Olimpiskā kamasūtra

19. feb 2010. 18:28

Paziņa vakar atvēris mājaslapu. Pilnīgs sviests! Tantra joga, erotiskā mašāža, mīlas Dao, Kamasūtra, vecmeitu ballītes - viss sagāzts vienā katlā. Tipisks biznesa projekts. Bet viena infa gan apceres vērta. Proti, Mumbajas (Indija) universitātes speciālisti uzaicinājuši 7 brīvprātīgos pārus, lai tie izpildītu visas Kamasūtrā aprakstītās 64 seksa pozas. Spējuši vien ap 40. Zinātnieku secinājums: "Līdz ar o mūsdienu cilvēkam, kurš nav fiziski spēcīgs un nenodarbojas ar sporta aktivitātēm, lokanības vingrinājumiem, Kamasūtras vadlīnijas nevajadzētu uztvert kā ieteicamas reālai rīcībai. Šāda veida aktivitātes var beigties ar traumatologa apmeklējumu."
Varbūt latvieši ir "krutāki"?! Ja spriež pēc mūsu čaļu panāumiem Vankūverā, zvaigžņu stāvoklis ir labvēlīgs dižiem sasniegumiem. Tad gan uz eksperimentu jāaicina sieviete, kura skolā gājusi vēl padomju laikos. Jaunākas sievietes tomēr pavārgas (ir, protams, izņēmumi) - no fizkultūras skolā mukušas, augušas ar hamburgeriem kuņģī.

Atslegas vārdi: Fizkultūra2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 19. feb 2010. 20:44

a ko saki par *baņķieru* disciplīnu - kurš izdomās desmit veiklākos reklāmas veidus kā notirgot ātrāk kuģa kravu ar kreisās /un tikai/ kājas zābakiem?

Dzēsts profils 19. feb 2010. 18:48

Hmm, gāju skolā vēl padomju laikos, bet fizkultūras stundās mēģināju apslēpot to līnijkalnu (jupis šo rāvis!!!- gan jau, ka vēl stāv kā dzīvs! ) , lai nav lejā jālaižas...un arī garajās distancēs mēģināju aizslēpot eglēs, meklējot īsākos ceļus  
Laikam jau jāsaka- "'ēh, ka nav lemts, meklē vien tālāk!  

Dzēsts profils 19. feb 2010. 18:48

Šitā .....utra ir vieglāka.......

simona K. 19. feb 2010. 18:39

nu vsp ja paskataas kamasutras pozas, tad lai pilniigi vaisas izpildiitu gan puisim, gan meitenei ir jābūt diezgan lokaniem(agraak vai tagad veel ir jaamaak uztaisiit spagatu, kaa minimus, jaanodarbojas ar jogu vai vieglatlētiku) un ar sporta stundaam ir mazs sakars, jo ar 2-3 stundaam nedeeljaa nepietiek, lai kljuutu tik lokans kermenis...

Autorizācija

Ienākt