12 faktori,kas ietekmē veselību.

27. dec 2009. 22:24

Psiholoģija,uzturs,ūdens,organisma piesārņojums,iedzimtība,traumas,kustību trūkums,bioenerģētika,ekoloģija,medikamenti,kaitīgi ieradumi,laiks.
1.Psiholoģija-tiem,kas dusmojas,nervozē vai apskauž citus,izdalās hormoni,kuri sagrauj aknas.stress ir veselības traucējumu parastākais psiholoģiskais iemesls.
2.Uzturs-ir produkti,kuri nebojājas.Dabā brīnumu nav.Nevar tārpi negrauzt ābolus.Nemēdz būt netārpainu augļu.Augļiem ir jāsažūst.Paņemiet aprikozes un melnās plūmes un izžāvējiet tās tā,kā tās nopērkamas tirgū.Jums nekas nesanāks tāpēc,ka dabā brīnumu nemēdz būt.Kāpēc pirkt "vārītu sāli ar tualetes papīru"(tas par desām)un tos ēst,pie tam izliekoties,ka saņemam olbaltumvielas.Nekā mēs nesaņemam.Vai arī sēnes?Tās nesagremojas,tad kāpēc tās ēst?Organisma pārslogošanai?Kāpēc to darīt?Zināt un darīt-tās ir dažādas lietas.Gribas,esmu pieradis-tad tā jau ir psiholoģija.Ja esat izlēmis mirt-nenovirzies no mērķa!
3.Ūdens-cilvēce nonāk strupceļā tieši ēšanas un dzeršanas režīma dēļ.Pasaulē ir vairāk nekā 9600 sugu dzīvu būtņu un tikai viena no tām-cilvēks ēd(dzer) ēdienu,kas pagatavots uz uguns.Visa pārējā dzīvā pasaule dzer tikai ūdeni.(jau iepriekš rakstīju par ūdeni neatkārtošos)
4Organisma piesārņojums-sēnītes,vīrusi,baktērijas,parazīti.Vai Jūs gribat vai nē-tie visi ir mūsos,vienos vairāk ,vienos mazāk-dabas sastāvdaļa.Parazīti dzīvo,ēd un tāpat,kā mēs-nokārtojas.Viņus nogalināt nav iespējams.Drīzāk viņi nogalinās mūs.Labi,ka viņiem nav tādu mērķu,jo tie vēlas mūs izmantot un saņemt no mums iztiku.Cita lieta,ka mēs negribam ar tiem kopā sadzīvot(kam vajadzīgi apakšīrnieki?).Tas nozīmē,ka mums jārada viņiem nelabvēlīga vide(apstākļi)
5.Iedzimtība-ja Jūsu mātei ir diabēts,tad pārstājiet lietot cukuru tūlīt pat.Izpētiet ar ko slimo Jūsu vecāki.Ābols no ābeles tālu nekrīt.Bērni dublē vecāku saslimšanas.Paskatieties ar ko slimo vecāki un Jūs ieraudzīsiet ar ko slimos Jūsu bērni.Tad sakārtojiet šajās pozicijās visu,kas iespējams.
6.Traumas-Papūlieties likvidēt iespējamās bijušo traumu sekas.Tās varētu būt-mugurkaula,asteskaula vai galvaskausa traumas.Jūsu kreisās kājas piektā pirksta trauma nekādas sekas nevar izraisīt,tikai sāpēt.,taču galvas traumas var izraisīt redzes zaudēšanu.Gadās,ka agrā bērnība ir sasista galva un nav pievērsta uzmanība(it kā nekas svarīgs),bet pēc 20 gadiem sākas neizturamas galvas sāpes.Neiropatalogs jautā-vai ir bijusi galvas trauma.Tādā gadījumā tās ir traumas sekas,kuras izpaužas pēc divdesmit gadiem.Atcerieties visas savas traumas un pacentieties noskaidrot,vai tām nav seku.Tas ir ārkārtīgi svarīgi.
7.Kustību trūkums-mazkustīgs dzīves veids kavē limfas cirkulāciju,kas palielina organisma piesārņotību un tas savukārt rada orgānu sistēmu funkciju traucējumus.
8.Bioenerģētika-zinātne ir pierādījusi,ka biolauki pastāv.Agrāk to sauca par lāstu,ļauno aci,bet tagad par bioenerģētisko iedarbību.Nav svarīgi,kā nosaukt,galvenais,lai Jūs saprastu-cilvēka biolauks pastāv.
9.Ekoloģija-ja apkārtējā makro vai mikroekoloģiskajā vidē ir problemātiskas zonas,tādas,kā trauku mazgāšana ar "Fairy",ko pašu,savukārt var noskalot ar 35-iem ūdeņiem."Fairy" izšķīdina gremošanas traktu tāpat,kā visu pārējo.Ja dzerat hlorētu ūdeni no krāna,pat ja tas iepriekš novārīts,tad ziniet,ka hlors vārot netiek "iznīcināts",bet kļūst vēl kaitīgāks.Ja cilvēks dzer šo hloru,viņš saindē savu organismu.Tas vairs nav vienkārši,bet jau ekoloģiski nelabvēlīgs ūdens.
10.Medikamenti-Pēc Vispasaules Veselības organizācijas datiem vairāk nekā 70% diagnožu tiek noteiktas kļūdaini.Tā piemēram,Izraēlā ārstu 10 dienu streika laikā,nāves gadījumu skaits valstī samazinājās -un tie nav vienīgie fakti.Nelietot medikamentus hronisku saslimšanu gadījumos nedrīkst,taču samazināt devu var.
11.Kaitīgie ieradumi-tie nav tikai smēķēšana,alkoholisms,vai narkomānija,bet arī gulēšana uz vēdera un citi.Gulēt uz vēdera ir dzīvībai bīstami.40%cilvēku nomirst miegā.Gulēšana uz sāniem ir tāds pats kaitīgs ieradumskakls saliecas 40* leņķī,kā uz vēdera,vēl papildus sagriežas par 90*,tādēļ tiek traucēta smadzeņu asins apgāde.Ja cilvēks ir jauns un stiprs,viņš pagriezīsies,ja apstāsies elpošana,bet ja gados vecs un vēl iedzēris un ar mikrocirkulācijas traucējumiem tad,viņš nomirs klusi miegā.Tāpēc jāguļ uz muguras uz pareiza madrača un spilvena,lai spranda nebūtu ieliektā leņķī.
12.Laiks-novecojam-zaudējam ūdeni un enerģiju.

Atslegas vārdi: veselība7049

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Māris A. 24. feb 2010. 19:20

Vital Formula 99® -  mūsdienīgs līdzeklis pārtikas bagātināšanai stimulējot vispārēju labsajūtu.
Mūsu ikdiena ir pilna steigas un stresa,kā rezultātā organisms nesaņem vajadzīgās barības vielas pietiekamā daudzumā.
Vital Formula99,120kapsulās,120gr.pietiek diviem mēnešiem,

Sastāvs:bambusa asni,ziedkāposts,lucerna,artišoks,brokolis,burkāni,zirņi,fenxels,jūras augi,soja,sarkanais pipars,sīpols,sparģelis,selerija,spirulina,spināti,aloja vera,ananās,plūmes,paipai,banāns,ābols,mango auglis,upenes,apelsīns,ķirši,aronija,granatābols,nātre,zalā tēja,rozmarins,petersils,linsēklas,rīsu sēnalas,jogurta pulveris,Q10
vispār spēcinošs līdzeklis pie jebkuras saslimšanas gadījuma.Jums vairs nevajag ik dienas dzert 20 dažādas citas piedevas,jo Formula99 sastāvā ir viss nepieciešamais minerālvielu daudzums.

Produkta dienas deva līdzvērtīga šādam uzņemamo augļu un dārzeņu daudzumam:10 apelsīni (C vitamīns),

1/2 kg burkāni, 1,9 kg brokoļi vai 8 kg Briseles kāposti (karotīns);

11 l piena (kalcijs);

2 kg mandeles (E vitamīns);

1 kg zirņi, 2 kg vārītas sēnes, 6 papaijas vai mango (niacīns);

1,5 kg ķirbju sēklas un 1,5 kg dažādi dārzeņi (cinks);4 kg zemenes un 5 kg valrieksti (folijskābe).

Dzēsts profils 9. jan 2010. 18:12

'Par 4 punktu- ne ar kādām tējām Laso tu sevi neiztīrīsi

Maiga V. 29. dec 2009. 16:36

Intertesants raksts. Būtu svarīgi uzzināt no kādiem avotiem šī informācija ņemta. Pilnībā piekrītu visiem faktoriem. Uz dažiem varu dot rekomendācijas kā to novērst. 4.punkts. Iztīrīt organismu efektīvi var ar daktera Millera dabīgo tēju Iaso. Pati lietoju un ir labi rezultāti.
8.- Iemācīsimies aizsargāt savu biolauklu no negatīvas ietekmes. Tas ir iespējams.
9. - Lietosim ekoloģiskus tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļus BINATEC, kuru ražošana uzsākta Latvijā 2009.gada jūlijā. Tie ir radīti uz ūdens bāzes un nesatur ķīmiskas vielas.
10. Cik vien iespējams atteiksimies no ķīmiskajām zālēm. jaunībā daudz slimoju, bet kopš tā laika kad atteicos no zālēm un sāku pievērsties dabīgiem produktiem, mana veselība ir stabila.
11. Par gulēšanu uz vēdera nezināju. Man tas patika. Tagad ievērošu arī gulēšanas pareizību. Paldies.

Ilze B. 27. dec 2009. 23:45

Jā, ir lietas ko es nezināju.......paldies,ka apgaismoji!

Autorizācija

Ienākt