Par to pašu sūkni.

4. feb 2010. 13:25

Vai tiešām viss tiek darīts,lai mēs tērētu pēc iespējas vairāk naudiņas?Izrādās,ka pirms pieciem gadiem pirkts sūknis ir jau "novecojis"un detaļas tam vairs nav nopērkamas.Tagad vai nu pērc jaunu,vai meklē pa visu Latviju,vai kaut kur vēl nav saglabājies tāds kondensators,kas vajadzīgs mūsu sūknim.Un tikmēr-kā nu gribam.

Atslegas vārdi: tirgus0, nebūšanas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 4. feb 2010. 23:40

Ja vaina ir kondensātorā, to ladgalītes tirgū pa latu var nopirkt, būs lielāks pēc gabarītiem(vecais krievu ražojums) jāprasa priekš motora. Varbūt var atrast arī orģinālo tikai citas rūpnīcas ražojumu, jebkurā gadījumā jāzina kapacitātes nomināls, apzīmē mF. Varētu maksāt 3-4 Ls. Var pazvanīt www.argus.lv varbūt ka viņiem ir. Bet diez vai vaina būs kandensātorā, šaij dataļai aukstums neskādē. Ja kādam ir velme skrūvēt var noskrūvēt motoram ventilācijas vāku un meiģināt iegriest ar roku, protams bez ūdens, motoram jāsāk griesties.Ja negriežas kašķis jāmeklē citur.Lai veicas.

Dzēsts profils 4. feb 2010. 16:30

Sameklē savā ciemā prasmīgo roku vecīti, kas kaut ko no elektrības saprot, tas to sūkni ātri atgriezīs pie prāta. A kur palika tas , kurš pateica ka kondensators vainīgs, tad jau arī varēja piedāvāt variantus. Tā nav detaļa dēl kuras sūknis jāmet laukā

Dzēsts profils 4. feb 2010. 14:13

Man mājās stāv virzuļa motors Komunaļniks, iet ka grab , bet strādā jau 20 gadi, made in CCCP

TheCad T. 4. feb 2010. 14:08

It kaa dziivojam kapitaalismaa/
Zinu, ka sociaalismaa, nebuutu probleemu nomainiit, bet laiki mainaas, alkatiiba paarnjem cilveekus/

olegs v. 4. feb 2010. 13:56

Jā,apmēram tik ilgi viņi kalpo.Cits mazliet ilgāk,cits mazāk.Bet ja jau vaina kondensatorā,tad atrast nevajadzētu būt lielai problēmai.Bet kā Uldis teica-vai tas ir vērts lāpīt veco.

Erviņčiks č. 4. feb 2010. 13:52

priecājies ka viņš vipār tik ilgi nokalpojis un beidzot salūzis,tāpēc tagad nepaliec par feniņpi..ju un pērc jaunu.

Uldis B. 4. feb 2010. 13:33

Tev laikam svešs vārds-bizness.... Rezerves daļas var dabūt tikai ļoooti retam izstrādājumam...Un kondensatorus var atrast tajā pašā netā... Bet cik tas tev izmaksās,tā cita lieta...:)

Autorizācija

Ienākt