Kāpēc Jums ir tāds niks (nickname)?

2. okt 2010. 17:44

Vai esat uzdevuši sev jautājumu,kāpēc man ir tieši šis niks?   
Ja nav noslēpums padalieties.....
Dažiem "amigosiešiem""jau zinu...
Arī sev zinu,lai gan sarakstē man joprojām vaicā- vai es kožu?
Te rakstiņš pārdomām!

Totēmiskie - Spēka dzīvnieki
Totēmiskie - spēka dzīvnieki katram no mums ir vairāki,
parasti runa ir par ~13 (13. no viņiem - slēptais, atspoguļo cilvēka dziļāko būtību), kuri dzīves laikā mainās pēc prioritātes, atkarībā no tā, kura dzīvnieka spēks cilvēkam vairāk vajadzīgs.
Šie gari var nākt gan no dzīvnieku (arī putnu, ūdens radību, utt.) pasaules, gan augu (koki, puķes...), gan kukaiņu, gan arī no mītiskajiem radījumiem (pūķi,eņģeļi, grifi, vienradži, utt.)
Viņus var satikt dažādi - sapņos, meditācijās, šamaniskos rituālos, vīzijās. Spēka dzīvnieks var arī pats "pieteikties" kādam cilvēkam, izvēlēties viņu, ja tas šim garam ir īpaši iepaticies un viņam ir vajadzīga konkrētā dzīvnieka enerģija un mācības.
Viņu funkcijas - aizstāvji un sargi, kas palīdz pārvarēt savas bailes un sniedz savu īpašo spēku personības un uztveres pilnveidošanai. Par atsevišķu dzīvnieku spēku un īpašībām daudz var uzzināt internetā, piemēram, šajā lapā - http://www.crystalinks.com/totemanimals.html.html ,
bet piemēra pēc varu pastāstīt par vienu no viņiem.

Vilks māca uzticību, paļaušanos uz saviem spēkiem, neatkāpšanos no mērķiem un spēju "nomedīt" tieši sev vajadzīgo, atrodot arvien jaunus ceļus tā sasniegšanai. Vilka enerģija arī atspoguļo spēju sasniegt kāda cikla beigas ar cieņu un drosmi, tā ir nāve un atdzimšana. Ģimenes un sabiedrības augstākās vērtības, ienaidnieku apiešana esot neredzamam, spēja aizstāvēt sevi un sev tuvos, spēt sekot izmaiņām.


Sava spēka dzīvnieka satikšana ir pirmais, kas jāiemācās tiem, kas vēlas apgūt šamanismu, pēc iemācīšanās iziet citās pasaulēs. Totēmi parasti ir dziļāko personības aspektu atspoguļojums un parāda arī īpašības, kas dzīvē nepieciešamas, bet ir slēptas vai nomāktas. Bieža kļūda sava spēka dzīvnieka meklējumos ir, kad cilvēki jūtas vīlušies, ja atklāj, ka viņu totēms tai laikā ir, piemēram, pele, jo šķiet, ka tas ir sīks un nespējīgs dzīvnieks, ego pieprasa lielos un varenos -bet spēks šajā garā ir liels un cienījams, un var ļoti palīdzēt, ja nepieciešams.

Pret spēka dzīvniekiem vienmēr jāizturas ar cieņu, ja šai lietai pieies kā jokam, aizsardzību var arī nesaņemt. Pēc sava spēka dzīvnieka satikšanas vismaz man vispazīstamākais un tuvākais kontaktu veids ir viņam sekot, kad tas parādās, un pieņemt to, kas tiek mācīts. Var arī lūgt viņa vadību, spēku, aizsardzību ikdienā, kā arī aizvest sevi dvēseles ceļojumā, lai mācītos vairāk par sevi, kas nepieciešams. Šie ceļojumi var būt arī biedējoši, bet tas nenozīmē, ka tas ir kas ļauns, jo satikt savas bailes, lai tās pārvarētu, var būt svarīgs posms garīgajā attīstībā, un spēka dzīvnieki var tajā palīdzēt.

Būtībā jebkurš cilvēks var būt šamanis. Kā Debesis dod sargātājus - eņģeļus, tā šī ir īpaša dāvana no Zemes, no Mātes. Priekš tā nav vajadzīgi nez kādi kursi, iniciācijas un īpašas spējas - Spēka dzīvnieks un citi labvēlīgie to visu var iemācīt, gluži kā to iemācījās tie, kas šo visu aizsāka.
.........................................................................................
Vēl par vilkiem-
-No dabas likumiem vilks nekad neuzbrūk un nenogalina, izņemot tos faktorus, kad vilks ir izsalcis un ievainots. Pētījumi ir pierādījuši, ka vilku barā valda ciesa uzticēšanās un to savienība balstās uz savstarpēju atbildību.Vilki ir uzticīgi un drosmīgi. Ja kādam no tā bara locekļiem sāk izpausties slepkavas instinkti, bara labklājības dēļ tas tiek iznīcināts.


Atslegas vārdi: dzīve38592, vilks0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (43)

Smaida V. 10. jūl 2011. 13:24

Meklēju skaidrojumu totēmam-ronis,izmeta šo........pārsteidz,ka šajā portālā apspriež garīgās pilnveides iespējas. Prieks protams par to.

Olga S. 17. nov 2010. 12:53

.tas ir simvols   

Sarmite P. 19. okt 2010. 08:54

Man ir mans īstais vārds un uzvārds. kad sāku strādāt, vecākai ķirurgs sauca mani par lopsu. sapņos arī bieži redzu lapsas, bet sev negribu niku. Vilks tā jau ir leģenda. filmu varoņi, manu prāt
+ bars, vilcēnu audzināšana.
- taisnais mugurkauls, tik ļoti līdzīgi suņiem, suņi ir uzticības simbols.Un tā gaudošana, baisi.
Kad es eju uz mežu, suņi sajūtot.. laižās, man ar paliek neomulīgi eju mājās. ziemā bieži redzu vilkus tālumā, aci pret aci nēsu satikusi.

Dzēsts profils 5. okt 2010. 17:11

Nu , ja Tu dikti gribi zināt - tas ir mans īstais vārds dubultā, jo bērnībā , kad vecāki saukuši par Ilgucīti , es esot brēkusi - nē , neesmu Ilgucīte , esmu Ilga Ilga ! ..., tā mamma stāstīja ..., mammām jātic !

Vasilijs P. 5. okt 2010. 03:42

Un Nobela premija kulinarija?

Dzēsts profils 4. okt 2010. 20:06

Man nav īpaša profila bilde, jo mani nekas nesaisa  :)

Dzēsts profils 4. okt 2010. 13:37

Pūcīte -gudrības simbols....varbūt man pietrūkst gudrības....nezinu

SAULESSTARIŅŠ m. 4. okt 2010. 11:30

Niks tāds,tapēc,ka esmu kā ZIBENS,nozibsnu,tikai nevajag vienmēr par zibeni būt sliktās domās,pieejiet no cita rakursa...

....jūs ejat pa tumšu mežu,biezokni,melna nakts,nav nekāda lukturīša un...pēkšņi,kā no skaidrām debesīm,nogrand pērkons,nozibsnī zibens-izgaismo Jums ceļu....un jūs izkļūstat no tumša,drūmā meža!
...labais,nu,tāpēc ,ka labais,nemaz slikts nevaru būt,nesu gaismu ;) es nesperu,nededzinu,vien izsaku savu viedokli...
Esam dažādi un katrs izsaka savas domas,tikai cik nu kurš solīds!

Dzēsts profils 3. okt 2010. 23:36

Uguns sasilda . Sargā uguntiņu , tad arī viņa tevi sildīs un rādīs ceļu uz mājām. Uguns var arī apdedzināt - nespēlējies ar uguni ! Tāds , īsumā , mans stāstiņš .

somziiliite l. 3. okt 2010. 20:50

Es atvērti ar savu vārdu ienācu, taa ari palika...
Kaut gan pēc laika sapratu - te tomēr vienkāršāk ar niku...tik ļoti dažādi ļaudis te...:)

Vilks V. 3. okt 2010. 18:56

LP-spasibo za ocenku! No tak i otveta ņe dozhdalsja...
     Esli praviljno ponimaju Ti svoi nik vibrala spontanno...
     I eto prosto Tvoi iniciali?

Dzēsts profils 3. okt 2010. 18:34

daze za tupoj..:)

Dzēsts profils 3. okt 2010. 18:34

ahrenetj..krome pouchiteljnogo uroka po biologii,eso i fentezy i td...nu ura za tupoj vopros i slava bogu mnogie uznajut chto z takoe wolf....:) a nik vibiraetsa spontanno..obichnee vsego..pochitaj psihologiju..no umnička..10 balloff za quation..

Vasilijs P. 3. okt 2010. 15:02

Vai Latviesi jauns atzars no Musulmaniem-tapat daudz bernu...

Dzēsts profils 3. okt 2010. 13:10

Mans niks...hm, sākumā es kā visi pārējie...slēpos, tikai nezinu no kā, vai no sevis   tapēc izvēlējos savu horoskopa zīmes simbolu - lauva, bet lauvai vīriešu dzimte taču ir...lauvis, vai ne, kaut gramatikā to nemācīja...hi, hi.
Tad nodomāju...kapēc un no kā gan man jāmaskējas, kāda tam visam jēga...tagaad esmu, kas esmu, savs īstais vārds un ...iesauka, jo vārds man daudziem izrādās par garu, lai to izrunātu,  tad dod saīsinājumus, lai īsāk jārunā
Tā lūk īsumā...mans stāstiņš par niku  

Vilks V. 3. okt 2010. 00:11

Edgar',paldies!Wolfs Rain esmu noskatījies un prāta
zaudēšanā arī esmu  apvainots,bet tas darbojas!
Gaidu Tavu vēstuli!

Dzēsts profils 2. okt 2010. 21:12

mans- tapēc patīk filma elvira tumsas valdniece

Dzēsts profils 2. okt 2010. 20:31

Maija V. 2. okt 2010. 20:21

Feins ieraksts,par vilkiem un totēmiskajiem spēka dzīvniekiem..tā ir, šopavasar lasīju vienā saitā kāda Sibīrijas vilku pētnieka gaitas kopā ar vilkiem triju mēnešu garumā/bet varbūt bija arī vairāk to mēnešu/..tas raksts mani vienkārši fascinēja...
Es tikai pirms nepilnas nedēļas te reģistrējos,tad nu nezināju,ka var arī nikus,bet man patīk mans vārds,,tam ir savs skaidrojums pat vēdās "untikai"nozīmē tikai to,ka te esmu tikai Maija..  

Dzēsts profils 2. okt 2010. 19:49

Interesants blogs, paldies:)
Roze - kluseeshanas, saules, riitausmas simbols, taa simbolizee arii miilestiibu un piedošanu, veseliibu, jauniibu, draudziibu un veiksmi.  
Ziedu karaliene Rietumu tradiicijaas - mistisks sirds, centra un kosmiska riteņa, kaa arii sveetas, romanstiskas un jutekliskas miilestiibas simbols.    

Autorizācija

Ienākt