..attiecības- eksāmens..!

15. apr 2010. 19:05

.....Katras attiecības ir kā eksāmens...kuru nākas izturēt!...būtībā, šo eksāmenu ir jānoliek abiem kopā..tas ir sava veida risks...gaismas meklējumi--- abi dodas meklēt gaismas slēdzi kopā , ja to atrod un ieslēdz..tad viss notiek!..Protams, ka to meklējot , nākas arī kaut ko pārvarēt tumsā, līdz nokļūst  līdz slēdzim....
..Vai reizēm ātri nepagurstam šai ceļā, pat vēl nenoejot pusceļu???...un slēdzis paliek neieslēgts....
..l

Atslegas vārdi: mīlestība34028, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 17. apr 2010. 07:59

      Labs saldzinājums! Ja arī šis slēdzis ir atrasts un ieslēgts, gadās elektrības piegādes traucējumi, vai mainās apgaismojums, tā leņķis, tad viss izskatās pavisam citā gaismā. Lai arī vienreiz ieslēgts, otrreiz to ieslēgt nemaz nav vieglāk, drīzāk pat grūtāk, varbūt tāpēc, ka ir jau zināms kas notiek pēc ieslēgšanas, kā arī ir citas liesmiņas, ko nedrīkst nopūst!

Jaukā T. 16. apr 2010. 08:25

Jā,eksāmens ir jānoliek abiem!
parasti ceļā pagurst viens,a otrs līdz slēdzim netiek.....

Arvils S. 16. apr 2010. 06:18

Pa tumsu parasti bakstas pa visabizotako cilveka kermena dalu.Dod lasit vecas avizes,pie katram nevieksmem vai dusmam piemin.Praktiski visu laiku saspiesta forma.Nu traki tiesam,a tu te par eksameniem,sledziem.A Ja cilveki meza dzivo?

morgana b. 15. apr 2010. 20:18

nu attieciibas nav katorga kur jaaizciesh laiks, ja nevar miileet , tad jaaiet katram savu celu:))

Dzēsts profils 15. apr 2010. 19:56

Ja attiecības sāk vai veido ar domu- tas ir eksāmens, Tu jau esi izkritis. Tas ir izziņas- sevis un otra cilvēka-process.Nu un ja vēl to visu uzsak tumsā- var sasisties uz līdzenas vietas, otrs tur pie vainas pat nebūs.Labāk nevajag sitos eksperimentus-, labak- abi kopā, gaismā, acīm vaļā, kopā ejot, kopā atpūsoties..

Autorizācija

Ienākt