romāniņš darbā..

17. nov 2009. 10:15

Jūsu un priekšnieka starpā ir radusies maza intriga. Vai tas ir flirts? Vai tikai sekss? Varbūt mīlestība?
Daudziem strādājot 8-14 stundas dienā, ir diezgan grūti izveidot pastāvīgas attiecības ārpus ofisa sienām. Tāpēc nav brīnums, ka bieži vien cilvēki uzsāk romānu darbā. Ja abi to ļoti vēlas, tad viss ir iespējams. Galvenais - izlemjiet, kam Jums tas. Izklaidei? Pakāpties par karjeras kāpnēm? Iegūt algas pielikumu? Galvenais, lai tas nekļūst par traucēkli ne Jums, no otrai personai. Ak jā….iespējams, Jums ir mīlestība!
Sekss ar priekšnieku noteikti var celt Jūsu pašvērtējumu, kā arī sniegt plašākas iespējas, kā piemērām, braucienu komandējumā uz siltajām zemēm. Jūs no tā gūsiet baudu. Iespējams, mērķis attaisno līdzekļus, bet tad padomājiet par to, cik viņam jau iepriekš ir bijuši šādi romāni? Un kur tagad ir visas šīs neveiksminieces?    
Ja kādam darbā izveidojas romāns, tas ļoti ātri nonāk arī līdz citu ausīm. Protams, tā ir Jūsu izvēle -slēpt to vai atklāt visiem. Lielākā daļa atzīst, ka 40% sieviešu ar topošajiem vīriem iepazinās darbā. Kad Jūsu attiecības izjuks, kolēģi Jūs neatbalstīs. Bet priekšnieks no Jums vēlēsies ātrāk tikt vaļā, visticamāk atlaižot.
Garijs Pauels savā gramatā “Dzimumu atšķirības darbā” norāda, ka “seksuālo pakalpojumu apmaiņa darbā pret lielākām karjeras iespējām ir bīstama kompānijas morālei un kolektīva darba efektivitātei”, kas ir pilnībā iespējami. Bet, ja esat pārliecināta savā spēkā un nerūp citu aprunāšanu aiz muguras - uz priekšu!
2006. gadā žurnāls Top Sante 5 000 sieviešu vidū veica aptauju un noskaidroja, ka 10% no aptaujātajām sievietēm ir bijis romāns ar priekšnieku, 12% no šiem desmit procentiem pakāpās pa karjeras kāpnēm, bet 11% aprecējās ar savu priekšnieku. Vai turpināja strādāt kopā? Vai pašreizējais vīrs un bijušais priekšnieks ir uzsācis jaunu romānu?
Ja pēc šīs informācijas Jūs saskatāt vairāk plusu nekā mīnusu - uz priekšu! Iespējams, tas ir tikai flirts, sekss vai arī patiesa mīlestība. Un tikai idiots novērsīsies no mīlestības!

Atslegas vārdi: donžuans0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

inny .. 17. nov 2009. 19:01

to es nevarēšu pateikt, ne apgalvot, kāpēc tas ir tā, kā tas patiesībā ir.
jaunie noteikti vēlas pieredzējušu cilvēku sev blakus redzēt, smelties gudrībā un prasmē.. vecākie, iespējams, vēlas atgūt nokavēto un gremdēties atmiņās par bijušo.. jebkurā gadījumā viss ir pie rokas.

Frēzija v. 17. nov 2009. 17:27

No vīrieša mutes - darba romānos, nez kāpēc tieši sievietes ir pavedinātājas un vecākas. Kā to izskaidrot?

Kaija K. 17. nov 2009. 11:37

nekad nav bijis un pat prātā nav ienācis....pieturos pie principa - nejaukt darbu ar atpūtu (izklaidi,attiecībām,sex,apmātību utt.)

Dzintars P. 17. nov 2009. 10:32

Izbaudīts, no savas pieredzes neiesaku!
Katram tas izbaudāms ja netic, bet var būt paveicās!

Autorizācija

Ienākt