īsts draugs, draudzība

22. aug 2010. 15:53

Daudz esmu domājis par vārda "draugs" būtību sevī. Detalizētas atbildes rast nesokas. Zinu, - grūti definēt, liela daļa sabiedrības par to neaizdomājas, bieži vien par draugiem uzskatīdami cilvēkus, kuri garīgi un mentāli ir sveši.
Man patīk vienpatība, draugu man ir maz. Apstākļi dzīvē ir dažādi un parasti draugus nesatieku bieži, kuru klātienē labi pavadīt laiku, izjūtot draudzību. Vēlētos vairāk, bet vēlēties nav kaitīgi, lai cik tas banāli neskanētu.Tas tā, starpcitu.
Pēc pārdomām esmu nonākusi pie šāda (aptuvena) secinājuma. Draugs ir cilvēks, kurus sastopot pēc ilgas neredzēšanas tāpat raisīsies saturīga saruna, puses spēs ieklausīties un izprast (vai vismaz centīsies) piedzīvotās emocijas un apstākļus.

Labprāt uzklausītu jūsu domas par tēmu "Kas ir īsts draugs un draudzība kā parādība".

         

Atslegas vārdi: draudziba184

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 22. aug 2010. 17:48

Es jau ari isti ta nevaru uzticeties ....es jau saprotu ka tu to domaji teigdama ka nevar nevienam uzticeties ....njaa sita ir smaga problema .

Dzēsts profils 22. aug 2010. 17:39

...nezinu kas tas ir,laikam man tadu īstu nemaz nav, jo nevaru nevienam uzticēties.

Dzēsts profils 22. aug 2010. 16:25

Nujaa ...ta jau vien teu bus taisniab ar ! par to aks tad ir ists draugs .....mmm pirms kada laicina pec ilgaku gadu netiksanas uz ielas stiku kadu cilveku un kad tu tad saki taka runat seit par to druadzibas jedziemnu tad nu es ari acerejos ka pec daudzu gadu nesatiksanas ...varejam runat tikpat ka saka ....ar visam tam pasam emocijam kad pedejo reiz runajam ..jokojamies un ka jau parasti notiek kad satiekas.  Nujaaa ar tadiem labiem draugiem reti sarajas vai ari vispar nerajas tad tas jau ir ka dala no drudzibas ka tads ka raditajs ...nu vismaz es ta domaju ...

Autorizācija

Ienākt