzi laikam ir neomā, kas tam par vainu, nezinu, man gan nekas nav mainījies,  vecajās sliedēs, kā vienmēr jauna darba nedēļa, un man par to prieks

olegs v. 16. nov 2009. 13:57

Mani piemēram grūti aizvainot. It īpaši šeit. Pats gan laikam kādu aizvainoju. Tā daudzi jau te uzskata. Tas dēļ mana sausā sarunas veida. Tomēr aizvainot nav bijis pat prātā. Lai arī kā saruna iegrieztos

Dace G. 16. nov 2009. 13:50

" Šodien mums nav laika pat paskatīties vienam uz otru, nav laika runāties, priecāties vienam par otru... Tā mēs aizvien mazāk un mazāk satiekamies viens ar otru. Pasaule iet postā mīļuma un laipnības trūkuma dēļ. Cilvēki mokās mīlestības slāpēs, bet mīlestībai neatliek laika, jo visi ļoti steidzas."
Māte Terēza

Dilaila L. 16. nov 2009. 12:46

Tā jau tas cilvēks ir iekārtots, mūs visu dienu var simtu reižu slavēt un tas tā liekas pašsaprotami, bet pietiek tikai vienu reizi starp tām simts izteikt kritiku ........un varu derēt, ka atcerēsimies nevis pozitīvo, bet tieši šo kritisko piezīmi! Bet protams ir jāmāk arī atšķirt vai tas tiešām ir rupjš pazemojums vai tomēr vērā ņemama un patiesa kritika!

Autorizācija

Ienākt