7 pozas ***labam*** seksam..[tikai pilngadīgiem]..

10. nov 2011. 11:16

Cilvēka ķermeņa iespējas ir bezgalīgas, tāpat arī iespējamās seksa pozas. Pilnīgi pietiek ar Kamasutru, lai ar tās palīdzību eksperimentētu visu dzīvi. Un viss būtu labi, ja vien nebūtu nepieciešama īpaša sagatavošanās, jo lielākā daļa no Kamasutras prasa lielu elastību. Neieslīgsim visos visos sīkumos. Pārskatīsim to, kas būtu pa spēkam ikkatram.

Misionāra poza
Visvienkāršākā, ērtākā un praktiskākā poza. Šajā pozā vīrietis atrodas virs sievietes un vada visu procesu. Šī poza daudz vairāk patīk tieši sievietēm, jo tām gandrīz nekas nav jādara. Šai pozai ir daudz plusu – pirmkārt, partneri ir aci pret aci, akta laikā var skūpstīt viņas lūpas, kaklu, krūtis. Jūs varat pastiprināt izjūtas, ja sieviete uzliek kājas vīrietim uz pleciem.

Jātnieces poza
Šī poza ir pretēja Misionāru pozai – mīļākā poza vīriešiem. Šajā stāvoklī visa tehnika ir sievietes ziņā. To variēt var dažādi. Partneris var gulēt, var būt sēdošā stāvoklī. Arī vīrietis var piedalīties šajā procesā – kustinot savus gurnus, vai arī var kontrolēt partneres kustības.

Suņu poza
Šajā stāvoklī sieviete nostājas četrrāpus, bet vīrietis – uz ceļgaliem. Vīrietis apņem sievietes vidukli un piespiež pie sevis. Šī poza rada maksimālu baudu abiem un tehniski nav grūta. Ir diezgan viegli kontrolēt amplitūdu un ātrumu. Jā, vīrietis paliek aktīvāks, kad partnere izliec savu muguru.

Sāniskā poza
Šādā stāvoklī ir labi tas, ka partneri viens otru nenospiež ar savu svaru, kā arī tas neprasa daudz pūļu. Šāda poza piemērota grūtniecēm, vai arī, ja kādam no jums ir problēmas ar veselību. Šajā stāvoklī partneri var atrasties aci pret aci, līdz ar to ir iespēja skūpstīt viens otru un glāstīt ķermeni. Vīrietis var atrasties arī partneres mugurpusē, kas atvieglo locekļa ievadīšanu makstī.

Poza sēdus
Šajā pozā vīrietis sēž, savukārt sieviete virsū ar seju vai muguru pret partneri. Abos gadījumos lielākā darba daļa gulstas uz sievieti. Pozīcijā, kad sieviete ir ar seju pret partneri, notiek arī klitora un priekšējās maksts sienas stimulācija, un tā, kā labi zināms, lielākajai daļai sieviešu ir vairāk uzbudināma.

Poza stāvus
Šī poza prasa zināmas pūles un elastīgumu. Šajā pozā ķermeņi atrodas perpendikulāri viens otram. Partneri var atrasties ar seju viens pret otru, kā arī sieviete var atrasties ar muguru pret partneri. Pirmajā gadījumā sieviete var aptvert partneri ar vienu kāju vai abām un nedaudz atliekties atpakaļ. Otrajā gadījumā sievietei ir nepieciešams tikai nedaudz pieliekties, lai partneris varētu ievadīt locekli.

Franču skūpsts
Citiem vārdiem sakot, poza 69. Jūs varat iepriecināt viens otru ar orāliem glāstiem pārmaiņus, taču ir arī iespējams to darīt reizē. Jo īpaši, šie abpusējie orālie glāsti piešķir seksam pavisam citas izjūtas. Viena lieta, kad jūs glāstāt viņa locekli, un cita lieta – ja šajā brīdī viņš vēl glāsta klitoru. Šajā pozā sievietes galva atrodas starp viņa kājām un viņa galva starp viņas kājām. To ir ērtāk darīt tad, ja sieviete ir augšpusē.

Atslegas vārdi: 7 pozas..0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (123)

Dzēsts profils 10. nov 2011. 22:55

Aivars ar maakuoniite sarunājuši un aizdrāzušies uz gultu!!!    

Aivars K. 10. nov 2011. 17:19

maķonīt, arī tev jauku vakaru!.. es arī esmu izsmējies un atpūties..

Dzēsts profils 10. nov 2011. 17:12

man pārāk spilgta iztēle. šādu priekšspēli ieraudzīt būtu ārprāts un pagalam lielais o! uz neatgriešanos.
mīļu vakaru visiem un baudīgu pilnmēnesi, feini bija papļāpāt.

Aivars K. 10. nov 2011. 17:03

ppp..ppp..ppp.. ar jums, sievietēm, nekad nevar neko zināt..p tās, kurām *tāda priekšspēle* nav ikdienišķa parādība, droši vien arī alkst izmēģināt..ppp..ppp..ppp

Dilaila L. 10. nov 2011. 17:01

....................ar visām no tām izrietošām sekām, nu ar tām ne pārāk tīrām biksēm es domāju!!!     

Aivars K. 10. nov 2011. 16:42

nezinu, bet  manējā, to izlasījusi, arī tā kautrīgi ieminējās.. es tak arī kādreiz varētu piedzēries mājās pārrrāpot..ppp nezinu, ko ar to bija domājusi..p

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:38

cerams, ka viņa to nebija domājusi pārāk nopietni, kaut gan..fetišs katram savs.

Aivars K. 10. nov 2011. 16:38

vēl jau vajag to ***ievirzi*** no praktiskās puses..p

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:37

skaidra lieta. pooozas atmiņā atsvaidzinātas, domas uzfrišinātas..viss notiek.

Aivars K. 10. nov 2011. 16:36

man nupat ienāca prātā, kā  kādreiz te viena dāma padalījās pieredzē.. nevajagot visu tik slimīgi uztvert.. pieķēzīto biķsīšu un paša ķezēļa vannošanu varot skaistā un  erotiskā 'priekšspēlē pārvērst..ppp

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:34

kaut kas līdzīgs mājas kombainam ar daudzām funkcijām. tad nemaz nav jābrīnās, ka sievietes iet mazumā, kā te vakar tika konstatēts.

Aivars K. 10. nov 2011. 16:33

nu, mākonīt, tu jau riktīgi esi tai pilnmēnes naktij gatava..ppp

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:32

to tik zinām es un viņš..es un viņš un vēl mēnestiņš.. la la la

Aivars K. 10. nov 2011. 16:28

jā, Romi, ko tik tas no sirds dotais *jā* vārds neuzliek par pienākumu..p nesen te viena sūkstējās, ka vīra dzērumā piešmucētās bikses arī vēl jāizmazgā.. un pats ar j\āapkopj, ja akurāt negrib kā cūkaizgaldā gulēt..ppp

Aivars K. 10. nov 2011. 16:26

vai tik nu, mākonīt, tas *pagāns* nebija kāds cits.. uz to mēnestiņu tik vainu savēli.. pie miega traucējumiem..ppp

Aivars K. 10. nov 2011. 16:25

aha, mākonīt, vot kad tāds kā kartupeļu maiss uzveļas..p  un tad brēc, ka sieva kā baļķis guļot..ppp a ko tad šai , nabadzītei, darīt, ja paelpot pat nevar..ppp

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:23

Aivar,sieviete var mazgāt veļu ar rokām,sūkāt un apkalpot vēl vīrieti no pakaļpuses,redzi,kāds moderns radījums!!!  

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:23

debesis skaidras, vajadzētu būt gaišai naktij, vakar man arī logā spīdēja, gulēt neļāva pagāns tāds.

Dzēsts profils 10. nov 2011. 16:20

aivar, pieneņpūka vai smagsvarnieks šai gadījumā nav kritērijs. ja vīrietis neapzinās, ka savs svars tomēr jātur, tad tā pūka par viņņipūku kļūst.

Aivars K. 10. nov 2011. 16:18

ak redz, kur tas suns aprakts, ke tās trakākās pooozas šodien tiek apspēlētas!.. biju piemirsis, ka šonakt  pilns mēness spīdēs..ppp

Autorizācija

Ienākt