kāpēc tā..?

5. feb 2011. 19:54

ka var būt tādas meitenes,kas ar prātu nedraudzējas.
ar meliem daudz ko panāk to ka sanaido civēkus tik tālu,ka grib to cilvēku sasist.tikai tādēļ ka pārtrauc dradzību un negrib būt vinas berna krusmate un but sešinieks ,lai izdabātu.ja taja paša brīdi apsauka ar visadiem vārdiem,bet kopā ir saka man labāka draudzene..tads murgs lai iedzilinātos visās situacijās..tā teikt ar savam smadzenēm nedraudzējas..

Atslegas vārdi: murgs2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 25. apr 2011. 20:59

Īsts draugs nekad nepievils. Bet nu visam ir savas robežas. Dažreiz draugs no tevis lūdz ko tādu, ko tu nevari vai nevēlies atļauties. Ja viņš būs īsts draugs, tad noteikti neabižosies un nedomās par tevi neko ļaunu, ja tu viņam atteiksi. Bet ja nē, tad viņš nav īsts draugs.

Evija J. 6. feb 2011. 18:40

tas gan ja neliek mieru tur ta lieta
vienalga kaut ka..izgudro ko jaunu

Dzēsts profils 6. feb 2011. 12:09

Tur jau nebūs lieta smadzenēs , vai draudzībā ar tām... bet gan - cilvēka attieksmē pret sevi un apkārtējiem. Audzināšanā, kaut kādā vērtību skalā. Mēs esam dažādi- vienam ir svarīgi cienīt sevi un apkārtējos, cits pret visu izturās egoistiski- daru, ko un kā gribu, neņemot neko vērā tikai savu ērtumu. Bet ir taču vienkāršs risin'\ajums- ja nav pieņemama tāda cilvēka uzvedība un domāšana/runāšana- var taču nekomunicēt ar viņu , vai ne.

Autorizācija

Ienākt