Kā ar vīriešu jūtām?

18. dec 2009. 16:20

Vai  tiešām vīrietis spēj  "kā ar nazi nogriezt" jūtas pret sievieti (šoreiz pret mīļāko),kurai bija licis justies iekārojamai un laimīgai,tikai tādēļ,ka dažādu sakritību dēļ viņam radās sadzīviskas likstas un neveiksmes?

Atslegas vārdi: attiecibas38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Dzēsts profils 7. feb 2010. 14:39

Protams ka var un spēj,bet var arī savādāk.....

Dzēsts profils 27. jan 2010. 10:13

  Spēj gan,jo vīrietis vienmēr ir kārdinātājs,,,Bet sievietes,,uzķeras;; iedomājas vairāk nekā tas patiesi ir un jūtas apbēdinātas,ka iedomātās cerības pēkšņi tiek sagrautas,,,

Dzēsts profils 3. jan 2010. 14:42

Var,slikti jūtos,bet var,jo dažkārt tā vajag,lai nebūtu vēl grūtāk..................

Kristine V. 19. dec 2009. 18:20

Jebkuram virietim var redzet cauri un ir mulkigi domat ka vini ir stipraki viniem tapat ka sievietem ir gruti un sapigi(ja runajam par skirsanam vai kadas pamesanu)Vins var but skarbs un neiejutigs bet dzili sirdi vins sevi nolad par tadu ricibu,nevar iespert kakitim un velak par to neaizdomaties!Jebkura sieviete kas lavusi sev pietuvoties vinam ir atstajusi dalinu no sevis grib vins to vai ne!!!!!!

Harijs J. 19. dec 2009. 08:36

Jebkuras problēmas mēs uztveram dažādi, viens neņem galvā, cits meklē striķi.Kāds ierokas savās nelaimēs un atvaira tuvos. Cilvēcīgi. Kas tam lācītim vēderā, to reizēm pats lācītis nezin.

vnk G. 18. dec 2009. 18:45

    iespējams ka vīrietim radās savā ziņā bailes, teiksim sirdsapziņa, par to ko dara, saprata un izvērtēja situāciju, izlēma ka labāk būtu nekrāpt, jo tas var arī ne pie kā laba nevest. Apsvēra (iespējams) iespējas kā būtu dzīvot ar tevi un bez viņas, un (varbūt) izsecināja ka tu neesi īstā ar kuru sagaidīt vecumdienas, pat ne tuvu tam, tad novērtēja savas attiecības ar sievu un izlēma nejaukt ģimeni ārā..
    vaina visdrīzāk nav ne "vīriešu sirdssāpēs", ne dažādu sakritību virkne, bet visīstākā mukšana atpakaļ pie ragainās sieviņas, jo pats jūt ka var uzrauties un tas var smagi beigties..
    jūsu attiecības (iespējams) un izjūtas kas tev lika justies iekērojamai un laimīgai, visdrīzāk bija tikai viņa radītās ilūzijas un nebija nekādas iespējas pārvērsties par reālu dzīves ikdienu.

slikts c. 18. dec 2009. 18:39

Vīrieši ir vāji.Liela mīlestība ir pārāk stipras jūtas,lai vīrietis tās varētu ilgstoši izturēt.
Bet ,ja nopietni,tad tā gadās,jo cilvēkam prāts dots tikai tādēļ,lai viņš domātu,ka vienmēr rīkojas un pieņem lēmumus pats.Faktiski ikviens ,uzmanīgi paanalizējot savu līdzšinējo dzīvi,varēs atrast daudzus momentus,kad notikusi radikāla ,neizskaidrojama rīcība,kuras rezultātā ,protams ,vēlāk sekojusi pavisam "cita dzīve".Parasti tādos gadījumos saka, liktenis.Tādos brīžos notiek mūsu tiešā vadīšana,"ikdienā"tā ir netieša un līdz ar to nepamanāma.

Xena :. 18. dec 2009. 17:59

viirietis neizraada sawas saapes...

Benita L. 18. dec 2009. 17:02

Manejais "ka ar nazi"nogrieza jutas,attiecibas,draudzibu,bet pec menesa megina atkal,tikai apgalvo,ka nebij jau neko solijis,nepartraucot attiecibas ari ar otru.Tas neskaitas laikam ka ar nazi,bet man gan.Es teiktu,ka nespej.

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:44

Tas ir loti saregiti ...iemeslu var but daudz un dazadi .....ja jau tu saki ka vins vinaij lika justies iekarojamaij un laimigaij un pec stam visu izbeigt ka nekas nebutu bijis ....
Es gan negribetu am loti ticet ka pec visa sa vinam nekas neaizkertos sirdi ..varbut vins ir nolemis to vairs neizradit laij ar cik smagi vinam butu ar to sadzivot talakaja liaka ...
Ka jau saciju iemeslu var but daudz un dikti .

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:43

ja saap tad saap un ja neizraada tad neizraada lai cik tuvs otrs arii buutu. bet tas ir iespeejams ka nogriez ka ar nazi visas jutas.!

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:31

ja būtu mīlējis, tad nespētu. vīrietis acīmrdzot nodarbojās ar sava ego barošanu.

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:30

Kļūdu labojums: mazāko daļu!

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:29

Vīrieša jūtas ir aizbergs! Sievietes redz tikai tā māko daļu!

Dzēsts profils 18. dec 2009. 16:22

viirietis ir stiprais dzimums vinjam ar saap tapeec vinjsh to neizraada

Autorizācija

Ienākt