Kārie lauku skuķi

6. jan 2010. 11:22

Nezinu kā citi, bet personīgi es reizi gadā atļaujos to ekstru paņemt atvaļinājumu no zināmiem cilvēkiem - priekšniekiem, draugiem, radiniekiem, paziņām, utt. Cik var uz viņiem skatīties!? Tad ar  gumijas laiviņu  viens pats nedēļu peros uz priekšu pa kādu upi.
Vairākas reizes piemeklējis ne tikai negaiss, bet arī vietējās pusaudzes. Tā ap 14. Jāatzīst, ļoti ļoti konkrētas. Atnāk tīnīte pie ugunskura, mazliet pagrozās, prasa: "Nu, Tu esi vīrietis vai nee?" Un tā nav runa par vešanu uz Munameģi. Runa ir par konkrētām fizioloģiskām darbībām.
Reiz turējos kā klints, skuķim pateicu, ka man latviešu meitenes nepatīk, nepinos ar viņām. "Un kādas tad Tu ...?" Nez, kas vilka aiz mēles pateikt, ka lietuvietes. "Paga,'" viņa noteica un aizskrēja uz tuvējo ciematiņu. Pēc pusstundas atveda tādu pašu četrpadsmitgadīgo, pastūma viņu uz manu pusi un paziņoja: "Viņa ir lietuviete." Apjuku. Mazgadīgā tautiete stāvēja, pa brīdim nospļāvās a la Miķelis Rēdlihs stilā, tad sparīgi teica: "Nu, davai!"
Nevaru īsti saprast: lauķu skuķi ātrāk nobriest (svaigs gaiss un govs piens), nav tik laķierēti cimperlīgas kā pilsētnieces, savās vēlmēs ir konkrētākas un tiešākas? Varbūt savu lomu spēlē tas, ka nepazīstams svešinieks, nevis vietējais, turklāt viens? Ja tas būtu viens gadījums, varētu  to norakstīt uz "visādi gadās", bet tā ir bijis vairākkārt dažādās Latvijas vietās. Lai kā, Rīgā man neviena pamatskolniece ar seksu nav uzmākusies.

Atslegas vārdi: Nepilngadīgās seksenes0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 19. feb 2010. 22:12

Rīgas pamatskolniecēm ir no kā izvēlēties... ... a ko cierēji pats?

INGA S. 29. jan 2010. 18:49

šITAIS IR LABS:)))

Burvīgā D. 21. jan 2010. 15:07

Vienam braukāt pa upēm - jocīgi izklausās.

kārumnieks j. 6. jan 2010. 15:57

uzjautrinoshi :))

Ilona M. 6. jan 2010. 11:53

Nudien nezinu,kur Tu ko tādu izrāvi?var jau būt,ka tādās vietās,kur apgrozās tādi,kas par to maksā,atrodas arī meitenes,kas zin,ka tā var nopelnīt,jo laukos bieži vien naudas mammai nav-paprasīt nav kam,bet-es arī esmu no laukiem un pazīstu ļoti daudzus bērnus,pamatā meitenes,jo man pašai ir meitas,un pavisam droši varu teikt,ka nezinu it nevienu tādu,par kurām Tu stāsti.

Dzēsts profils 6. jan 2010. 11:31

Labi ka tāds raksturiņš, savādāk sabildētu, pateiktu ka mazgadīgu pavedināji, un labs biznesa plāns: negribi sēdēt, maksā! Laukos ar darbu tā liesāk, bet meitenes tak gudras, lauku piens un gaiss dara savu!

Autorizācija

Ienākt