Jaunava 105 gados

8. jūn 2010. 02:45

Viņai nekad nav bijis sekss un viņa tikko nosvinēja savu 105 dzimšanas dienu; Clara Meadmore ir Anglijas vecākā jaunava.

Kā saka pati večiņa, viņa esot vienmēr bijusi pārāk aizņemta, lai veidotu attiecības un fiziski kontakti viņai vienmēr šķituši saistīti ar apgrūtnājumu. Viņai neesot itin nekādas nožēlas par to, ka visu dzīvi nodzīvojusi kā jaunava. Viņa arī neesot homoseksuāla, gluži vienkārši viņai nekad nav bijusi interese par seksu un kundzei nekad nav arī bijis draugs. Tas viss vienkārši esot baigā ķēpāšanās un Klārai ir bijušas dzīvē daudz svarīgākas lietas, ko darīt un kā sevi izklaidēt. Viņa nekad neesot jutusies vientuļa vai garlaikota tāpēc, ka nav precējusies.

Ko tad viņa darīja visu dzīvi? Strādāja, daudz lasīja, klausījās radio, gatavoja ēst, rosījās pa dārzu...un pavadīja ļoooooooti veselīgu mūžu, ja jau sasniegusi šo cienījamo vecumu.

Nu, ir lietas, ko man nesaprast, bet var jau būt, ka vienkārši sievietēm tas viss ir drusku savādāk. Ja man parādītu šitādu kādu vīrieti, tad gan, kaut sitiet - neticētu.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1075289/No-sex-secret-long-life-says-105-year-old-Clara-Britains-oldest-virgin.html?ITO=1490


Atslegas vārdi: nevainība2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 8. jūn 2010. 18:56

Kas tur ko nesaprast-pieņemama un apsveicama lieta!

Autorizācija

Ienākt