Gredzeni un Maģija...!

14. jūl 2010. 03:11

                                            Un  Jūsu  viedokļi.....

Atslegas vārdi: doma23289, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

gints t. 15. jūl 2010. 23:10


Vēl viens GREDZENS!

inese i. 15. jūl 2010. 21:18

Elfu rūnās ierakstītās zināšanas negribot padarīja šo gredzenu par visvarenāko pasaulē
Gredzens, kas vieno un šķeļ...
Par otriem diviem  gan atturēšos izteikties - to maģija ir svēta un bīstama reizē

Dzēsts profils 14. jūl 2010. 09:24

Austrālijas psihologs Tims Veinlijs veicis vairāk kā pusotra tūkstoša laulāto pāru izpēti un nonācis līdz interesantām likumsakarībām: laulības gredzeni un to nēsāšanas paradumi vistiešākajā veidā saistīti ar to, kā izveidojušās laulāto savstarpējās attiecības. Un vēl - ar pašu gredzenu nēsātāju nolūkiem un dzīves mērķiem, kurus tie pētījumu laikā pastāstīja zinātniekam. Galvenā tēma bija ģimenes psiholoģija, nevis gredzeni. Taču, nejauši atklājot dažas likumsakarības, psihologs sācis pievērst tam lielāku uzmanību. Visbiežāk cilvēki gan nevarot paskaidrot, kāpēc gredzenu nēsājot tieši tā, bet 80 procentos gadījumu radās sakarība starp gredzenu nēsāšanas veidu un to nēsātāju uzskatiem.

Ko jūs nēsājat uz zeltneša?
* Šaurs, klasisks laulības gredzens (2-5 mm) - apmierinātība ar partneri, īpašnieks nemeklē ārlaulības sakarus. Laulība visbiežāk ir gara, bet ar laiku attiecībās ienāk rutīna.

* Plats, smagnējs gredzens (vairāk nekā 5 mm) - pietrūkst pārliecības par attiecību noturību, neuzticēšanās partnerim, intuitīva vēlēšanās novērst iespējamo šķiršanos.

* Laulības gredzens ar rotājumiem (rakstu, pinumiem, nelieliem dārgakmeņiem) - īpašnieks neapzināti tiecas pēc košākām un spilgtākām attiecībām. Vai arī baidās, ka līdzšinējās karstās attiecības drīz vien varētu apdzist un pārvērsties pelēkos putekļos un garlaicībā.

* Laulības gredzenu nenēsā vispār. Tikai neliels procents šādu  cilvēku ir slēpti erotomāni, kuri nevēlas parādīt to, ka sastāv laulībā. Lielākais vairums no viņiem zemapziņā vienkārši pretojas "ģimenes ligzdiņai", lai gan patiesībā dzīvo normālu laulības dzīvi.

Dzēsts profils 14. jūl 2010. 09:18

Gredzens izsenis , daudzām tautām, ir maģisks simbols, aplis, noslēgts loks...Ir dzimtas gredzeni, laulību gredzeni, varas gredzeni- katrā gadījumā savādāki ..Daudz ko cilvēki paši piedomā klāt, kaut kas varbūt arī ir tajos riņķos.

Dzēsts profils 14. jūl 2010. 08:43

Nedrīkst vilkt pirkstā draudzenes laulības gredzenu,nav vēlams nēsāt, aizņemties svešas,nepatīkamu cilvēku  rotas un dārglietas un ir katram dārgakmenim sava iedarbība ...

Dzēsts profils 14. jūl 2010. 07:46

Es nenēsāju gredzenus ... , man viņi liekas kaut kādi traucējoši ..., pat nezinu , kāpēc , varbūt tas saistīts ar maģiju ...

Autorizācija

Ienākt