kas jāielāgo vīriešiem..

23. mai 2012. 16:05

Nedrīkst ignorēt prelūdiju!
Protams, katram gadās kaisles brīži, kad nekādas prelūdijas nav ne prātā. Taču atzīstiet — nemaz tik bieži tas nenotiek. Vai prelūdijai jābūt īsai vai garai, tas atkarīgs no jūsu spējas sajust savas sievietes vēlmes. Un no tā savukārt atkarīgs tas, kādas atmiņas jūs atstāsiet sievietei par sevi. Bieži vien notiek tā: ja nav prelūdijas, sievietei nav orgasma; ja nav orgasma, viņa nav apmierināta un vairs necentīsies atkārtot ar jums seksa nakts piedzīvojumus.

Nezaudējiet kontroli pār savām jūtām!
Jūs spējāt sevi turēt rokās, sēžot viņai pretī kafejnīcā un blenžot viņas dziļajā kleitas izgriezumā. Jūs to varējāt, arī braucot uz māju automašīnā. Un sēžot viņai līdzās uz dīvāna, kad viņa it kā nejauši uzlika roku jums uz ceļgala. Tad kādēļ lai jūs to nespētu arī gultā! Ja jums tas izdosies, partnere jūs gribēs vēl vairāk, un tā jums abiem būs burvīga naksniņa.

Neignorējiet viņas ķermeņa valodu![/b]
evietes diemžēl bieži ir nevajadzīgi kautrīgas un nesaka vīrietim, kas viņām gultā patīk vislabāk. Taču sievietes ķermenis gan par to neklusē. Tad pamēģiniet uztvert šos signālus un zīmes, ko tas jums rāda. Skatieties, kā viņa reaģē uz jūsu pieskārieniem, un jūs sapratīsiet, kā viņu glāstīt — maigāk vai kaislīgāk. Neizturieties pret sievieti kā pret piepūšamo lelli, un jūs tiksiet gandarīti!

Necentieties dabūt visu uzreiz![/b]
etes labprāt gaida no sava partnera kaut kādu «asumiņu», protams, ja viņa tam uzticas. Taču tas nenotiek uzreiz. Jūs nedrīkstat viņu steidzināt un forsēt notikumu gaitu. Izmēģiniet visas jaunatklātās pozas, ļaujiet vaļu savai fantāzijai, tikai dariet to pakāpeniski, nesteidzoties!

Neizturieties pret savu sievieti bez cieņas![/b]
pornofilmās jūs esat saskatījies, ka «mačo» to dara rupji un bez vajadzīgās pietātes. Neiekrītiet uz to! Varbūt kādu reizīti viņa jums «piespēlēs» pretī, taču lielākoties visas sievietes ir vienādas — esiet maigs un iejūtīgs, un jūs to nenožēlosiet.

Nekomandējiet
necentieties savai sievieteisievieti ieteikt, kā gultā kustēties, kādu pozu ieņemt un tamlīdzīgi, nedariet to komandiera balsī. Informējiet viņu par savām vēlmēm maigā balsī, skatoties viņai acīs. Varat vispār nerunāt, tikai vieglām kustībām pabīdīt viņas ķermeni tā, lai tas ieņemtu vajadzīgo stāvokli. Maigumam noteikti būs rezultāti.

Neignorējiet viņas erogēnās zonas!

labi zināt tradicionālās sievietes erogēnās zonas, piemēram, krūtis, taču katrai no viņām ir vēl citas — slēptākas. Atrodiet tās! Pamēģiniet glāstīt viņas krustus, skūpstīt gurnus un kāju pirkstus... Nu, esiet taču radoši!

Neiedomājieties, ka pietiek ar to, ka jūs esat sasniedzis orgasmu![/b]

Bez jums seksā piedalās arī sieviete. Un arī viņai gribas sasniegt orgasmu! Vismaz mēģiniet viņu apmierināt!

Kā atšķirt īstu orgasmu[b]
pēc orgasma sievietei reti gribas ielaisties gultas sarunās, viņa labprātāk pēc tam mazliet pasnaudīs. Ja jūsu sieviete vēl arvien ir ļoti pļāpīga, saņemieties un — pie darba!

Neejiet prom tūdaļ pēc sek[b]
ko vīrietis var izdarīt! Ja jums tik ļoti nepatīk sieviete, ar kuru jums tikko bija sekss, pamēģiniet ar viņu pēc tam parunāties vismaz pusstundiņu un tikai tad ejiet prom. Un nākamreiz labāk meklējiet sev citu sievieti vai izmantojiet profesionāles pakalpojumus. Tā būs godīgāk, raksta newsru.  

Atslegas vārdi: vīriešiem..0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (21)

Dzēsts profils 25. mai 2012. 20:34

Pilnīgas muļķības un protams ka to visu var darīt
protams ka tas viss liksies sakarīgs tiem kas uzskata ka kādam citam kautkas būtu jāsniedz otram ka kautkas kādam citam būtu jādara lai otrs justos pēc iespējas labāk
cilvēki ar zemu pašnovērtējumu un pārliecības trūkumu vienmēr teiks ko tamlīdzīgu
seks nekad nebūs tik baudāms iestududēts kur abi itkā ir vienojušies par to kas kam patīk un sniegt to otram kas parasti notiek starp daudziem pāriem kā tas kad divi nododas priekiem prieka pēc ar nodomu izbaudīt momentu sniegt baudu pašiem no tās nodarbes. tie kas mūžīgi brīnās kapēc bijušie aizmūk pie citiem vai citām iemesls tam ir augstāk minēts. Have fun in act don't try to make fun for someone else.

Dzēsts profils 24. mai 2012. 12:41

Dārzniece K. 24. mai 2012. 10:29

          Nav vērts meklēt to vīrieša AIZSTĀJĒJU ne  zem gultas, ne ankambarī.....Man tāda nav, jo vēl pagaidām nav nekādas vajadzības.....

Dārzniece K. 24. mai 2012. 10:27

            Kaut nu TIE, kuriem būtu šis raksts jāizlasa, to arī izdarītiu un paturētu prātā........   Tad arī mums, sievietēm, atkristu rūpes par PLASTMASAS MĪĻĀKĀ iegādi.........

jautrite b. 23. mai 2012. 20:35

vispār rakstā ir daudz taisnības-vismaz abām pusēm vajadzētu atcerēties,ka katrs mēs esam individuālitātes arī intīmajā jomā

Dzēsts profils 23. mai 2012. 17:08

....Aivar,tas kas meklē tas atrod...nu protams,ja vēlas atrast....

Dzēsts profils 23. mai 2012. 17:00

...un vakarā pārbaudi...arī mīļvietiņā...   

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:58

Mīļākos meklē pa šuplādēm...aiz biksiņām...varētu būt noslēpusi...jo tur Tu nerocies...-paskati

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:57

...ja tā būs, Aivar...tad būsi 2. vietā .   Tas būs viņai mīļākais...vērtē tāpat... pat vēl trakāk, jo Šis neiet pie sievas, bet sieva pati pie Viņa
Izdari secinājumus...

Aivars K. 23. mai 2012. 16:54

skārlet, pat ankambari pārbaudīju.. nu nav nekur tā *štrumenta*..ppp es domāju, ka  nepirks tokš tādu, ko *špicku* kastiņā var noslēpt.. ja nu vienīgi to pašu ***pārmaiņu*** dēļ..ppp

Aivars K. 23. mai 2012. 16:53

aivaram nav pamata tos ragus likt..ppp ja nu sadomā kundze kādas ***pārmaiņas***..ppp

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:31

...vai pie prelūdijas, Lauri arī skūpstīšanos pieskaiti?

Lauris E. 23. mai 2012. 16:28

       Ja sieviete būs atvērusies un konkrētam vīrietim, prelūdija būs tāda pati, kā vīrietim, tepat un tīlīt.      
       Tā visa ir cīņa pēc seksa (miesas baudas) bez mīlestības.

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:26

...ja jau var ar tiem vēl tikt guļamistabā iekšā un vēl zem gultas paskatīties,tad jau nemaz radziņu nav.....

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:24

Aivaram nav salikti ragi...  

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:22

..re,Aivars, ņem un kontrolē arī .....

oome S. 23. mai 2012. 16:17

ļoti cmuki uzrakstīts,bet kas to ņems pierē....

Aivars K. 23. mai 2012. 16:15

pat zem gultas paskatījos..p

Dzēsts profils 23. mai 2012. 16:15

..un kā zem spilvena,vai paskatījies?

Aivars K. 23. mai 2012. 16:13

viss kārtībā, nekādu problēmu.. sievas skapītī vibratora nav.. pārbaudīju..p

Autorizācija

Ienākt