Valentīndiena drīz būs klāt.

23. jan 2010. 16:29

          
Svētki, kurus esam aizņēmušies no citām zemēm, bet tie kļuvuši gana populāri arī pie mums.

            Februāris Latvijā ir auksts, balts mēnesis, iekrāsots dažādos vēsos toņos, kurus redzam ārā pa logu ik dienas. Valentīndiena nāk ar koši sarkano krāsu - tā silda sirdi un rada enerģiskumu klusajā ziemas noskaņojumā. Tieši tāpēc ir vērts šo dienu atzīmēt un iepriecināt sevi un citus. Svētki nekad nav par daudz!

                             Lūk, idejas Valentīndienai:

           1.) No rīta celies ar buču un smaidu - sabučo savu mīļoto cilvēku vai kaķi. Atceries, ka drīz būs pavasaris.

           2.) Izvēlies kādu sarkanas krāsas akcentu apģērbā, jo pēc psihologu pētījumiem sarkanās krāsas nozīme ir elegance, autoritāte, spēks un enerģija. Pat tad, ja tev pašlaik nav mīļotā cilvēka, šī krāsa nesīs pozitīvu enerģiju. Tāpat šī krāsa simbolizē dzīvību un uguni. Varbūt tā tev ļaus justies nedaudz ugunīgai.

            3.) Tā kā 14. februāris šogad ir svētdienā, aizved savu mīļoto cilvēku brokastīs uz labu kafejnīcu vai restorānu. Brokastis ir vislētākā ēdienreize, ko var paēst restorānā, bet jūs varēsiet dienu sākt jaukā noskaņojumā. Vairāki jauki restorāni piedāvā īpaši izdevīgas cenas brokastīm.

            4.) Ja tomēr brokastis kopā nesanāk paēst, tad pagatavo savam mīļajam vakariņas mājās un izrotā galdu ar sarkanām salvetēm, sarkanām svecēm, papīra sirdīm. Radi svētku noskaņu! Kā saldo, piemēram, vari iegādāties kūciņu no marcipāna sirds formā. Lai viss ir saldi un romantiski, jo šajā dienā par bezgaumīgu salkanumu nav jāsatraucas.

            5.) Uzdāvini jauku, mīļu dāvaniņu savam dārgajam cilvēkam. Tā var būt gan paštaisīta kartīte, gan arī pirkta lietiņa. Galvenais, lai no sirds.

             6.) Raksti mīļas īsziņas gan vienam īpašajam cilvēkam, gan savām draudzenēm. Lai Valentīndiena ir mīlestības svētki gan tiem kas vieni, gan tiem, kam ir savs pārītis.

Iedvesmojošas lietas Valentīndienā no www.originali.lv, noderēs arī kā dāvanas:



Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Jānis S. 24. jan 2010. 22:48

Jauki svētki, mīlestības nekad nevar būt par daudz.

Ilze B. 23. jan 2010. 17:31

Man patīk šie svētki!!!Paldies par ieteikumiem.

Dzēsts profils 23. jan 2010. 16:54

Autorizācija

Ienākt