atradu dr.lv un aizdomājos. :D

22. dec 2010. 17:11

"sātana armija" -> Uz ielas salstoša prostitūta, manuprāt, ir daudz reālāka un taustāmāka problēmsituācija , nekā lielacaina zīdaiņa fotogrāfijas uzlīme uz ziedojumu kastītes lielveikalā. Iedomājies , cik daudz padauzu Ziemassvētkus sagaidīs pilnīgā vienatnē! Krāpjošie vīri un mātes ienīstošie brutālie jākļi, kas citkārt varēja atviegloti apmierināt pilnīgi naturālās cilvēka tieksmes piedrāzt ( burtiskā nozīmē) monogāmiju vai atriebties savām radītājām par visiem nenopirktajiem kucēniem un rotaļu vilcieniņiem, šoreiz paštīksmi gremos štovētus kāpostus un eļļainu karpu , ko ar savām tuklajām roķelēm būs pagatavojusi divus bērnus ( lasi – vismaz sešas cukura pakas) izspiedusi “kādreiz skaistākā meitene klasē ”. Tieši tāpēc , tā vietā, lai ieskaitītu latu apšaubāmā bankas kontā, es iesaku Ziemassvētku vakaru pavadīt kopā ar vismaz vienu prostitūtu. Kopā mēs varam paglābt tik daudzas ! Nekādas vientulības un pamestības sajūtas – vienalga, vai esi tērpusies saplēstās tīkliņzeķēs, sākusi pārvērsties par vilkaci ( jo kā gan citādi , lai izskaidro tās spalvainās kājas) vai arī vārties kaķu piemīztā iekšpagalmā, kasot STS izraisītas asiņošanas dēļ iekaisušas brūces, Edijs par jums parūpēsies . Jo katrs mīkstais var savā paspārnē paņemt naivu , pēc mandeļu dušasželejas smaržojošu stirniņu , bet piedāvāt plecu un atbalstu utainai slampai – to var tikai īsts vīrs . Protams, daudzi no jums padomās, ka runa ir par seksu. Nē, tas viss ir sūds . Man riebjas sekss . Jo tas vienmēr beidzas ar orgasmu. Tas ir šausmīgi nepraktiski , jo mēs taču visi zinām, kāds ir tās garlaicīgās švīkāšanās patiesais mērķis. Tieši tā – mēs visi mēģinām tikt atpakaļ tur , no kurienes esam nākuši . Es labprāt ietu ar galvu pa priekšu , bet viņas nav tā uztaisītas . Tieši tāpēc ir jāmēģina iešmaukt pa daļām. Un varbūt man kādreiz izdosies un es atkal piedzīvošu patīkami siltu deviņu mēnešu ciklu, pēc kura tikšu laists pasaulē, kā blonds puišelis. Tad es varēšu caurām dienām braukt makšķerēt uz neproporcionāli liela velosipēda un vakaros aizmigt ar netīru muti un nobrāztiem ceļgaliem. Johaidī , tā tik būtu dzīve! /Edijs Majors 666 /



Atslegas vārdi: skarbā dzīve.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Vasilijs P. 22. dec 2010. 19:39

Cik cilveku-tik viedoklu-neko nepadarisi-un micit maizi,ja pat suna spalvas ka garsvielu piesviez....

Dzēsts profils 22. dec 2010. 18:05

jaa ari varbut pavisam noteikti ka apstaklu spiestas bija par sadu izveli ....nu vismaz uz laiku ...un gaja liaks un aizvien dzilak taij visa tika ieruatas ....un kad esi taij visa ieksa tad nau vairs tik vienkarsi tik ara ta viena diena nemt un teikt , es aizeju ! ....ta nenotiek ...aiziet tikiaj viena veida var ....un tas nau tas labakais ...protams ta nau nekada labaka izvele sadi beigt dzivi ....Sasodits ! .....ka vienmer visam nevar paveikties ...vienemr bus kadas kam bus ticis vairak sapju un retu ....dzive ir nezeliga un vinas to izjut vistiesak .

Mendy C. 22. dec 2010. 17:59

Cilvēkiem vnk nav dzīvē vaicies,iespējams nebija tāda izvēle kā mācības(daudzām) iespējam dažām nepietika finansjālā atbalsta,bet tagad bez izglītības ir kā ir. It kā daudzi saka-viņas jau nespiež,bet varbūt ka pašām negribot,bet apstākļu spiestas.

Tapēc meitenes-mācieties. ;)

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:54

Redzu saij sarunaij atsaucibu nejutu ....un neredzu neko no jums ....un ta ari jusu domas paliek nevienam nedzirdot ko domajat siltuma sezot vaij ari teju karstu dzerot ...., vai esiet pa nakti kadreiz nakusi majas no kautkurienes divos pa nakti aukstuma sala un veja kad sneigi puteno . ....vairums teiks bbbrrr tas ir auksti bet vinam ir tur jastav un jastrada ...kad vejs ir tik auksts ka salst lidz kaulam ...njaa es zinu ka katrs vismaz reizi muza ir nosalis lidz kaulam ziemas apstaklos bet mes jau to uzreiz aizmirstam kad esam sasildijusies un ta ari vis pakiem aiz muguras ....vaij saprotat par ko es runaju .

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:51

Skarba vide ....visadi cilveki un vienmer izsalkusies sutineri ...vispar es izjutu dzilu riebumu pret sutineriem ....nezinu kapec , bet es vinus varetu teikt ka ienistu ....varbut aiz zeluma kad vinam ir es teiktu pat jamocas pa dzivi so ....nu ...jaa ....loti loti drumi .

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:50

MAXIMUS MAXII     

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:47

Vienā vārdā to varētu apzīmēt-REALITĀTE!
Dzīve bez izskaistinājumiem,sapņiem un ilūzijām,bez amigosa ikdienas tupiem jautājumiem...
Labs!:)

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:46

nu tad jau nekas cits neatliks ka sos pie zupas pielikt ....nujaa pie zupas saijs laikos taka nebutu problema ..izsteniba ....pareizak sakot zem saknes ..., nu zinataji sapratis par ko es runaju , tas ir uz visiem ximts procentiem ....no zupas katlina vel var kautka izkunaties bet zem saknes nu diezvaij ! tas apr tiem skudgalvjiem ....bet nujaa kadu nemt ...vinas jau visas sava zina lidzigas ...tikai atschiras tas kas vinas pasas tas labais palicis ....njaa ar izveli nevaretu but problemu bet gan par to izveli pareizo ....te man prata atsauca stads teikums ; nedod ari mauka , dod ari mauka ...tad katad sieviete nau mauka tikaij tad kad mirusi ? ...es saku ar loti lielu ironiju bet ...taij visa ir sava rugta patiesiba ...., vismaz es ta domaju .

Mendy C. 22. dec 2010. 17:41

tā it kā ir taisnība-bēt kā tu zini kādu cilvēku tu paņemsi savā tuvumā?? tu izturēsies sakarīgi,bet pie tevis pēkšņi atnāk daži skūtglvji-kas kā pa "brīnumu" izrādās ši pazīstami piekauj tevi un apzog tevi. tad gan aj aj labā sirds.  

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:38

nujaa par to jau es ari runaju ....Zigmar .
Vinas jau ari gribas but miletam un lai ari vinas mil ka cilvekus un nevis ka galas gabalus staigajosus pret kuram var ....visadi izstureties un par seksualajam darbibam jau nerunasim vispar ..man pat bail iedomaties ...kas vinam varbut naks pardzivot un es ticu ka tas nau tas patikamakais ...njaa . Neenu nau jau utiana janem var jau nemt nomazgat paedinat abgerbt un dot tas sajutas kas vinu padaris laimigu . Izsteniba es nerunaju par utim vien ...reizem tas spozas mamzeles nearko neatschiras no tam kas uz ielas jo tikumi nemainas tikai varbut izpildijums , bet ari vinas grib reizi aiz sava spozuma but miletas no sirds patiesas .

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:35

es tev MAXIMUS MAXII pilnīgi piekrītu -es ticu ,ka dziļi sirdī viņas jūtas ļoti,ļoti nelaimīgas!

Mendy C. 22. dec 2010. 17:30

Es piemēram nezinu vai mans aicinājums būtu pavadīt z-svētkus ar utainu padauzu. bet khem...vienozīmīgi -kapēc es šo te ievietoju-tiešām liek aizdomāties un padomāt.

Dzēsts profils 22. dec 2010. 17:27

Mjjaaa ....es nedaudsz iesmejos par vardu ..., kad sakusi parsverties par vilkaci ... taja vieta maxis iesmejas bet tikaij uz dazam sekundem ....nnjjaa ...diezgan nopietns stasts ne kurs katrs nedz kura katra to spej sagremot ...njaa ar to vientulibu un to speju sniegt roku jebkuram un saja gadijuma domata salstosajam sievitem ....nu vismaz vienaij tas nebutu nekas slikts , bet vai mes to spetu ? tas jau ir katra pasa zina .....vinas dara to ko dara un varbut dazas ta ari neko citu neiemacisies darit , jo tads ir vinu muzs nejau visam ir lemts izveleties varbut pat nau vinam izveles iespejam ka mums aprejiem ...un tomer vinas satv tur un salst , njaa man vinas ir zel ...njaa tas zelums nau vardos izsakams nedz ari izradaams ....tas ir jajut tapat ka siltums milestiba miers labsajuta ...un daudzas citas sajutas , ja mes to spejam just tad ari varesim vinas labak saprast ka vinas jutas , jo patiesiba ir tur araa !

Autorizācija

Ienākt