Atskiriba starp sievieti un gudru sievieti

8. feb 2010. 09:36

Sievietes vēlas kontrolēt vīrieti it visā. Gudra sieviete zina, ja vīrietis patiesi pieder viņai, tad kontrole nav nepieciešama.

Sievietes apvainojas, ja vīrietis neinformē par saviem iknedēļas izklaides pasākumiem. Gudra sieviete ir pārlieku aizņemta ar sevi, lai ievērotu, ka nav saņemts uzaicinājums kopīgi atpūsties.

Sievietes baidās no vientulības. Gudra sieviete vientulības laiku izmantos lietderīgi, lai stimulētu savu personisko izaugsmi.

Sievietes ignorē patīkamus vīriešus. Gudra sieviete ignorē mačo un neveiksminiekus.

Sievietes darīs visu, lai vīrietis pēc iespējas ātrāk atgrieztos mājās. Gudra sieviete rīkosies tā, lai vīrietis pats pēc iespējas agrāk atgrieztos mājup.

Sievietes gaida no vīriešiem, lai viņi stāstītu par saviem nākotnes plāniem un varētu piemērot tiem savējos. Gudra sieviete pati kaļ savus plānus un informē par tiem vīrieti, lai pēc iespējas labāk tos spētu apvienot.

Sievietes pilnībā cenšas iekarot un izmantot vīriešu brīvo laiku. Gudra sieviete nojauš, ka nedaudz brīvības nepieciešams, lai kopā pavadītais laiks kļūtu par neaizmirstamiem mirkļiem.

Sievietes uzskata – vīrietis, kurš raud ir vājš. Gudra sieviete viņam piedāvās mutautiņu un savu plecu...

Sievietes centīsies atdarīt vīriešiem, kuri aizvainojuši un aizskāruši viņu jūtas. Gudra sieviete zina, ka šis vīrietis bija tikai viens no daudzajiem viņas dzīvē un izdzēsīs viņu no savas atmiņas pēc iespējas ātrāk.

Kad sievietes iemīlas, tad mīla viņu būtību pārņem pilnībā. Gudra sieviete zina, vīrietis – kurš mīl viņu šodien, ne vienmēr mīlēs viņu rīt.

Sievietes izlasot šīs rindas iedegsies svētā sašutumā. Gudra sieviete šo materiālu pārsūtīs savai draudzenei. Jums izlemt, kurai no sieviešu grupām piederat ...

Un jūs Vīrieši? Kādas sievietes piesaista jūsu uzmanību?

Atslegas vārdi: Sieviete un virietis1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Inta J. 10. sep 2010. 00:43

Gudra sieviete,...vīrietī,kas viņai ir blakus-nesaskata privātīpašumu,bet draugu...kas viņai ir šodien dots....par rītdienu nav skaidras ziņas

Broņislavs D. 22. mai 2010. 20:45

Kas vienam labs,tas otram neder

Dzēsts profils 21. feb 2010. 18:30

Dzēsts profils 8. feb 2010. 10:36

Saprātīgas sievietes man patīk, kas necenšas pārāk izteikti "pierādīt" savu varēšanu. Trakas un kašķīgas nepatīk, kas par visu varu cenšas manu dzīvi padarīt neciešamu. Mēra sajūtu vajag it visur, pat arī savstarpējās attiecības - kas par daudz, tas par skādi. Tāpat par skādi ir arī pārliekā "gudras sievietes" uzvedība, arī nekas spīdošs. Un vispār katram jau laikam savi kritēriji, te definīcijas laikam vispār nevar būt - vienam patīk māte, otram meita, trešam kleita

Ilze B. 8. feb 2010. 10:05

Šie teksti te bieži atkārtojās,bet vienalga labi.

Autorizācija

Ienākt