Sievietes....

25. apr 2010. 23:40

     Trīs gadu vecumā:paskatās spogulī un ierauga Karalieni.
      Astoņu gadu vecumā:paskatās spogulī un ierauga Pelnrušķīti.
      15gadu vecumā:paskatās spogulī un ierauga Pelnrušķīti/Karsējmeiteni/Popzvaigzni,ja vien viņai nav pirmsmenustrāciju sindroms un viņa neierauga Resno/Pumpaino/Neglīto[Mammu,es taču nevaru iet uz skolu šādā izskatā!].
      20 gadu vecumā:paskatās spogulī un ierauga,ka ir''pārāk rtesna/pārāk tieva,pārāk īsa/pārāk gara/pārāk taisniem/pārāk cirtainiem matiem'',taču nospriež,ka jāiet izklaidēties tik un tā!
      30 gadu vecumā:paskatās spogulī un ierauga,ka ir''pārāk resna/pārāk tieva,pārāk īsa/pārāk gara,pārāk taisniem/pārāk cirtainiem matiem',taču nospriež,ka viņai nav laika to novērst un viņa dosies izklaidēties tik un tā!
      40 gadu vecumā:pakatās spogulī in ierauga,ka ir''pārāk resna/ pārāk tieva,pārāk īsa/pārāk gara,pārāk taisniem/pārāk cirtainiem matiem'',taču nospriež:''Es vismaz izskatos,kā kārtīga sieviete'',un dodas izklaidēties.
       50 gadu vecumā: paskatās spogulī un ierauga:''Es esmu'',un dodas izklaidēties,kur vien vēlas.
       60 gadu vecumā:paskatās spogulī un atceras pazīstamus cilvēkus,kuri vairs nekad neskatīsies spogulī.Tad viņa dodas ārā un iekaro pasauli.
      70 gadu vecumā:pakatās spogulī un ierauga gudrību,humoru un pieredzi.Un dodas laukā meklēt piedzīvojumus un baudīt dzīvi.
      80 gadu vecumā:vairs neapgrūtina sevi ar skatīšanos spogulī.Vienkārši uzliek galvā traku rozā cepuri un dodas laukā baudīt dzīvi.

Atslegas vārdi: sieviete3743

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 26. apr 2010. 09:36

Manuprāt, 3 gadu vecumā ieraudzīs Princesi, par pārējo- nu ne vienmēr, ne vienmēr... No katras pašas būs atkarīgs- ko tai spogulī ieraudzīs, kā reaģēs.

Dzēsts profils 26. apr 2010. 08:58

Lai sieviete būtu skaista, viņai nav jākopē kāds konkrēts skaistuma etalons. Viņai ir jāmāk sevi novērtēt un iemīlēt, tad arī citi spēs saskatīt viņas skaistumu.

Autorizācija

Ienākt