Nedzimuša bērna dienasgrāmata

26. mar 2010. 13:27

5.oktobris.Šodien sākas mana dzīve.Mani vecāki par to vēl neko nezina,jo es esmu mazāka nekā ābola sēkliņa,tomēr es jau ESMU.Es esmu meitene,man būs gaiši mati un zilas acis.Pat manas rakstura iezīmes lielā mērā jau ir noteiktas,piemēram,tas,ka man patiks ziedi.
19.0ktobris.Daži saka,ka es vēl neesmu īsts cilvēks,ka tāda ir tikai mana mamma.Bet es esmu īsts cilvēks,tieši tāpat kā maza maizes drupatiņa ir īsta maize.Mana mamma ir.Un arī es esmu.
23.oktobris.Tikko kā es pavēru lūpas.Padomā tikai!-pēc gada es jau smiešos un vēl nedaudz vēlāk-sākšu arī runāt.Es jau zinu,kāds būs mans pirmais vārds:Mamma.
25.oktobris.Šodien sāka pukstēt mana sirsniņa.Sākot ar šo brīdi,tā bez atpūtas pukstēt līdz pat manas dzīves beigām.Tā nogurs tikai pēc daudziem,daudziem gadiem.Kad tā apstāsies,tad es beidzot nomiršu.
2.novembris.Es augu ar katru dienu.Manas rokas un kājas jau ir skaidri izveidojušās.Tomēr man nāksies ilgi gaidīt,kamēr manas mazās kājeles mani spēs aiznest pretī mammai,pirms šīs mazās rociņas spēs saplūkt puķes un izstiept tās pretī tētim.
12.novembris.Man sāk veidoties smalki pirkstiņi.Smieklīgi,cik tie ir sīciņi!Kādu dienu es ar tiem glāstīšu manas mammas matus.
20.novembris.Tikai šodien ārsts pateica mammai,ka viņa zem savas sirds nēsā mani.Viņa noteikti ir tik laimīga!Mammu,vai tu priecājies?
25.novembris.Mamma un tētis noteikti domā,kā mani nosaukt.Viņi pat nezina,ka es esmu maza meitenīte.Es gribētu,lai mani sauc par Kristīni.Es jau esmu tik liela.
10.decembris.Man sāk augt matiņi.Tie ir tik zīdaini,gaiši un spīdīgi.Interesanti,kādi mati ir manai mammai?
13.decembris.Es jau varu redzēt.Apkārt ir tumšs.Kad mana mamma laidīs mani pasaulē,tur būs daudz saules gaismas un ziedu.Tomēr vairāk par visu es gribu redzēt savu mammu.Mammu,kā tu izskaties?
24.decembris.Interesanti vai mana mamma dzird manas sirds domas?Daži bērniņi nāk pasaulē nedaudz slimi,tomēr mana sirds ir spēcīga un veselīga.Tā sitas tik vienmērīgi-tuk,tuk,tuk.Mammu,tev būs veselīga maza meitiņa!
28.decembris.Šodien mana mamma mani nogalinās.

Atslegas vārdi: pārrāvums.....0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 26. mar 2010. 21:21

Šitas parasti visās sieviešu konsultācijas pie sienas lasāms. Labs. Nez tika vai uzrunā tās, kuras dienasgrāmatai vajadzētu uzrunāt.....

Autorizācija

Ienākt