Par tām-kaprīzajām.

16. dec 2009. 09:58

Tas gan nebija tik nesen,lai es atcerētos visu vārds vārdā,bet skats bija tik iespaidīgs,ka vēl tagad atceros,kā izskatījās tajā autobusā,kurā braucu toreiz-laikam jau pirms kādiem 20 gadiem.Autobusā iekāpa kāds pāris,pusmūžā.Apsēdās aizmugurējā sēdeklī,jo visas citas vietas jau bija aizņemtas.Sieviete jau tad,kad bija aizmugurējā sēdeklī jāsēzas,izrādīja savu neapmierinātību ar to,ka jāsēž tādā vietā,un vīrs atrada iespēju pārsēsties pāris vietas uz priekšu.Laiks bija nenormāli karsts,visi burtiski mira nost no karstuma un pilnīgi loģiski,ka autobusā bija vaļā visas lūkas.Autobuss vēl nebija sācis braukt,kad sieviete jau uzdeva savu noti-aizver lūkas,man pūt\is virsū,es vēl saaukstēšos.Vīrietis paklausīgi sāka aizvērt lūkas,cilvēki klusēja,vēroja,neko neteica.Laikam jau bija žēl tā vīrieša,kurš tiek tā dancināts.Kad lūkas bija aizvērtas,sievietei kļuva karsti.bet lūkas nedrīkstot vērt vaļā.Lai viņš atverot logu.Logus nemaz nebija tik vienkārši atvērt.Bija pat autobusi,kuriem šosejas pusē logi bija tā aizskrūvēti,ka tos nemaz nevarēja atvērt.Bet viņš pūlējās,un viņa rājās,ka viņai ir tik neizdarīgs un neko neprotošs vīrs.Mazu šķirbiņu izdevās atvērt,un viņa nomierinājās.Sievietei pie deguna nu bija maza spraudziņa atvērta loga,pārējie pasažieri smaka nost....Labi,ka braucamais gabals nebija liels,ātri bija jākāpj ārā.Pacietām.

Atslegas vārdi: sievietes434, kaprīzes0, autobuss0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Ilona M. 16. dec 2009. 11:41

Bet es esmu dzirdējusi arī sarunu trolejbusā,kur vīrietis-pēc sarunas spriežot savai sievietei teica apmēram tā-tagad es nevaru kliegt,jo esmu trolejbusā.Piezvani man pēc desmit minūtēm,tad arī parunāsim.Nu nezvanītu es.Lai nomierina nervus,tad parunāsim,bet izklausījās,ka šī gluži k;ā aitiņa bija gatav zvanīt un uzklausīt Vīrieti,kaut arī zināja,ka bļaus uz vi\nu.

Dārzniece K. 16. dec 2009. 10:56

         Es domāju, ka vīrietis vienkārši ir pieradis, ka viņam jau tiek pasniegts DARBA PLĀNS, atliek tik IZPILDĪT. Tiklīdz būs jāizdomā PASĀM, ko un kā darīt, tad arī sāksies problēmas.
     Zeķu un sieva sbikšu lāpītāji tiešām reāli eksistē un ne jau maz! Pati esmu skatījusi savām acīm vīrieti, kurš sēdēja saulītē pie malkas šķūnīša un lāpīja veselu lērumu zeķu un.....SIEVAS BIKSES....Tā nav anekdote.

Dilaila L. 16. dec 2009. 10:48

Nu tur jau tā lieta Ilona, ka tādu pāru tiešām procentuāli nav daudz, jo lielākoties tomēr pieņemts ka pāru starpā jāvalda saskaņai un mīlestībai, bet tomēr daži cilvēki izvēlas dzīvot savādāk! Kaut gan arī man reizēm ir gribējies šādus skatus redzot pajautāt, kas ir tas, kas esot šādām attiecībām liek dzīvot kopā!
Starp citu man nezin kāpēc liekas, ka mēs ļoti ievērojam to ka sieviete trobelē vīrieti ar savām kaprīzēm un tas mums liekas kaut kas īpašs un neparasts, bet savukārt tik pierasta situācija jau ir ja vīrietis terorizē sievieti gan morāli, gan fiziski, kaut gan starp šīm abām situācijām varētu likt vienlīdzības zīmi!

Ilona M. 16. dec 2009. 10:44

Un par tām zeķēm ir tā-šitie zina ne tikai savas,bet arī sievas zeķes.Un ne tikai,kur ir,bet arī kādā kārtībā.Un,ja vajadzēs,salāpīs.Tie ir fenomeni,kādus reti kur var satikt.Un es nesaprotu,kur ir tā sāls,kas viņus piesaista.Tik laba gultā?

Ilona M. 16. dec 2009. 10:37

Un tomēr tādi nav nemaz tik daudz,ne jau par velti visi apkārtējie saskatās ko tādu redzēdami,jo nesaprot,kā tā var dzīvot.Rodas pat vēlēšanās iet un pateikt,ko par to domāju,bet...nostrādā jau kaut kāda cieņa pret to,kurš tiek pazemots.Tajā brīdī,kad tas viss notiek sabiedrības priekšā,tiešām ir redzams,ka vīrietis jūtas pazemots.Acis uz augšu nevar pacelt,lai paskatītos acīs apkārtējiem.Un tomēr izpilda katru VIŅAS iegribu.Līdz sīkumam.

Dilaila L. 16. dec 2009. 10:32

Citiem jau tiešām otro pusi vajag tādu ar kuru strīdoties var traukus plēst, bet pēc tam šī salabšana esot tik salda, tā laikam skaitās sava veida atkarība! Un citi no malas skatoties uz šādu pāri nevar saprast kā var tādā veidā kopā dzīvot, bet acīm redzot, ka var jo neviens jau ar varu nav pieķēdēts un laikam jau cilvēki sajūt visā tajā trakumā kaut kādu kaifu.........ne pa velti taču ir cilvēki, kas arī intīmajā jomā izvēlas sāpes! Tā kā katram savs!

Aivars K. 16. dec 2009. 10:28

Ilon, vot te jau ir tie *bobīši*, kas bez saimnieces gādības pat nezinās, kur savas zeķes nolicis..tāpēc arī jāizdabā, ja negrib bešā palikt..p

Ilona M. 16. dec 2009. 10:19

Es jau gan domāju,ka viņš redzēja,ko ņēma un nebija tak aizmucis,tātad apmierināts.

Dzēsts profils 16. dec 2009. 10:19

Ja pats sevi necieni, tad jau arī tevi dancinās! Zinu , džeki tūlīt nodomās, viegli gan tev rakstīt, pamēģini pats! Uz to dīdīšanu, tur kāds no augšas pacenties, lai mums dzīve neliktos viens vienīgs rožu dārzs!  

Dzēsts profils 16. dec 2009. 10:03

vot bābas. kašmars. manam vecim tāda derētu. lai padancina.   

Aivars K. 16. dec 2009. 10:03

izsaku līdzjūtību kaprīzās būtnes vīram..p

Autorizācija

Ienākt