Šis un tas par skūpstīšanos ...

14. feb 2011. 13:27

Fakti par skūpstīšanos
•    Minūti ilgs skūpsts sadedzina 26 kalorijas.
•    Skūpstīšanās smadzenēs izdala tās pašas ķīmiskās vielas, kas rodas fiziskas piepūles laikā. Sirds sitas ātrāk, un elpošana kļūst dziļāka un nevienmērīgāka.
•    Siekalas sastāv no mikroskopiskām baktērijām, kas tur nonāk no gaisa, pārtikas un netīrām rokām. Katras bučas laikā cilvēki apmainās ar baktērijām, sākot no 10 miljoniem līdz vienam miljardam baktēriju grupu. Paldies Dievam, siekalās ir arī antibakteriālas vielas, kas nogalina lielāko daļu baktēriju vēl pirms skūpsta.
•    Vienkāršas bučas laikā tiek nodarbināti divi muskuļi — augšējais un apakšējais muskulis ap lūpām. Kaislīgs skūpsts nodarbina visus 34 sejas muskuļus.

Kā tikt galā ar pirmo skūpstu?
Ja esi čalis, pamēģini vienkāršu, maigu skūpstu uz meitenes lūpām. Ja esi meitene, dari tāpat, tikai turi lūpas aizvērtas. Ja pavērsi tās, tas būs kā uzaicinājums puiša mēlei un to jau sauks par „franču skūpstu”.

Ko darīt, ja gadās sasisties zobiem?
Pajokojiet par to. Pasaki savam draugam/draudzenei, ka tev tik ļoti patīk ar viņu skūpstīties, ka nespēj kontrolēt savus zobus. :) Un jūs atgriezīsieties pie skūpstīšanās.

Kā skūpstīties kaislīgi?
Lieliskas skūpstīšanās noslēpums ir dažādība. Dažreiz tu esi maigs, dažreiz — mazliet mežonīgs. Pamēģini maigi, maigi iekost draugam (tikai, lūdzu, ne tā, ka lūpa pušu!), sabučot ne tikai lūpas, bet arī pieri, zodu, vaigus, kaklu. Atklāj patīkamās emocijas, ko raisa bučošanās!

No kā izvairīties?
•    No sliktas elpas — vienmēr pa rokai turi košļājamo gumiju.
•    No garlaicīgiem skūpstiem — variē ar stiprumu, ātrumu, ilgumu.
•    No klusuma — ilglaicīgas skūpstīšanās laikā noteikti derētu iespraust arī kādu vārdiņu.
•    No pārāk „daudz mēles” — neliec draugam/draudzenei nosmakt.

Kā skūpstīties franču stilā?
Šī skūpsta noslēpums ir spēja atbildēt uz partnera vēlmēm. Dažreiz tu „diktē noteikumus”, citreiz — otra pusīte. Un nekādā gadījumā neizmanto savu mēli kā naglu, ko vēlies kaut kur iedzīt. Nē, esi maigs un izbaudi visas vietiņas, kur ar mēli var ielīst.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38592, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

savsem k. 14. feb 2011. 21:27

Nu re - kalorijas tērējās , sirds ritms izjūk .... tas taču kaitīgi veselībai !

Ingrida X. 14. feb 2011. 14:54

Tu esi.....................Neatkārtojama Savā Pārkopēšanas Mākslā, bez Jebkādām Domām, Uzskatiem Saviem:)))

Autorizācija

Ienākt