Kārtību.:)))

4. dec 2009. 09:21

Es gan nemaz neesmu to izmēģinājusi,bet iedomājos,ka laikam taču te nav iespējams atrast kādu konkrētu ierakstu par kādu noteiktu tēmu.Tādas domas radās tāpēc.ka atkal un atkal atkārtojas pavisam identiski jautājumi,ļoti,ļoti līdzīgi ieraksti un iespējams,ka dažs labs nemaz nesaprot,kāpēc uz viņa jautājumu nevians tā īsti negrib atbildēt,bet...ja tieši tāds jautājums izskan jau desmito reizi,tad nemaz vaļā negribas tādu vērt,kur nu vēl atbildēt.Kā tas īsti ir?Man izskatās,ka rakstot es nekā nevaru pateikt-ir kāds to jau pajautājis vai nav.

Atslegas vārdi: jautājumi7

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Maija (. 4. dec 2009. 23:16

neteiktu ,ka tā ir garlaicība, drīzāk momenti, kad sevi lutina, dod sev brīvību, neatkarību -RELAKX ... it kā tur ,kur citi, bet ne  vienās domās ar citiem...Katrs pats sev iesauku iedod un ņemas, reizēm atrod sabiedroto  vao opozīciju - galā jautri mirkļus, kad netā ielecis vai dienu pavadījis...

Ilona M. 4. dec 2009. 22:45

Sapratu jau sapratu.Aiz pinīgas garlaicības te visi nīkst.

miillSniegpulksteniite (. 4. dec 2009. 17:45

frēzija lalalā - LABAK VAIRS AR NEVAR PATEIKT!
te neviens daudz neko nelasa , ja nu pars 10...visi pasi ar sevi vairak, ieskatas ,ja interesants virsraksts, bilde, koments..., bet ta pasi sava sulā un ar savam ambīcijām, nevienam nav 1 roka, ne ar te kādu par labako ņem...paris viens otra priekša stilo vai izopatīk, paris telo kaujas lauku...un citi novēro:))

Frēzija v. 4. dec 2009. 14:04

Jautājums tiek uzdots automātiski, neielūkojoties jautājumos un blogos, ne katram ir laiks to darīt, domāju tā.

Dilaila L. 4. dec 2009. 11:51

Es pie šiem vienādajiem un simts reižu uzdotajiem jautājumiem vienkārši neapstājos un pat nelasu, jo tas tiešām ir garlaicīgi 1000 reižu atbildēt uz jautājumu "Kas ir mīlestība"?

Ilze B. 4. dec 2009. 09:58

Jā , nu te es Tev piekrītu.

Lelle L. 4. dec 2009. 09:55

šeit atpūšas un diez vai sevi apgrūtinās kāds ar to -  TIK PEDANTIE, KAS VISU mīl PA PLAUKTIŅIEM , BET TO IR MAZ:)

Lelle L. 4. dec 2009. 09:52

Un ja dzīvē cilvēki nelasa paziņojumus, TAD ES NEZINU KA AMIGOS IELIKTU TO NEZINOŠIEM:))

Nu varētu ieteikt:)) pirms ielogojies tajā:)) AR LIELIEM  SARKANIEM  UN TABULU:)

IZDZĒSTIES VAR:)..., JA>>>

IEPAZīSTIES AMIGOS APMEKLĒTĀJ: TABULA UZ jautājumiem - ATBILDĒM:

PAR draudzību
Par Sex
Par Latviju
Par to sievišķigumu
Par to kurš gudrāks
u.t.t.

Ilze B. 4. dec 2009. 09:48

Nu bet vai tad tā nav galvenā pamatdoma šeit?
Protams,ka pastāv izvēle,patīk OK,napatīk ej gulēt...
Tik vienkārši.

Lelle L. 4. dec 2009. 09:47

un tas kaifs pajautāt 100X - kā izdzēsties- KRUTI!
Kārtējo reizi izlasot jautājumu-jāsmejas - ka atkal viens kuram TAČ VAJAG UZDOT TO JAUTĀJUMU,
tāpat kā vienam otram otru gribas izdzēst vai 100 REIZES SAVA BLOGĀ LIEKOT vienus un tos pašus tekstus jautājot , kurš gudrāks U.T.T.:))

te tak nav avīze  krutiem tekstiem, - lielākais varbūt amigos varētu rasties vieta - teksti par nopietnām lietām...UN KRUTĀKIE nestos tad ar savam zināšanām dalīties:)

Ilona M. 4. dec 2009. 09:45

Ne jau tāda kārtība,lai nebūtu iespējams uzdot šo jautājumu,bet vismaz tādā līmenī,lai es jau iepriekš zinātu-ir par to jau runāts vai nav.Jā,ir liela daļa lietu,ko var apspriest vēl un vēl,bet ir arī tik apnicīgi jautājumi,ka uz tiem atbildes jau ir daudzas reizes izskanējušas.
Un es nerunāju par tiem,kas vispār gvelž muļķības,lai tikai varētu parunāt.

Lelle L. 4. dec 2009. 09:41

un kuram patīk kārtība - tā ierobežo ...
līdz ar to te ir kārtība ar to ,ka var netoties haosā, inerti...
doma iemetas, ir - sāk jautāt , atbildet, blogot un nesasaistas ar kaut kādu tur kada vēlmi klasificet un noteikt... pastav izvēle- BLENZT VAI NE BLOGĀ, ATBILDET VAI NE...

Ilona M. 4. dec 2009. 09:39

Nu nezinu gan,vai kāds grib saņemt citādāku atbildi uz jautājumu-kā no šejienes izdzēsties,ja uz to ir jau atbildēts vismaz simts reižu un nekas jau nemainās.Vai arī es jau nez kuro reizi atbildēšu,ka ticu mīlestībai no pirmā skatiena...Man personīgi patiktu gan uzdot tādus jautājumus,kas vēl nav izskanējuši,gan atbildēt uz atkal jauniem un interesantiem,nevis atkal un atkal kult tukšus salmus.

Lelle L. 4. dec 2009. 09:37

Tas kaifs katram savā ampluā!

Jo te nu noteikti nerisina problēmas, bet tik vien katrs apmierina domu ielīst netā-NETIŅĀ, ieskatīties ,kas jauns  citu domu, ierakstu pasaulē un komentāru dzīvē un ieraksti  vai nu interese vai nu nē:))

Ilze B. 4. dec 2009. 09:32

Lellīt,Tu nu gan strikti atbildēji,vai nu visi tā i kaifo?
Skatoties kā to vārdu uztver...kaifo...

Lelle L. 4. dec 2009. 09:29

kā saVāDāK  - nepieciešama tabula, kur atrast atbildi, kas varbūt jau sniegta uz kādu jautājumu: par mīlestību, par draudzību, par izdzēšanos , par valsti un citi!BET...katram jau liekas, ka jautājumu viņš  uzdevis savādāku un atbildi grib dzirdēt citu, bet faktiski nevienam jau nekas te nav būtiski...TUSS AR NETU:)  vai ik pa laikam pat viens otrs savus tekstus atkartoti ieliek, domā ,ka kaut kam dikti atkal gribas to visu!

VISI kaifo!

Autorizācija

Ienākt