Deviance

11. okt 2010. 00:35

Atljaavos vindien uzprasiit - esat normaali jebsu nee? Lielaakaa dalja atbildeeja, ka neesot vis. Un lai sasitot vinjus desaas,ja grib par taadiem patasiit. Tas priecee. Tas noziimee, ka kopaa veiksim dizas lietas.
Jo! Sociaalo ideju veesture liecina, ka cilveeci uz prieksu biida tikai deviantie. Kas tad bija Buda, kas curneeja zem plataanas? Un kas bija tie kristiesi Romas katakombaas? "Nenormaalie". Un kas bija tas caliitis, kas pirms saarta pateica, ka taa tomeer griezas? Un kas bija tas patentu biroja klerks, kura disertaaciju izmeta miskastee, jo, ziniet, neatbilda pienemtajiem standartiem - vajag vismaz 15 lapaspuses, bet - ak vai! - ir nieka devinjas. Ziniet, bez Alberta Einsteina nez vai sobriid buutu internets.
Taa ka man ir prieks par atbildeem uz uzdoto jautaajumu. Veiksim, veiksim gan kopaa labas lietinjas.
P.S. Atvainojos par garumzimju iztruukumu. Pasam gruuti bija tekstu rakstiit. Nuu, dator, nelecies, esi riit uz striipas.

Atslegas vārdi: Nenormaalie0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Luna L. 21. okt 2010. 12:26

Senās indiāņu ciltīs no prāta šķīrušos cilvēkus īpaši godāja, jo uzskatīja, ka viņi ir Dieva doti...tatad arī nākotnes vīzijās spējīgi ieskatīties, arī latvieši, kuri ikdienā nelieto latīņu valodas izcelsmes vārdus, mēdz teikt : "Ko no viņa prasīt, tas jau Dieva dots cilvēciņš." Kā gan savādāk rastos jaukas pasakas, piemēram...
http://www.youtube.com/watch?v=AXUJ6uyJ7RY&feature=related  ....    

Dzēsts profils 16. okt 2010. 07:42

Skatoties kā nenormāls pozitīvi vai negatīvi . Kas bija Hitlers, kas bija Krievijas šķikatila.

Autorizācija

Ienākt