?Kas patīk jaunām meitenēm????

17. jan 2011. 17:20

Viens no iemesliem kāpēc meitenēm viņi nepatīk ir tāds, ka viņi neizrāda savu vīrišķību, ir vāji, neapmeklē trenežieru zāles, nenodarbojas ar sportu, ir iekļuvuši rutīnā, labāk dzer alu ar draugiem, nekā iet piemēram paskriet.

Vēl šajā rakstā uzsvērts par to, ka katram dzimumam jābūt sev atbilstošam. Tas būtu – sievietēm jācenšas būt sievišķīgām, vīriešiem vīrišķiem. Nevajadzētu aizmirst to, kas mēs esam. Un protams vienmēr jābūt drošam un pārliecinātam, arī interesantam un oriģinālam.

Jaukie puiši parasti novērtē meiteni kā vissaugstāko šajā pasaulē. Tā manuprāt ir viena no pazīmēm, ka Tu esi jaukais puisis. Protams, tas tā vnm nav, un būt jaukam nav nemaz tik slikti. Bet, ja Tu novērtē sievieti kā visaugstāko, viņai tas ar laiku apniks, tas izraisīs rutīnu. Tev jābūt kaut kam ar ko nodarboties, saviem mērķiem, neatkarīgam ar sievieti, sievietēm labāk patīk pieturēties pie spēcīga (garīgā un fiziskā ziņā) partnera.

Tad šajā rakstā vēl interesanta lieta ir par estrogen un testosterone , kas ir zinātniski izskaidrots, kāpēc sievietēm patīk vīrieši kuriem ir augsts Testosterone līmenis, tas ir tāpēc ka sievietēm ir estrogens un ”Estrogen is attracted to testosterone”, tas nozīmē ka sievietes pievelk testosterons. Protams, tas nenozīmē ka jāsāk injecēt sev testosterons, jo tas izraisītu to, ka tas dabīgā veidā vairs neveidotos.   Un par sliktajiem puišiem. Sliktie puiši parasti ir brīvi, viņi nav piesaistīti likumiem, viņiem ir dažādas problēmas un viņi nedzīvo ideāli saldajā dzīvē. Viņi zināmā mērā bauda dzīvi. Manuprāt, šis viss ir mazliet pārspīlēts, tomēr ja tā padomā, tad fakts, ka sliktie puiši paņem labākās meitenes, ir diezgan patiess.Un par sliktajiem puišiem. Sliktie puiši parasti ir brīvi, viņi nav piesaistīti likumiem, viņiem ir dažādas problēmas un viņi nedzīvo ideāli saldajā dzīvē. Viņi zināmā mērā bauda dzīvi. Manuprāt, šis viss ir mazliet pārspīlēts, tomēr ja tā padomā, tad fakts, ka sliktie puiši paņem labākās meitenes, ir diezgan patiess.

Secinājumi: Jānodarbojas ar sportu, jāatīsta sevi, jāpilnveido sevi, un tas viss dos daudz lielāku iespēju pievilkt jaukas, skaistas, prasīgas meitenes. Meitenes nav tas pats galvenais, tomēr aizmirst jau arī nevajadzētu.

Atslegas vārdi: kas patik0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 17. jan 2011. 19:13

Tev labāk nezināt, kas patīk ajaunām meitenēm  

Autorizācija

Ienākt