Astrīdas blogam..

7. dec 2010. 09:00

to teicu Tev tāpēc, ka jau vairākas reizes Tu man uzraksti dažādas ***tikai sev saprotamas***  replikas, kas man liekas  ne tikai neloģiskas, bet arī nesaprotamas..  pirms norādi, ka privātajā gultā nelien, pajautā tam, kuram tā gulta pieder.. vai viņš maz gribētu tādu piedzīvojumu.. un nevajag  saistīt uzreiz visu ar gultu..  ja gribas parunāties, uzraksti normālu vēstuli.. un izpaliks savstarpēji aizvainojumi.. jauku un veiksmīgu Tev dienu!

Atslegas vārdi: Astrīdas blogam..3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dārzniece K. 8. dec 2010. 09:30

P.S par smuko rozīti paldies, to es izšīšu uz priekšautiņa...........   

Dārzniece K. 8. dec 2010. 09:29

           Romi, pat pliks apaļš dupsis klēpītī Tavu PULKSTENI tālāk par 17.30 nepabīdīs.............................

Dzēsts profils 8. dec 2010. 09:16

Dārzniece Krasta,vai vēl Tu staigā bez biksītēm,kā vasarā? "r" burts jau ir mēnesī,apsaldēsi "dupsi",dabūsi miomu!!!...

Dārzniece K. 7. dec 2010. 13:11

        Romi, nu kas gan cits, ja ne Tu pateiksi sievietei tik glaimojošu komentāru!.... Paldiesiņ visu lielais!..... Bet par tām biksēm gan nolaidi greizi : staigāju svārciņos un vēl piedevām pašas adītos džemperīšos, skaistās blūzītēs....Un esmu ar to lepna, jo  vīriešu aces spīd vien......Padomā pats - cik sieviešu vairs var redzēt SIEVIEŠU drēbēs tērptu?....Un vēl valkāju smalkus augstpapēžu zābaciņus, nevis botas.....Nu kas es par biksāinu dām, velns parāvis !!!!!!

Dzēsts profils 7. dec 2010. 12:27

Kas te notiek,publiska vēstule?! Dārzniece Krasta,Tu pēdējā laikā palikusi stulba,priekš to,taču,raksta,lai izteiktu savas domas! Vari nekontaktēties,neviens tevi nelūdz,dāma biksēs!!!...

Dārzniece K. 7. dec 2010. 09:26

            Te ir tāds interesants piegājiens līdzcilvēkiem - nemitīgi UZBRAUKT un izteikt SAVAS DOMAS...... Ja man kāds cilvēks liekas nesimpātisks, es vienkārši ar viņu nekontaktējos, un nav nekādu lieku problēmu........ Cienu otra izteikto viedokli un jūtos patīkami, kad tiek cienīts manējais...............

oome S. 7. dec 2010. 09:20

vai esi noblokets,ka te izraadies?

Ilze B. 7. dec 2010. 09:14

Aiiii...........kad tā tiek uzrakstīts.........man vienmēr gribas uzrakstīt pretēji..........
nu kas es par kašķi?
Nu to es domāju............uzrakstīt nenormālu vēstuli vai repliku!

Dzēsts profils 7. dec 2010. 09:04

Nu, vectēv, kā tev patika opera? - Pa pirmo! Bet vislabāk man patika beigas, kad dalīja mēteļus. Es paņēmu veselus trīs!

Autorizācija

Ienākt