Domāju,domāju...

14. dec 2009. 22:28

Katram esot pašam jāsajūt,kāds ir viņam lemtais dzīves ceļš.Ja tas,ko izvēlas ir tas īstais,ceļš pats pašķiras,viss veicas.Ja jāpieliek milzīgas pūles,kaut kas nav pareizi...Piemēram kāds,kuram ne visai veicas dziedāšana,grib kļūta par pasaulslavenu solistu,strādā ar sevi tā,kā neviens cits,rezultāti droši vien b'ūs pat tīri labi,bet mērķis diez vai tiks sasniegts,bet gan jau būtu bijis kas tāds,kas būtu veicies daudz labāk un kas prasītu mazāk pūļu... Bet vēl jau ir svarīgi tas,kādas ir m\usu prioritātes.Ja prioritāte būs karjera,tad viss cits arī tiks tam pakļauts,ieskaitot ģimeni un bērnus,ja tādi vispār būs,bet,ja prioritā\te būs ģimene tad karjeras vietā tiks izvēlēts vienalga kāds darbs,ka tikai ir par ko ģimeni uzturēt...Ja paveicas un arī darbs ir tāds,kas ne tikai ienes naudiņu,bet arī patīk,tad-ko gan vēl var vēlēties.?..

Atslegas vārdi: dzīve38592, cilvēks402, izvēle3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Kristine S. 15. dec 2009. 11:10

Ir vēl viena situācija uz kuru vajadzdzētu vērst uzmanību - reizēm mēs bēgam. Bēgam no atbildības  vai situācijas ar kuru netiekam galā, kā rezultātā pārvēršamies par darbaholiķiem vai nelaimīgām mājsaimniecēm. Un katram ir savs postulāts - viens nevar veltīt pietiekamu laiku ģimenei, jo ir jāstrādā, cits nevar realizēt sevi, jo ir jāziedo sevi ģimenei.
Vajadzētu apstādināt šo ātrvilcienu un kādu brīdi sajust kā mēs jūtamies, ko vēlamies, kas rada prieku, bet nevar, jo - krīze, ģimene, kredīti,karjera, ko ļaudis padomās, Ziemassvētki, Lieldienas...

Benita L. 14. dec 2009. 23:50

Varbut kads ari jut to dzives celu,es joprojam esmu laika trukuma,lai apstatos,apsestos,padomatu - es censos izdzivot dzivi,nemu to ko ta dod,labak vai sliktak,nu kas par to - es to pienemu tadu kada ta ir.

vnk G. 14. dec 2009. 23:30

    Runājot par nodarbošanos, kas ir lemta katram ko darīt savā dzīvē, pilnīgi piekrītu. Pats savulaik (skolas laikā) domāju par to kas vēlētos būt, un centos pēc tā tiekties. Mērķis tika noteikts- viena profesija, kas savulaik likās diezgan loģiska lai spētu radīt un nodrošināt ģimeni... bet lemts man tika kaut kas pavisam cits.. tas ir kaut kas,kas nevareeja man pat praataa ienaakt, pat ko es iedomaaties nevareeju, bet nu tas man iet no rokas, kaut gan jaatzist ka tas nenaca viegli, un tagad es jau zinu savu dzives darba merki..
    Runajot par gimenes dzivi, velejot straadat un but ar gimeni kopa, ta man savulaik bija prioritate, bet ar laiku pieradijas ka tas man nav lemts.. visu laiku radas jauni skersli, likas ka pasaule ir pret mani, negaja nekaadaas sliedees.. Tad sekoja diezgan nopietna depresija un dzives apjukums..  tad ari sapratu ka man tas nebija lemts..

Autorizācija

Ienākt