..par ko liecina tavas acis...!

16. okt 2010. 18:28

Lietojiet savas acis!Katru dienu dzīvojiet tā, it kā varētu zaudēt redzi. Tad jums pavērsies brīnumaina pasaule, kuru agrāk nebijāt pamanījis."
(H.Kellere)
...acis-cilvēka dvēseles spogulis!!!...nekas nav bez nozīmes- ne tas , kad un kā nākam šai pasaulē, ne tas, kas ir mūsu senči, kāda mums mājvieta un cilvēki apkārt.Ļoti daudz par cilvēku var pateikt viņa acis..., ne tikai acu skatiens , bet arī viņa acu krāsa.
... jums ir pelēkas, gaišzilas acis - jūsu devīze:esmu cilvēks radītājs. Šim cilvēkam raksturīga droša gaita dzīvē, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un ietekmēt ar savu pārliecības spēku citus. Liktenis savas dāvanas nesniedz tāpat- veiksme jāpanāk ar maksimālu piepūli. Tas tikai vairo spēkus mērķa sasniegšanā.
.....jums ir brūnas acis - māka patikt cilvēkiem, kam pamatā iedzimta pievilcība.Uz jums attiecas čehoviskā atziņa, ka cilvēkā visam jābūt skaistam...gan sejai, gan tērpam , gan domām un dvēselei.Jums nav pieļaujama , ne iekšējā , ne ārējā nevīžība un nesavāktība.Jūsu pārliecība ir, ka visa apkārtējā pasaule pastāv , lai izpildītu jūsu vēlēšanās.Droši izvirziet mērķi un to sasniegsiet ar izveicību, nevis grūtu darbu.
.....jums ir zaļas acis - galvenā problēma ir atrast saskaņu pašam ar sevi. Visai rīcībai pamatā jābūt pašapmierinājumam.Ja spēsiet iztikt bez pašpārmetumiem, pasaule liksies gaišāka , priecīgāka. Nekad neprasiet citiem vairāk , nekā pats spējat dot.Zaļacis parasti ir labs tēvs un aizgādnis visiem savējiem. Aŗī zaļace gatava aizmirst par sevi, kad jāpalīdz mīļotajam. Bet cilvēki ar šo acu krāsu nekad nespēs samierināties , kad "viens mīl , bet otrs tikai atļaus sevi mīlēt "..viņi grib mīlēt un būt mīlēti, un nesamierināsies ar kaut ko mazāku dzīves drauga izvēlē.
.....jums ir pelēkzaļas acis - dzīves vadmotīvs"ciešanas- labākais skolotājs". Tas , kurš neprot ciest , ir Dieva aizmirsts. Ar šādu devīzi dzīvot nav viegli, bet tam līdzsvarā tiek dotas drosmīgas ieceres un enerģija tās piepildīt. Neuzticība pieņemama tikai vienā gadījumā- ja atradīsies kāds cits, kam jūsu mīlestība ir vēl vairāk vajadzīga.
...satiekot cilvēkus , pavērojiet viņa acis un skatienu...vai tas ir atvērts pasaulei....vai vieš jūsos uzticību...
....reizēm pietiek ieskatīties cilvēka acīs tikai vienu reizi...un tu netiec no šā skatiena vaļā....ko darīt?????...kā sevi atbrīvot no tā....???

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, cilvēks402, mīlestība.29, acis2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Maija V. 16. okt 2010. 21:36

Jā...gaišzilas...

somziiliite l. 16. okt 2010. 20:10

Bet ja brūnipelēkzaļas??? :(((

Frēzija v. 16. okt 2010. 19:51

Nezinu kā ar to čehoviski, bet galvenais jau, lai dvēsele sakopta un pats nav nevīžīgs  

Dzēsts profils 16. okt 2010. 19:37

Tiesa gan.Taisniba.

Dzēsts profils 16. okt 2010. 19:16

Manējās nemelo ..., tā tiešām ir !   

SAULESSTARIŅŠ m. 16. okt 2010. 19:00

Eh,un es domāju,kāpēc tā jālauž ceļu dzīvē,bet,pie vainas manas zilās acis

Dzēsts profils 16. okt 2010. 18:54

Taisnība.Pašai brīnums
Brūnas..

Vilks V. 16. okt 2010. 18:43

Par mani ir taisnība!
Pelēkzilas...

Alise .. 16. okt 2010. 18:32

..tās Tavējās , Santa?..

Dzēsts profils 16. okt 2010. 18:31

. jums ir pelēkas, gaišzilas acis - jūsu devīze:esmu cilvēks radītājs. Šim cilvēkam raksturīga droša gaita dzīvē, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un ietekmēt ar savu pārliecības spēku citus. Liktenis savas dāvanas nesniedz tāpat- veiksme jāpanāk ar maksimālu piepūli. Tas tikai vairo spēkus mērķa sasniegšanā.

Autorizācija

Ienākt