Ka uzlabot veselibu?

17. feb 2011. 22:22

Maz, bet esmu sastapis fiziski veselus cilvekus. Protams, tas ir mirkla stavoklis, jo kermeni visu laiku notiek parmainas, pielagosanas apkartejai videi. Biezi veselibas traucejumus rada ilgstosas emocijas- bailes, dusmas, norupesanas, skumjas, greizsirdiba, skaudiba. Tas ir ikdienas emocijas, kas ik pa laikam mus parnem. Tas ir normali, slikti ir tad, kad sis emocijas uzturam sevi ilgaku laiku. Tad var rasties slimibas, kas ir attalinatas no celona- kunga cula, audzeji, alergija u.c.
Bailes- tas ir loti dazadas, bet pamata ta ir zemapzinas stavoklis, kas bridina apzinu par dzivibas apdraudejumu. Ta ir dzives pieredze. Piemeram berns, kurs nav kritis, vai redzejis kritiena sekas, no augstuma nebaidas (bet var but ari iedzimtas bailes). Zemapzina ir jaattira no uzkratam, traucejosam emocijam. Ir cilveki, kas apzinas emociju negativo iedarbibu. Zemapzina  pienem sapratigu skaidrojumu. Piedavajot zemapzinai ticamu, parliecinosu izeju - ta attirisies. Ja cilveks neapzinas emociju traucejumu, tad jamekle palidzibu pie specialista, kas var noteikt zemapzinas stavokli. To vajadzetu spet jebkuram psihologam, bet biezi vien sakas garas sarunas, un ari tad atrisinajums var nebut, jo parapsihologiju apguvusi dazi psihologijas specialisti, dziendnieki, extrasensi. Emocijas rada energijas plusmas nosprostojumu, vai energijas plusmas novirzisanu. Ta ir jaatjauno, jo pasregulesanas mehanisms, vai zemapzina kadreiz to nespej izdarit. Tad slimiba atjaunojas. Bet tie ir reti gadijumi.
Darbojoties ar savu veselibu ievero pakapenibu, pacietibu un neatlaidibu.  

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Lara L. 18. feb 2011. 00:46

Slikti ir tas, ka slimības šeit netiek ārstētas ar holistisko metodi, t.i. iesaistot cīņā ar slimību ,savu garu un dvēseli, domas.

Aleksandrs V. 17. feb 2011. 23:05

Sanita pareizi pateica, jāmāk sevi turēt rokās,būt līdzsvarotam un izlēmīgam -psihologam...Visu slimību un baiļu sindroms ir nezināšana un neizlēmība....

Sanita B. 17. feb 2011. 22:38

Jāspēj, laikam, pašam sev vispirms būt psihologam un tikt galā ar negatīvām emocijām, lai tās nepārietu hroniskās kaitēs.

savsem k. 17. feb 2011. 22:25

Nezinu gan - samaitāšanai gan daudzas receptes zināmas ..

Autorizācija

Ienākt