Vīrieši atklāti par seksu, randiņiem un attiecībām ar sievietēm (1. daļa)!!!

26. mar 2011. 14:16

Tāpat kā sievietēm, arī vīriešiem ir savi noslēpumi un lietas, kas skaļi netiek izpaustas. Viņiem ir tēmas par kurām viņi klusē, bet tajā paša laikā domā un satraucas. Tāpat vīriešiem dažādām situācijām ir sava stratēģija, piemēram, ja viņi pieļāvuši kādu kļūdu, viņi izvēlēsies neko neteik ar pāliecību, ka viss nokārtosies pats no sevis. Ko tad patiesībā vīrieši domā?

1. Mums patīk glāsti.

Glāsti ir atkarīgi no garastāvokļa un gaisotnes. Ir tik patīkami gulēt kāda rokās tumšā istabā un fonā klausīties lielisku mūziku vai vieglu televizora dūkoņu (lai gan parasti tas man traucē). Ir jauki novakarē vai agros rītos nedzirdēt neko citu, kā vien mīļotās elpu. Kādu cieši turot klāt, rodas ne tikai drošības sajūta vienam par otru, bet arī par attiecībām kopumā.

2. Mums šķiet, ka gultā esam lieliski.

Vīriešiem māca, ka klusēšana spēj atrisināt visas problēmas. Jūs varat pieļaut briesmīgu kļūdu, bet kamēr nebūsiet to izstāstījis, viss nokārtosies pats no sevis. Tas varētu izskaidrot, kāpēc mēs esam tik bezpalīdzīgi ja ir jārunā par intīmām lietām, mēs par tām nerunājam, bet uzvedamies tā, it kā visu zinātu.

3. Ierašanās uz tikšanos vieglā reibumā ir katastrofa.

Piedzeroties daži cilvēki kļūst pavisam savādāki. Ļaujiet otram cilvēkam iepazīt sevi skaidrā pirms salaižat savas attiecības grīstē. Attiecībās alkoholam jāienāk lēnām un pakāpeniski, tomēr nekas traks nenotiks, ja abi iedzersiet, lai atbrīvotos, turklāt vīns spēj padarīt jebkuru gaisotni daudz romantiskāku. Vienkārši, neaizraujieties!

4. Bieza kosmētikas kārta ir katastrofa.

Es vienmēr esmu bijis tas cilvēks, kas augsti vērtē dabisko izskatu, tomēr es zinu, ja meitene prot pareizi uzklāt dekoratīvo kosmētiku, es redzēšu brīnumainas pārvērtības. Viens gan ir jāatceras – neaizraujieties ar pārlieku lielu kosmētikas klāšanu, jo tādā veidā var rasties šādas problēmas: pārāk daudz, pārāk liela krāsu gamma, un tas tad viss izskatās kā paviršs darbs.

Pēc laika kosmētika uz sejas kļūst kā zeme, kas noskalojas un maina savu struktūru atkarībā no laika apstākļiem. Nav nekā briesmīgāka par skatu, kad no rīta, pēc kopā pavadītās nakts, kosmētika ir izplūdusi pa visu seju.

5. Mēs sevi piespiežam apprecēties.

Sievietes man stāsta, ka viņas izjūt daudz lielāku spiedienu, jo viņas nevar dzemdēt bērnus, ja nokavēts ir noteiktais vecums. Šajā sakarā gan es neizjūtu nekādu spiedienu, bet es raizējos par to, ka mans izskats un mans „draudziņš” novecos kopā ar mani.

Ir tīri patīkami būt vienīgajam savu draugu kompānijā, kas vēl nav atradis savu īsto mīlestību, tomēr tajā pašā laikā, es sāku domāt, vai tikai ar mani kaut kas nav kārtībā … un es cenšos apzināties to, ka laiks iet nepielūdzami ātri. Es nevaru iedomāties, ka meitene, ar kuru tiekos mēnesi, mani varētu uzaicināt uz svētdienas vēlajām brokastīm un jo mazāk es spēju iedomāties sevi precējušos un ar bērniem.

6. Mēs vēlamies pēc iespējas ātrāk tikt prom pēc vienas nakts sakariem.

Nekavēties gultas apskāvienos. Es vēlos pēc iespējas ātrāk aizbēgt no vienas nakts sakariem. Dariet visu, ko variet, lai ātrāk tiktu mājās un atgultos savā gultā. Parasti cilvēkiem ir ko darīt nedēļas nogalēs, tādēļ, apskaujiet savu vienas nakts partneri, novēliet viņam visu labu, neko neapsoliet sakarā ar piezvanīšanu un sakaru uzturēšanu, un neticiet viņam, ja viņš sola drīz vien piezvanīt.

7. Jūs nekad nesapratīsiet mūsu apsēstību ar sportu.

Es zinu, ka dažas sievietes mīl sportu. Bet vai viņas ir tikpat lielā mērā apsēstas ar sportu kā puiši? Es lasu sporta ziņas katru dienu. Un es stāstu savām māsām par dažādām komandām. Nav iemesla, kāpēc sievietes nevarētu saprast puišu pieķeršanos sportam. Vienkārši tā laikam ir izveidojies, ka puišiem sports liekas daudz aizraujošāks, nekā meitenēm.

8. Jūs neesat vienīgās, kas pēc attiecību beigām ļaujas iepirkšanās terapijai.

Es esmu staigājis pa veikaliem un iepircies ikreiz, kad mans emocionālais stāvoklis ir tā zemākajā punktā. Jaunu drēbju uzvilkšana liek man justies pārliecinātam par sevi. Iepirkšanās sindromam ir arī sociālais aspekts, jo mēs nereti to darām kopā ar draugiem, satiekamies ar citiem pircējiem un arī pārdevējiem. Pagātnē jums nācās tērēt daudz naudas savam bijušajam partnerim, nu ir pienācis laiks to darīt priekš sevis.

9. Sekss dušā ir pārvērtēts.

Es to izmēģināju vienu reizi, bet visu to laiku es centos iegriezt savu augumu tā, lai es varētu ieiet tur, kur man ir jāieiet. Versija „pie sienas” izklausās labāka, nekā ir patiesībā. Visa dušas telpa ir tik slidena, ka ik mirkli ir jāpiedomā pie tā, lai nepaslīdētu uz kāda ziepju gabaliņa vai izlijušās dušas želejas. Bīstama vieta. Turklāt, es daru, ko varu, lai uzturētu tīru savu vannas istabu un es nedomāju, ka jebkad gribēšu nodarboties ar seksu tādā vannas istabā, kuras sienas klās pelējuma sēnīte.

10. Mēs patiešām domājam, ka esat trakas, bet tikai tādēļ, ka tas zināmā mērā atvieglo mūsu dzīvi.

Kad es priekš sevis pieņēmu to, ka sievietes ir trakas, no manis it kā akmens novēlās. Es vairs necentos racionāli izprast sievietes rīcību un darbības. Kopš tā laika (kad es beidzu sievietes analizēt un sāku uztvert kā patiešām trakas), mana dzīve ir kļuvusi daudz vienkāršāka. Nē, mums neliekas, ka sievietes ir neprātīgas, mēs vienkārši tā sakām, lai beigtu domāt par visām sieviešu muļķīgajām izdarībām.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Valentina G. 28. mar 2011. 07:44

(продолжаю), которые не допускают, что бы не дай Бог, он от тебя устал и этим было испорчена та сказка, которая была так желанна, наконец то случилась, а дурацкое напоминание обычной повседневной рутины, ее свела на нет. Вот здесь я настолько с тобой согласна, что сама отправлю домой своего возлюбленного, даже если он будет искренне возражать. В этом тоже есть маленькая женская хитрость, не все вам умничать. Все очень просто, он привык к тому, что его все держали всеми силами, а я почему-то нет. Интрига! И даже рассказав тебе это, интрига все равно остается. Ведь ты не знаешь, почему на самом деле я тебя отправила домой? Вопросов может быть очень много. Самый коварный: а вдруг ты не удовлетворил ее? И каково тебе так думать? А я крепкий орешек, домой, домой!, у меня на середину дня свои планы, менять не могу, нужно еще готовиться! Вариантов много, думай. Даже если ты устал, если в первый раз ты ожидал от нее большего, если тебя дома ждут или друзья, что бы пойти на какой нибудь матч, или что нибудь более интересное, все равно ты будешь думать, почему она тебя так быстро отправила? А она на самом деле упадет на кровать и будет придаваться сладким воспоминаниям о прошедшей ночи! Плохо ты разбираешься в женщинах, если не знаешь какой это кайф для нее заново, наедине, все случившееся мысленно пережить. Жаль, что меня опять просят покинуть "трибуну". Так интересно с тобой говорить! Правда иногда ты меня ставишь в тупик, чаще в программах, где мне пока сложно. Целую. Валентина.

Valentina G. 28. mar 2011. 07:14

Плохо, что свои мысли нужно, в данном случае, излагать на в виде письма. Когда общаешься непосредственно, проще пояснить возникший по ходу вопрос. А сколько их возникает, читая написанное? И они остаются без ответа, это и есть минус в таком общении. Мой комментарий к настоящему разделу опять может показаться нечестным. Однако это не так. Все, о чем ты говорил, мне действительно очень понятно и я полностью согласна, но как ты в это поверишь, ведь все до меня были другими. Единственное, что я немного изменила бы, так это быстрое исчезновение после первой ночи. Я бы предпочла приятный завтрак, а затем по домам, так как хочется все случившееся переосмыслить, пережить заново, и хочется этого именно наедине со своими мысями,

savsem k. 26. mar 2011. 21:44

Nu , jācer - ka otrā daļa būs īsāka ...

Dzēsts profils 26. mar 2011. 17:48

Es atklāti nedrīkstu rakstīt par "Mīlestību",tad atkal nobloķēs manu profilu!!!...

JĀNIS D. 26. mar 2011. 14:45

diemežel tas ir sapni

Dzēsts profils 26. mar 2011. 14:20

Nekas nav tik interesanti paklausīties, kā tas ko apgalvo sievietes par vīriešu runām. Un tik pārliecinoši, ka pat dažreiz sāc meklēt žurnālos tos "pantiņu tantuku" rakstus (piem. Lilit), kur šās tās runas ir "noklausījušās
Tas viss protams štrunts, bet pamatīgi imponē tā pārliecība, ar kuru viņas savstarpējos spriedumus pasniedz par "pašsaprotamu īstenību"

Arvils S. 26. mar 2011. 14:19

tUKSA MUCA TALU SKAN,LAI TALU SKAN,JO TA IR UN BUS TUKSA MUCA!!!!

Autorizācija

Ienākt