Citāti no žurnāla ,,Ieva,,

17. dec 2009. 18:52

       ...Par visu,kas notiek laulībā,pamatā ir atbildīgs vīrietis.Vīrietim uzņemties atbildību ir daudz vieglāk nekā sievietei-gan garīgi,gan emocionāli.Galu galā vīrietis ir radīts tuksnesī,sieviete tika radīta dārzā.Tāpēc viņai daudz vairāk vajadzīga drošība.Protams sieviete rada ļoti daudz ko,rada bērnus,rada pavarda siltumu,mājīgumu.Bet vīrietim jāuzņemas atbildība.Tu vari meklēt.Bet tad,ja tu esi apprecējis un kaut kas neiet,nesāc vainot sievieti.Tu pats esi viņu apprecējis,un tas ir vērtējums tev,nevis tavai sievai,un lielā mērā viņa tevis dēļ ir kļuvusi tāda kāda viņa ir!Un tad no šīs pozīcijas strādā,draugs!
   ....Taču būtībā katra normāla sieviete vēlētos cienīt un paklausīt savu vīru,kas viņu mīl un atteikties no feminisma.Jo feminisms ir reakcija uz vīriešu bezatbildību,sieviete mēģina kompensēt to,ko nesaņem no vīrieša...
   ...Laulību lauzt ir viegli,jo daudzi to ir darījuši un cits citu uzmundrina,bet tad ir tā,it kā slim
s cilvēks stāstītu otram,cik forši ir būt slimam.
   Cietsirdība,krāpšana,vardarbība-tādās reizēs gan ir tiesības aiziet.
                          (Baptistu bīskaps Sproģis.)

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Minka s. 6. feb 2010. 00:01

Sieviete nav KAZA un viņu nevilksi aiz ragiem,kur grib. Pavardu veido kopīgi, ģimeni saglabā kopīgi,jo abiem ir vienādas tiesības. Sarūk ģimenes tad,ja izveidojas domstarpības un uzskatu novirzes no nospraustā virziena,arī nepiekāpība viena pret otru.

Alise .. 16. jan 2010. 20:15

..man ļoti patika šī intervija ""Ievā"..

Dzēsts profils 18. dec 2009. 09:50

Kārtējā  reize, kad var konstatēt, cik atšķirīgas ir šī divas pasaules, kuras caur rakstītu vai mutisku vienošanos ir jāsavieno uz mūžu, gadiem, gadu, mēnesi vai pat dienu, lai turpinātu mūs pašus!
Mēs varam to pieņemt vai noliegt, priecāties vai dusmoties, bet tās ir TIKAI viena cilvēka domas par tēmu, kuras no vienas frontes līnijas puses ir OK, bet otriem tā ir kapitulācija vai dzļiš pašcieņas aizskāriens, kas izsauc pretreakciju!
Tas, ka to ir izteicis mācītājs, protams iedod zināmu svaru teiktajam, jo viņš pēc savas būtības ir dvēseļu gans, bet tomēr tikai cilvēks!
Ja vienkārši lasīt šo tekstu un tam pieiet pragmātiski, var saskatīt pretrunas uzrakstītajā!
Bet tās jau ir tikai manas domas!      

Dzēsts profils 18. dec 2009. 07:22

Jābolso par "Tautas partijas"programmu........

Frēzija v. 17. dec 2009. 23:33

Beidzot kaut kas arī sieviešu plusā, citādi jau nelabi metās, kad salasies, cik tie vīrieši ir vārgi, kā ar viņiem vajag apieties, nedod dies, pieneņu ziedēšanas laikā vēl aizlidos par pūciņu prom, ķer nu viņu, kuras kaimiņienes mājā uz apčubināšanu pazudīs

Dzēsts profils 17. dec 2009. 22:38

TILT !!!!!!! :D

Benita L. 17. dec 2009. 20:52

Ak,kur tie atbildigie!!!!

Dzēsts profils 17. dec 2009. 20:07

...un lielā mērā viņa tevis dēļ ir kļuvusi tāda, kāda viņa ir.Un tad no šīs pozīcijas strādā, draugs!

Un tieši tā arī ir!!!

Dzēsts profils 17. dec 2009. 20:03

       Rakstíjis cilvéks UNIKUMS
                    paskatítos gan vinjam sejá

Dzēsts profils 17. dec 2009. 19:08

Nu bļin ! Esmu mēms ! Nedomāju ka tādi aprobežotie var kļūt par bīskapiem !   Ja kaut kam var piekrist tad tas ir par feminismu un arī tikai daļēji . Ja sievieti kas neapmierina vai kviņai kas pietrūkst tad vēl eksistē dialogs . Laulību lauzt ir vieglāk nekā radīt ! Lomaķ ņe strojiķ ! Un par ko Tu Anita , Anitiņa priecājies , tas nav glaims , tas ir apsmiekls ! Vai tad Tevi kāds var pārveidot pēc savām iegribām , gribi Tu to jeb ne ? Bils Klintons arī ir baptists , vai bīskaps Sproģis varētu ar viņu sadzīvot vienā telpā ?

Dzēsts profils 17. dec 2009. 19:05

cik skaisti pateikts.....  

Dzēsts profils 17. dec 2009. 19:02

perfekti uzrakstīts.

Dzēsts profils 17. dec 2009. 18:53

BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autorizācija

Ienākt