Atvērtas durvis

21. apr 2010. 09:51

Savas smadzenes mēs varam iedomāties kā datoru, kurā atkal un atkal darbojas viena un tā pati programma, kamēr mēs pieslēdzamies un izveidojam jaunu. Apgūstot uzzinām, cik tas ir vienkārši. Mēs varam spēlēties ar visām realitātēm, ieejot neierobežotu iespēju laukā. Un piekļuve kļūst arvien vieglāka un vienkāršāka. Un jo vairāk cilvēku atradīs šīs durvis, jo vieglāk tās būs ieraudzīt citiem.
Un tad - atskatoties uz pēdējo gadu pārdzīvojumiem -– necieņu, mīlestības trūkumu, sāpes, slimības, ciešanas,... sapratīsim, ka tas viss bijis līdzīgs sapnim.
Tad, kad sapratīsim, ka aiz visa tā stāv pieredze, kuru paši vēlējāmies, mēs to pieņemsim ar mīlestību, un viss pārējais pazudīs, burtiski pats no sevis.

Atslegas vārdi: dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Maija x. 22. apr 2010. 08:56

PALDIES PAR TIK IZSMEĻOŠU KOMENTĀRU UN NOVĒLĒJUMU!
MAN PATIESI IR PAVEICIES! :)
TAČU - ARĪ DARBS AR SEVI IR BIJIS ILGS UN PAMATĪGS, GAN MĀCOTIES PAŠAI, GAN DALOTIES AR SAVĀM ZINĀŠANĀM. PRIEKS, JA VĒL KĀDAM NODER TAS, KAS MAN ŠĶITIS PIEŅEMAMS.
LAI MUMS IZDODAS!

Dzēsts profils 21. apr 2010. 20:51

No sirds apsveicu ar Jaunu Dzīvi!Pārbaudījumi tiek uzlikti,lai mēs paši sevi pārvērtētu,
ieraudzītu jaunā gaismā sevi un apkārtējo pasauli! Tev ir paveicies,daudzi salūzt-savu atlikušo dzīvi tā arī nespējot pilnvērtīgi nodzīvot!Ne mums viņus tiesāt!Paldies ,ka dalies ar savu prieku,jo pozitīvas emocijas,vairo labo šai pasaulītē!Patiesi vēlu,laiTev
dzīve turpinātos skaisti,ar mīlestību!Tu esi to pelnījusi!Vēlu veiksmi!

Autorizācija

Ienākt