Labi jutisies,un busi vesals:)!!

28. jūl 2010. 18:28

.....ja uzzinasi savu-tauku procentu,vielmainas atrumu,metabolisko vecumu,udens daudzumu organisma,kaulu masas daudzumu,muskulu daudzumu,kermena tipu.Tagad ir tada iespeja to izdarit BEZ MAKSAS!!
Visas nobides no normas organismaa,ka tam vajadzetu but,Tu vari labot,ar PAREIZU UZTURU,un izskatities ideali,un busi vesals:)!!!

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

armands l. 29. jūl 2010. 08:52

njaa..taisniba jau protams ir Jums visaam:)
Dianai piekritu 50-50:)!Jaa svarigs,primarais mums ir kas!?
Jumts virs galvas,darbs,ienakumi,LAI butu lizekli sim-dzivesvietai,sadzives pakalpojumiem,un PARTIKAI-bez kuras cilveks neeksistee....Ne tikai raizes var novest pie Diaanas minetajam kaitem,bet nepareizais uzturs..optimists gribedams nebusi,ja busi piesarnojis organismu ar lieko..un nav jalauza galva par pareizo,nepareizo,paris menesu laika iestrada,kas pareizaak,tad viss aiziet pats no sevis,un ikdienai ir cita kvalitaate!!!

Ingrida X. 28. jūl 2010. 21:55

Marina.
Ne reizēm, bet- vienmēr. Jāskatās uz sevi objektīvi un- jāmācās tikt galā ar to, ar ko neesi mierā.

Karmenija k. 28. jūl 2010. 21:22

Nevajag bendeet nervus ar uzmaaciigaam domaam par to kas ir pareizs, kas nepareizs uzturs.Vajag ieklausiities savaa organismaa un neliegt to ko tas prasa [sameeriigi protams]Viss ir muusu galvaas.Ja nervi kaartiibaa, ja nestreso par niekiem tad arii buusi vesels.Jaadziivo saskanaa ar sevi.Un reizeem jaapienem sevi taadu kaads esi.

Ingrida X. 28. jūl 2010. 20:40

Neesmu šai tēmā pa īsto iebraukusi, bet, man šķiet, vairāk taisnības Diānai Siksnibergai.
Iemācīties neraizēties, nelauzīt savu galvu par to, par ko NAV jālauza, tas būtu tas, uz ko vajadzētu tiekties.
Uzrakstīju tikai un vienīgi pēc SAVĀM iekšējām sajūtām vadoties:))

Dzēsts profils 28. jūl 2010. 19:51

Sadarbiba ar CIP nav konstateta!Personigi nepazistu.

Dzēsts profils 28. jūl 2010. 19:47

Uzturam ir svarīga loma mūsu dzīvē,bet ne galvenā.Raizes var novest līdz artrītam,reimatizmam un invalīdu ratiņiem,pat ja jūs ēdīsiet pašus veselīgakos ēdienus.Tātad atrodiet iemeslu priekam,ieprieciniet citus,dzeriet daudz tīru ūdeni un neēdiet ēdienu kurš nav ēdiens.

Autorizācija

Ienākt