ja vīrietis bijis precējies..

18. nov 2009. 00:59

viņš ir gudrs, izskatīgs, ar labu humora izjūtu un bez kaitīgiem ieradumiem, bet galvenais - neprecējies. Vai tas nav katras meitenes sapnis? Tomēr, fakts, ka vīrietis ir brīvs, var nozīmēt arī to, ka viņš ir šķīries. Nekas traks, tomēr meitenēm, kas plāno savu turpmāko dzīvi saistīt ar vīrieti, kurš reiz jau bija precējies, ir jāņem vērā pāris lietas.
*Ja tavs jaunais draugs ir nesen šķīries, tad ticamāk, ka ģimenes dzīve nebūt nav tas, par ko viņš šobrīd sapņo, jaunām un nopietnām attiecībām viņš vēl nebūs gatavs. Tu viņam būsi kā mierinājuma balva, vai seksa partneris.
*Tēlo draudzeni, nevis ģimenes sievieti. Neatdodies jaunajām attiecībām pilnībā. Ļauj vīrietim saprast, ka tev patīk kopīgā laika pavadīšana, randiņi, sms, bet tev ir arī sava dzīve. Neliec vīrietim justies it kā viņš atkal nonāktu nopietnās attiecībās, par kurām ir jānes atbildība - ticamāk, ka viņš no tā ir noguris.
*Nebrīnies, ja viņš negaidot pazūd un tikpat negaidīti atkal uzrodas, jo vairāk, nerīko šajā sakarā nekādus skandālus. Cieni viņa privāto dzīvi, neuzdot jautājumus - kas tev tagad zvanīja, vai atsūtīja īsziņu.
*Nejautā tieši par šķiršanās iemesliem. Veido attiecības tā, lai viņš pats vēlas par to pastāstīt. Ja saproti, ka viņa ģimene izjuka, viņa dzeršanas dēļ, vai viņš bija neuzticīgs, vai gluži pretēji, nomocīja bijušo sievu ar greizsirdību - padomā, vai tik tas pats nenotiks arī ar tevi?
*Nejautā par bijušo sievu. Ja viņš pats vēlēsies pastāstīt - nekomentē, bet vienkārši uzklausi. Pievērs uzmanību tam kā vīrietis izsakās par savu bijušo sievu. Ja atsaucas ne pārāk glaimojoši, visā vaino viņu, nomelno, padomā - vai tev tiešām ir vajadzīgs šāds dzīves draugs?
*Stāstot par bijušo sievu neieņem neviena pozīciju - saglabā neitralitāti. Esi gatava, ka neskatoties uz šķiršanos, attiecības ar bijušo sievu nav pilnība beigušās. Nekādā gadījumā neiejaucies un apbruņojies ar pacietību. Tomēr, ja kontakti ar bijušo sievu, vai runas par bijušo ģimeni, ir pārāk biežas, vīrietis vēl psiholoģiski nav pārstājis dzīvot šajā ģimenē. Iespējams, tev ir jāaiziet, lai ļautu viņam tikt galā pašam ar sevi.
*Bērns iepriekšējā ģimenē - nopietns moments, ne tikai tava vīrieša dzīvē, bet arī tavējā. Ja vīrietis pēc šķiršanās turpina rūpēties par bērnu, aktīvi piedalās bērna dzīvē, daudz par viņu stāsta - priecājies. Taču tev ir jāspēj adekvāti novērtēt arī sevi - vai patiešām esi gatava patiesi pieņemt bērnu, sadraudzēties ar viņu? Pat ar mājieniem neliec manīt, ka vēlies apprecēties. Gluži pretēji, liec manīt, ka tu uzskati, ka kāzas ir tikai formalitāte.
*Šķiršanās jebkurā gadījumā ir vilšanās ģimenes attiecībās, ilūziju zudums. Tavs uzdevums ir parādīt vīrietim, ka attiecības var būt arī savādākas. Attiecībās ar šķirtu vīrieti, ir arī savi plusi. Pamatā - tā ir pieredze, kas gūta iepriekšējā laulībā, kas liek krietni atbildīgāk attiekties pret ģimenes veidošanu, ģimenes vērtībām un savstarpējām attiecībām. Tikai nesteidzini viņu, baudi puķu periodu un uzvedies tā, lai viņš saprot, ka ar tevi ir labāk, nekā bez tevis.

Atslegas vārdi: pagātnes ēnas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 18. dec 2009. 10:08

Perfekti izteiktas domas! Tikai zinot sievietes dabu visu zināt un dabūt tepat un tūlīt, labi domātie padomi aizmirstas!

Broņislavs D. 21. nov 2009. 19:32

Nu totaals murgs...  

Heino V. 20. nov 2009. 15:37

Nejautā ,nestāsti , tēlo , izliecies , un cik ilgi spēlēsi teātri un galvenais kāds mērķis ir tam visam.Ja aprecēties tad tas jau pašā sākumā ir lemts neveiksmei, jo nevienas attiecības nevar veidot bez savstarpējas cieņas un uzticēšanās.

Dzēsts profils 19. nov 2009. 10:42

nekā tamlīdzīga. feja grib zināt visu. kā pie bikts. vīrietim ir jāizrunājas un jāsaliek domas pa plauktiņiem, bet man jāzin, vai ir iespēja, ka spēšu pieņemt viņa dzīves redzējumu.

inny .. 18. nov 2009. 13:08

nav neviens man nodarījis pāri, bet, ja kādreiz kaut kas līdzīgs ir bijis, tad tas šobrīd ir mazsvarīgi.. tas tikai man palīdzējis kļūt stiprākai un izprast lietas.
ar saviem jautājumiem cenšos atrast interesantu vielu sarunām, neko vairāk. negribētos neko personalizēt.

Dzēsts profils 18. nov 2009. 12:35

Tāda sajūta, kad kāds tev nodarījis pāri!

olegs v. 18. nov 2009. 11:54

Tas gan ir pretrunā ar portāla dāmu uzskatiem, bet tā ir patiesība.

Autorizācija

Ienākt