kad paliek rūgtas mieles..

16. dec 2010. 13:32

pārdomāju savu grēcīgo dzīvi, palasu citu cilvēku domas  un pārdzīvoto, un aizdomājos.. laikam esam vēl uz pārāk zema intelekta līmeņa, ja neprotam novērtēt to, kas mums bijis attiecībās.. vienalga kādas tās nebūtu - nopietnas, mazāk nopietnas ..  
šampanietis, ziedi, reibinoši skūpsti,* tveicīgas naktis*.. viss skaisti un pasakaini.. tas nekas, ka precēts, tas nekas, ja ir otram nopietnākas attiecības.. viss iederas kopainā , viss pieņemams.. abi zinām ka pienāks šķiršanās brīdis.. esam vienojušies par noteikumiem attiecībās..
pienākot  pie finiša taisnes, pārņem tāda sajūta, ka virs galvas atvērusies kanalizācijas caurule un viss tās saturs nu līst  uz galvas vēl nesen tik mīļajam cilvēkam .. nu ir atklājies, ka karsti mīļotais *runčuks* ir pēdīgais nejēga un nelga..top garie apcerējumi   internetā, klīst *aizkulišu* runas.. tiek uzmeklēta*nelietīgā  *brunču mednieka* ģimene.. tiek darīts viss, lai pazemotu, atriebtos.. rodas jautājums : ***kāpēc***?.. viss taču notika uz korektuma principiem.. kur paliek skaistais un labais, kas attiecībās bijis?.. nevar taču būt tā, ka  viss bijis tikai slikts.. citādi par pirmo randiņu tālāk netiktu..

varbūt padalīsimies pārdomās?

Atslegas vārdi: kad paliek rūgtas mieles..0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (80)

Indra S. 18. dec 2010. 19:43

To labo novērtēt var tikai tad,kad tas zaudēts.

Dzēsts profils 18. dec 2010. 14:32

pēc kanalizācijas iejaukšanās.....diez vai

Dzēsts profils 17. dec 2010. 14:42

....bet no oglēm, kas vairs tiko kvēlo grūti atkal uzkurt uguni... /A. Čaks/

Aivars K. 17. dec 2010. 09:31

Dārzniec, man patiess prieks, ka nešaubies ! .. nez vai  prāts  spētu tik daudz sniegt kā šajā gadījumā - sirds..

Aivars K. 17. dec 2010. 09:29

esmu patīkami pārsteigts par komentētāju atsaucību.. paldies!

tā nu iznāk, ka virtuālās diskusijās kādreiz  atklājam sev un par sevi daudz tāda, ko nevarētu aci pret aci ar sarunu biedru..

Albert,  kādreiz arī *surogātattiecības* noder kā līdzeklis, lai prastu novērtēt citas - vērtīgākās.. nu paliek no katrām attiecībām gan mieles, gan skaistas un smeldzošas atmiņas.. to nevar noliegt..

Jāni Mikulān, par tām smadzenēm es tomēr nedaudz šaubos - vai dzīve būs ***pilnība***, ja vadīsimies tikai no veselā saprāta.. kādreiz gribas ievilkt arī krāsaināku dzīparu tai mūža audeklā..[oi, nu gan poētiski izteicos]..p tikai ar mēru .. un bez pārlieku lielas aizraušanās.. vot te laikam tu tās smadzenes esi domājis?..

baiba,  prieks par tavu gaišumu !.. un noteikti tu no attiecībām gūsi vairāk.. daudz vairāk..

Dārzniece K. 17. dec 2010. 09:11

             Izlasīju komentārus un tagad brīnos - cik daudz tomēr viedokļu par šo mūžseno tēmu - ATTIECĪBU TRĪSSTŪRI. Tiešām vērtīga diskusija.
      It kā jau es arī piekrītu viedoklim, ka VISU VADA SMADZENES. Bet ir izņēmumi, kad smadzenes paliek AIZ SIRDS....... Varbūt varētu cīnīties, bet vai vērts?

Dzēsts profils 17. dec 2010. 08:40

JĀNIM MIKULĀNAM -  zelta vārdi , cik īsi un konkrēti tu pateici to, kas šeit dienas garumā tika apspēlēts krustu šķērsu . VISU VADA SMADZENES

Janeks L. 17. dec 2010. 08:24

Sveiki.
Tu raksti, kad Dzīvīte ir jauka, lai tā arī paliek, - nevajag sakatīt ļauno un riebīgo, ir maģiskā shematizācija: Tu neredzi ļauno, Tu nejūti ļauno, Tu nedzirdi ļauno! Ieslēdz vairogu pret debīlismu, stulbībām, novirzi kanalizācijas trubu no galvas uz auglīšu dobi, uzaugs ražena raža ar eksotiku...
Janeks

Dzēsts profils 17. dec 2010. 01:47

nejauši esmu šeit ieklīdusi šonakt,jo nevaru rast mieru un atbildes uz savām domām
izrādās ka mana problēma arī šeit ir ienākusi,tikai es nekad nevarētu neko sliktu nodarīt cilvēkam kura elpu joprojām jūtu uz lūpām,kura acīs skatoties manas acis aizmiglojas,es taču sākumā zināju ka viņam ir ģimene,mums sākumā izveidojās tikai saskarsme kas ilga mēnesi un protams noveda pie seksa.....un pēc pirmā pieskāriena es jau sapratu ka ir notikusi ķīmija....bet es tikai paldies viņam varu par to pateikt un priecaties,jo citi nodzīvo dzīvi un to neizjūt,,,,aŗī precētie.Un kad pienāks šķiršanās brīdis....pienāks....es zinu.....dzeršu katru mirkli kas vēl mums atlicis....pēc tam,,,,,būs skaistas atmiņas....

Dzēsts profils 16. dec 2010. 21:39

Nevajag likt raugu svešā traukā, tad nebūs rūgtas mieles. Cilvēka lielākais seksuālais orgāns ir smadzenes. Ja cilvēks nespēj vadīt savas smadzenes, bet smadzenes vada cilvēku, tad notiek ne tikai rūgto mieļu baudīšana, bet reizēm arī daudz kas drausmīgāks - kā pašlaik aktuālā mātes un dēla slepkavība Vidzemē.
Esiet savu smadzeņu kungi, tad viss būs labi.

Dzēstss P. 16. dec 2010. 20:25

Jebkam ir sava vērtība un Divu cilvēku attiecībām Vienmēr un visos laikos ir bijusi Vērtība-Cik vērtīgas tās bijušas-tas lai paliek katra paša ziņā!
-Vienam *maizes doniņa* Zelta vērtē,citam i *karbonāde* nibūs pietiekami laba!;p
Bet teikšu pa savam-tikai nobaudījis Štruntu-Tu pilnībā spēj izbaudīt Baudu,jo der-ui,kā der šad tad iemaukties ar purnu kādā dubļu zampā,lai saredzētu Saules Spožumu!

raisa l. 16. dec 2010. 20:13

nūūūūūūūūūūū,šodien gan aizskārām tēmu-paldies Aivaram!tik daudz viedokļu,vielas pardomām.Laikam jāpaliek pie atziņas,ka neviens nekam nepieder un viss būs o.k.

Dzēsts profils 16. dec 2010. 20:00

Lasu un pārlasu šo blogu un domāju, cilvēku attiecības tiek vērtētas kā tirgus laukumā . Mēs vienojāmies, mēs norunājām, a tu man  'pēc tam  tā un šitā, atriebies un vēl sazin kas.
  Bet vai nav tā, ka daudzi paši nezin ko grib, skrien no vienām biksēm uz otrām , no vieniem brunčiem uz otriem , skrien kā vāveres ritenī , un gala rezultātā atdurās pret to pašu sen zināmo veco, bet atdurās arī pret aizslēgtām durvīm un tad attopās, ka aiz tām aizslēgtajām durvīm tomēr bija mīļi un jauki. Bet  , protams, kamēr būs aitas, būs arī cirpēji un laimes meklētāji un meklētājas. Skumji un tikai skumij, jo dzīve aiziet un gadās, ka atgriezties nav kur un tad nelīdzēs ne pirmais , ne ceturtais...

Dzēstss P. 16. dec 2010. 17:43

Redziet,Mīļie ļautiņi-sūdi sākas tad,kad viens no ABIEM sāk gribēt kautko vairāk-pavisam nedaudz,bet vairāk-ka nepietiek vairs *retās tikšanās reizes*,kā bija iecerēts sākumā,bet Tu bez tā otra vairs nevari- gribi to Otru sajust biežāk-pat ikdienā sev līdzās,bet tam otrajam pavisam citi plāni...
Vienvārdsakot-Ķeza sākas tad,kad attiecības Abos neattīstās vienādos tempos!
Es te nerunāju par *vienreizlietojamām* attiecībām,bet par ĪSTAJĀM!

miillSniegpulksteniite (. 16. dec 2010. 17:29

tas viss no tā ,kad cilvēks aizraujas ar t'elošanu un savu iedvesmu priekš sevis(izdomātu jaukumu uz ko iedvesmojas), ka vēlāk piekūst , nesaņemot neko pretī, otru padara par nelgu, jo saprot ,ka nav ta ,ka sadomājies (neatkarīgi tas ir vīrietis vai sieviete...), tapēc laikam ar saka, ka ilgākas un patiesakas attiecības ir tiem ,kas viens ar otru kopā sagājuši bez milestības - vieglāk panes nesaņemto attiecību daļu  ,ka tie ,kas spontāni viens otrā ieķērušies un dzīvo kopā un ņem pie sirds visu ,ko otrs nav macējies iedot vai pareizi uzvesties...

Ingrida X. 16. dec 2010. 17:23

Es nezinu, ko te sarakstījuši citi.

No jebkurām attiecībām, JEBKURĀM!!!!!, paliek kaut kas savs, tikai..tām vien esošs.

Pārmest kaut ko??Dusmoties?? Bet- tā taču bija arī tava izvēle!!!!! Un, ja biji pusakls(-a), tad ne jau otram par to jāatbild.

Ir cilvēks, kuru nemūžam neaizmirsīšu, jo viņš..manī uzturēja humoru, kad biju nobijusies..slimnīcā..citus failus, tos, kuru dēļ vairs nesatiekos, izdzēsu;
Ir cilvēks, kurš man atklāja mani, sexuāli, ne jau padsmitnieces gados; citi faili..dzēsušies..
.................................................................................................................
Ir cilvēks, kuram, nevētījot neko, drīkstēju stāstīt visu, puilnīgi...........................
...................................................................................................................
Es nezinu, man nesaprast- kam no kā mieles?????

Dzēsts profils 16. dec 2010. 17:01

Gunar, kas tu par labvēli , prieks, kur tu rodies.  
Vai tu arī būtu tikpat  laimīgs, ka tava sieva (vai mīļotā sieviete) arī būtu tāda labdare, izpalīdze vientuļajiem , vai precētajiem vīriešiem ?

Dzēsts profils 16. dec 2010. 16:46

  Un kā ir ar tādām sajūtām, ka zini par otra cilvēka paralēlajām attiecībām , bet izliecies pa mēmo ?  .... Vai tādas sajūtas nav vairāk sāpīgas?

Dzēsts profils 16. dec 2010. 16:36

Pamatā šitādām peripetijām ir tas, ka  šādu nopietnu/ nenopietnu attiecību sākumā kāds nav bijis patiess - ne pret sevi, ne pret otru. Piekrists ir pavisam kam citam , nekā pašam/- ai ir pieņemami vai gribētos. Ar to spožo domu- gan jau ar laiku domas mainīsies, gan jau es tikšu pie tā , ko gribētu.Un , pat ja sākumā tik tiešām, no visas sirds ir bijis viss okey kā nu ir- i precēts, i citas attiecības, i - mums būs tikai sekss, i viss pārējais- tad procesa laikā kāds no iesaistītajiem ir mainījies- iemīlējies, pieķēries, un tad sākas pilnīgi citas spēles...Un ne vienmēr tā būs sieviete, kura mainīs šos noteikumus...Variantu jau nav tik daudz- abiem diviem vajadzētu būt patiesiem, bet... dzīvē laikam tak visādi brīnumi un ne brīnumi notiek.

Gunars s. 16. dec 2010. 16:31

   Precēto,spējīgo vīriešu tiešais pienākums iedot  prieciņu vientulēm.Diemžēl ši šantaža samazina iespējas vientulēm!

Autorizācija

Ienākt