..kaislība.....

1. feb 2010. 21:14

..tā ir tāda kā mīlestības sekretāre, kas sēž ikviena cilvēka pieņemamajā telpā...:)..un šķiro ienākušos viesus- to laidīsim tuvāk, , savukārt, to sviedīsim pa durvīm laukā pēc iespējas ātrāk..Protams, ne vienmēr kaislība norāda pareizo ceļu - lai cik godprātīgi strādātu tava sekretāre, viņa ne vienmēr prot paskatīties vīram arī zem cepures.Tāpēc kļūdīties sanāk.Laikam jau biežāk nekā izdarīt pareizu izvēli...un tomēr- ja kaislība bijusi abpusēja, pat gadījumā , ja nekas vairāk nesanāk, vai tad patiešām tevī nav prieka par piedzīvoto???..par tiem dzīvajiem savvaļas tauriņiem, kas plosījušies uz nebēdu???:)))...
..nu patīk man tie Rukšānītes vārdi:)

Atslegas vārdi: mīlestība34028

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Laila N. 28. feb 2010. 15:23

Par tiem taureņiem!
Lai viss, ko darām, būtu darīts ar kaislību, ne tikai mīlam!

Dzēsts profils 2. feb 2010. 09:02

Taisnība   ......vien ir.....īstas kaislības ...ir, kad lido tauriņi   un ne tikai.....

Benita L. 1. feb 2010. 23:44

Kaislibas noreibis rapo,mila noreibis - lido.

sarmite m. 1. feb 2010. 23:11

kad taa ir ir gruuti spriest logiskaa domaasana pazuud,taa pacel un peec tam sapiigi nomet.jebkuraam juutaam kam nav miilestiibas eliksiira nv ilgs muuzs.bet kaisle noteikti ir jaapaziist jo tikai taa mees speesim sevi iepaziit.Bet piekerties tai nevajag.

Dzēsts profils 1. feb 2010. 22:42

...man arī- nu patīk man tie Rukšānītes vārdi.
"Kāpēc nostāties pret kaislībām? Vai tās nav labākais no pasaulē esošā? Vai no tām nerodas varonība, entuazisms, dzeja, mūzika, māksla - vārdu sakot, viss?"
/ Flobērs/
Eh, lai plosās tie savvaļas taureņi!  

Dzēsts profils 1. feb 2010. 21:52

Ja tikai kaislība no abām pusēm, tad O.K. Visas attiecības ir kaut cik gaišas, ja tās ir daudzmaz līdzvērtīgas no abām pusēm, ja nē, tad sākas problēmas.

Autorizācija

Ienākt