nau attaisnojuma !

3. nov 2010. 13:05

kas nozīme ka naukur iet ,kas nozime ka nau naudas !! kādel tas tevi aptur  !! var vienmer atras stūriti kur uz kāda brītiņa var parmesties tagad pie mums ari ir centrs kur var ar visiem bērniem  aiziet.kādel nauda paliek pirma vieta ! pati pelnīt vaita nemeiginaji !! kautkāds stulbūms ! nezinu man laikam grūti saprast kādel del naudas un jumta sievietes mēdz atļaut virietim sist sevi ! kad sāva laikā mans pirmais vīrs pameiginaja to dārīt es viņam vienkaši to neatļāvu ! es viņu atri parmāciju u n vairāk viņš nekad par to pat nedomaja,kādel sievietes nesprot pat ja ļoti mili šo cilvēku bet ja tu ej viņa majas tad jabut vienmer kādam sturitim kur var aizit,virieši ari citadak atiecibas veido kad saprot ka nau vienigais saimnieks,kādel sievietes sevi ta necien !!

Atslegas vārdi: attiecības38696, sievietes434

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Iveta L. 3. nov 2010. 20:00

Droši jādod mācība, tā lai atceras. Tas ir ļoti svētīgi un pie pirmās reizes. Tomēr šodien man liekas, ka ir iespēju daudz , kur aiziet. dažādi palīdzības centri, krīzes centri, kur sakārtot savas domas un sākt dzīvi. Mīļās sievietes, sevi ir jāciena. Kaut gan ir dažādi cilvēki. ir cilvēki, kuri neprot dzīvot bez ciešanām, kas sev nemitīgi tādas meklē. Kamēr paši nesapratīs un negribēs ko mainīt, nekas nenotiks.

Dzēsts profils 3. nov 2010. 14:01

Žēl , ka ģimenes dzīvi kāds pārvērš par izdzīvošanas poligonu .

Dzēsts profils 3. nov 2010. 13:32

Nadjenka, Tu pārmācīji, es pārmāciju, vel 10 pārmācīja, bet visas sievietes nav tik stipras , drošas un domājošas. Naudai ir liela nozīme, lai atrastu to mitekli , kur aiziet no šāda vīra, ne visām ir darbs, lai kaut ko nopelnītu. Pie tam- tāds vīrietis kā reiz padomās- vai aiztikt sievu, ja viņa var tikt gala pati ar dzīvi, toties- ja ir mazi bērni, sieviete nestrādā, ir materiāli atkarīga un vel iebaidīta- gan fiziski gan morāli- tad nu gan viņam ir iespejas "izpausties". Ir dažādas šis situācijas un dažādi cilvēki tajās iesaistīti. Ar vienu sāsutumu par to ir par maz- ir jāskaidro sievietēm, ka viņas var, drīkst, viņam jāvar un jāprot sevi gan aizstāvēt, gan aizstāvet un domāt par saviem bērniem.

ance a. 3. nov 2010. 13:12

Nēee viņas saprot gan, bet baidās... tie krīzes centri ir tikai uz kādu laiku, bet ar to darbiņu dzīve ir tā ,kā pasaka ka ir bērni mazi, tā ari piklājīgi tiek atteikts... nu vai tā nav...

Autorizācija

Ienākt