erot horoskops 2011

18. nov 2010. 00:09

Auns

Auni reaģē uz maigu pieres glāstīšanu, spēli ar galvas matiem. Ja ar roku maigi pieskarsieties Auna deniņiem vai liegi izbrauksiet cauri matiem ar roku, seksuālas simpātijas garantētas. Viegli skūpsti uz acu plakstiņiem, ausu ļipiņām, viegla iekošana lūpā Aunos raisīs patīkamu baudu. Sievietes Aunus bārdainu vīriešu skūpsti padarīs vai trakas. Vīrieša bārdas maigie pieskārieni dāvās tūkstošiem jauku izjūtu. Ja vīrietim Aunam viegli pieskarsieties ar pirkstiem pie viņa lūpām, tas izsauks viņā stipru seksuālu uzbudinājumu, un nesakiet vēlāk, ka mēs jūs nebrīdinājām.

Vērsis

Vērša jutīgākā vieta ir kakls. Sāciet ar viegliem pieskārieniem un glāstiem pakauša rajonā, lēnām virzoties uz kaklu. Skūpstiet Vērša kaklu, un viņš iedegsies kaisles ugunī. Ir bezgala daudz iespēju, kā ar „nejaušiem” pieskārieniem pieskarties savam mīļotajam. Piemēram, sakārtojot kaklasaiti, jūs varat maigi pieskarties viņa kakalam. Atrodoties divatā, kakls būs galvenais uzmanības avots. Juteklīgi skūpsti, maigi kodieni Vērsi uzbudinās īpaši. Tikai neaizmirstiet, ka Vērsis dod priekšroku dabiskam notikumu precesam, tāpēc esiet pacietīgas un nesteidziniet notikumu gaitu.

Dvīņi

Īpaši jutīga ķermeņa vieta ir rokas. Dvīņu sievietes būs atsaucīgas uz roku skūpstīšanu. Pamēģiniet uzmanīgi ar pirkstu galiem „paskriet” pa roku, neatkarīgi no Dvīņu dzimuma. Tas būs iespaidīgi, jums liksies, ka nervu gali paši tiecas pēc jūsu pieskārieniem un partnerī raisa sajūsmas trīsas. Īpašais aicinājums Dvīņiem – skūpsti uz rokas iekšpuses. Provokatīvs variants būs ar lūpām un mēli pieskarties rokai no elkoņa iekšpuses līdz padusei.

Vēzis

Gan vīrieši, gan sievietes, kas dzimuši zem šīs zīmes, īpaši izbauda dziļus skūpstus. Zināms, ka daži spēj šādi sasniegt par orgasmu! Pati jutīgākā ķermeņa daļa ir krūtis. Abi dzimumi vienādi reaģēs uz orālo un manuālo krūšu galu kairināšanu. Maigi pieskārieni ar pirkstu galiem krūtīm spēs Vēžiem raisīt spēcīgu seksuālo vēlmi. Flirta noslēguma daļā maiga krūšu stimulācija stiprinās seksuālo vēlmi. Padoms sievietēm, kas mīlējas ar vīrieti Vēzi, glāstiet viņa krūtis ar roku, tik tikko tām pieskaroties.

Lauva

Pieņemsim, ka esat nonākuši ar Lauvu atbilstošā situācijā. Ar ko sākt? Varat doties uz vannasistabu un mazgāt Lauvu, kamēr viņa āda kļūs rozīga. Īpaši atsaucīga pieskārieniem ir Lauvas mugura. Uzmanīgi brauciet pa muguru uz augšu un leju un iespējams, ka Lauva jums piedāvās ierāpties līdzās vannā. Mīlējoties viegli skrāpējiet viņa muguru. Tas iedarbosies uzbudinoši. Ja ar glāstiem mēģiniet uzbudināt Lauvu sievieti, meklējiet seksuālā uzbudinājuma vietas pēc ādas krāsas, sārtums var parādīties vēdera apvidū un pēc tam pāriet uz krūtīm un kaklu. Krāsas intensivitāte būs tieši proporcionāla stimulācijas līmenim.

Jaunava

Ja esat attiecībās nonākuši līdz atklātiem glāstiem, neaizmirstiet vēderu. Jaunavām viss vēders līdz pat krūtīm reaģē uz pieskārieniem ar mēli, viegliem pirkstu pieskārieniem vai tik tikko jūtamiem glāstiem ar matiem. Uzbudinājumu radīs vēdera rajona glāstīšana ar sūkli, ziepēm un siltu ūdeni. Veiciet vieglu masāžu nabas apvidū.

Svari

Svariem īpaši jutīga ir muguras lejas daļa un sēža. Dejojot vai pat vienkārši pastaigājoties, viegli pieskarieties Svaru muguras lejas daļai. Intīmākā brīdī uzlieciet roku uz Svaru kailās sēžas un ar maigām apļveida kustībām virzieties uz augšu pa muguru un atkal lejup. Ja Svari ir vīrietis, viņš būs sajūsmā, ja ar krūšu galiem pieskarsieties viņa muguras lejas daļai. Svariem sēža ir īpaši erogēna zona.

Skorpions

Jutīgākie Skorpionam ir dzimumorgāni. Pat viegli pieskārieni tiem ar pirkstiem pārvērtīs vīrieti vulkānā. Šīs zīmes sievietes mēdz uzbudināties, vien pārmetot kāju pār kāju. Nekas nespēs dāvāt Skorpiona vīrietim tādu baudu, kā orāli glāsti.

Strēlnieks

Šai zodiaka zīmei erotiskās zonas ir gurni un ciskas. Taču Strēlnieka sievietēm tam pievienojas arī mati. Glāstiet tos, spēlējieties, sukājiet, un viņa murrās kā kaķēns. Viņas smalkākā vieta ir līdzās ģenitālijām. Skūpsti uz kājas iekšpuses vai viegli pieskārieni ar mēli no ceļa iekšpuses līdz augšai, sagādās viņai patiesu baudu. To pašu var teikt par gurnu glāstīšanu. Gan sievietēm, gan vīriešiem Strēlniekiem patīk ieziest ķermeni ar eļļiņām. Gurnos masējošām kustībām jābūt apļveida, bet uz ciskām – gareniskām. Nebrīnieties, ja jums ne reizi neizdosies paveikt masāžu līdz galam.

Mežāzis

Mežāžu vīriešiem patiks, ja sieviete ar krūšu galiņiem pieskarsies viņa sejai, mutei, krūtīm, vēderam. Tas darīs viņus vai trakus. Mežāža sievietes kaisle kļūs par orkānu, ja partneris skūpstīs viņas vēderu un ceļu locītavas. Zona ap nabu šīs zīmes sievietēm ir īpaši jutīga uz glāstiem un skūpstiem. Āda ceļu iekšpusē ir jutīgāka nekā citām sievietēm. Abi dzimumi reaģē uz muguras lejasdaļas masāžu no lejas uz augšu, īpaši ja pieskarsieties šīm vietām ar mēli, veicot apļveida kustības.

Ūdensvīrs

Jutīgās vietas – ikri un potītes. It kā nejauši paglāstiet kāju potītes un ikrus, bet ļoti uzmanīgi. Ūdensvīra reakcija jūs iepriecinās. Mēģiniet mīlēties stāvus, kad sieviete aptver kājām vīrieti zem ceļiem pieskaroties, ikriem. Akta laikā erogēnās zonas tiek stimulētas dabiski. Pozas, kur saskaras partneru ikri un potītes, palielinās baudu.

Zivis

Kad lieta nonāks līdz brīdim, kas būs vajadzīgi ideāli apstākļi, lai mīlētos, ievērojiet – Zivis iepriecēs silta vieta un ūdens. Izmēģiniet apsildāmo segu un ūdensgultu, vai sameklējiet vannu, kas būtu pietiekami liela diviem. Pēdas. Zivis reaģēs uz maigu pēdu masāžu, maigiem pieskārieniem ar spalvu pa pēdu vai pirkstiņu skūpstīšanu. Ar pirkstu galiem veiciet apļveida kustības, sākot no potītes pa pēdas virspusi, masējiet kāju pirkstus vai viegli pakodiet tos, un sagādāsiet Zivīm iespaidu un baudas gūzmu.

Atslegas vārdi: erot horoskops 20110

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Nauris F. 18. nov 2010. 00:38

Dzēsts profils 18. nov 2010. 00:35

Esi gan Tu eksperts!    

Nauris F. 18. nov 2010. 00:18

lai vakara domas uz kko ---->..........

Nauris F. 18. nov 2010. 00:12

nu mans veersis ir100%

Autorizācija

Ienākt