Vīrieši atklāti par seksu, randiņiem un attiecībām ar sievietēm (2. daļa)!!!

26. mar 2011. 14:31

Tāpat kā sievietēm, arī vīriešiem ir savi noslēpumi un lietas, kas skaļi netiek izpaustas. Viņiem ir tēmas par kurām viņi klusē, bet tajā paša laikā domā un satraucas. Tāpat vīriešiem dažādām situācijām ir sava stratēģija, piemēram, ja viņi pieļāvuši kādu kļūdu, viņi izvēlēsies neko neteikt ar pārliecību, ka viss nokārtosies pats no sevis. Ko tad patiesībā vīrieši domā?

1. Atstājiet savas somas pie durvīm.

Puiši ļoti labprāt palīdz savām draudzenēm risināt emocionālas dabas jautājumus. Bet, ja smagās somas, kas pildītas ar jūsu draudzenes drēbēm un mīļlietiņām pāragri ir parādījušās pie Jūsu mājas durvīm, puisim jātiek no tām vaļā. Priekšlaicīga čemodānu ienešana drauga dzīvoklī padara vīriešus nervozus un kaitē attiecībām, tādēļ atstājiet tos mājās.

2. Mums ir bailes no uzticēšanās.

Uzticēšanās nozīmē to, ka es atzīstu – sieviete, ar kuru es esmu kopā, ir ideāla un priekš manis neviena cita vairs neeksistē. Uzticēšanās nozīmē to, ka es esmu atradis savai dvēselei radniecīgu būtni, ka es varu būt drošs par sevi un, ka atpakaļceļa vairs nav. Nezinu, kā ir ar jums, bet priekš manis tas ir visai sarežģīti. Es iedomājos par seno parunu „Meitenes nobriest ātrāk, nekā puiši”, šķiet šis ir tas īstais iemesls. Uzticēšanās ir brieduma pazīme, bet dažiem no mums šis briedums iestājas vēlāk.

3. Pašapziņa ir guļamistabas panākumu atslēga.

Es zinu, ja meitene gultā ir par sevi nepārliecināta, iestājas mulsums un situācija kļūst neveikla. Vislabākais, ko darīt – izlikties, ka esi pieredzējusi un ne par ko neuzdot jautājumus. Es atceros padomu kādu mans tēvs deva māsām un man, kad viņš iestūma mūs tajā tenisa kortu daļā, kurā spēlēja sabiedrības elite. Kamēr mēs spēlējām, drošības un kārtības sargi mūs uzmanīgi vēroja un tēvs saprata, tas tāpēc, ka mēs esam uztraukušies: „spēlējiet un uzvedieties tā, it kā jūs šeit būtu ikdienas apmeklētāji un viņi jums neuzdos nekādus jautājumus”. Un ziniet – tas nostrādāja!

4. Mēs jūtamies nedroši, runājot par seksa tēmām.

Reiz, esot gultā ar meiteni, es to izdarīju, nekad mūžā es savai stulbajai mutei neļaušu kaut ko tādu atkārtot. Starp citu, mēs pie šīs tēmas nenonācām manas mutes dēļ. Ir vesela virkne jautājumu, kurus mēs apspriežam, bet kuriem ir tā saucamais TABU liegums. Vismazāk jau nu man vajadzētu kādai no meitenēm iedot palasīt meiteņu nakts sarunu atreferējumus.

5. Dažreiz mēs noveļam jūsu slikto omu uz pirmsmenstruālo periodu.

Tomēr, ja mēs esam pietiekoši gudri, mēs to vienkārši nesakām. Ja godīgi, sievietes dusmu lēkmes patiešām nereti izskatās hormonālo izmaiņu vadītas. Piemēram, vienu dienu es pasaku kaut ko savai meitenei un viņa par to smejas, bet ja es to pašu pasaku pēc kāda laika, viņa ir gatava mani nosist. Tādēļ es mēģinu nesaasināt lietas un paturēt prātā to, ka sievietēm ir šis pirmsmenstruālais sindroms.

6. Mēs esam greizsirdīgi, jo nejūtamies droši.

Ja puisim šķiet, ka šo sievieti viņš nav īsti pelnījis, vai, ka viņš nav pietiekami labs priekš viņas, viņā ļoti ātri sāk veidoties greizsirdība, jo viņš baidās, ka pazaudēs viņu. No otras puses, es atzīstu, ka esmu mēģinājis meitenes pārliecināt, ka esmu greizsirdīgs.

7. Mums pilnīgi noteikti riebjas tas, ka jūs cenšaties turēt mums līdzi un būt puiciskas.

Skaidra lieta – ir muļķīgi satiekoties ar saviem draugiem, izmantot bērnībā izgudroto valodu, lai sabiedrībā ar to savstarpēji sazinātos un muļķīgi ķiķinātu. Bet, kas ir vēl stulbāk – ja kāds no malas cenšas to atdarināt, lai tādā veidā identificētos ar mums. Tā darīja viena no manām bijušajām draudzenēm. Nereti es ar draugiem apspriedu, cik ļoti viņa vēlas mūs atdarināt un es uzsprāgu katru reizi, kad viņa lietoja šādu saziņas formu.

8. Mēs pamanām, kas jums ir uzvilkts.

Pacentieties pieskaņot apģērbu pie savām aktivitātēm. Parasti es necenšos aicināt meitenei uz ilgstošām pastaigām, ja viņa ir uzvilkusi augstpapēžu kurpes. Esmu arī redzējis meitenes, kas rotājas ar pērlēm, dodoties uz sporta pasākumiem.

9. Sekss pludmalē? Mēs priekšroku dodam iedzeršanai.

Jūra ir ļoti romantiska lieta, bet visu laiku es justos ļoti samulsis un nervozs. Tajā taču mīt visdažādākās radības. Reiz, staigājot gar okeāna krastu, es uzkāpu virsū nenosakāmas izcelsmes rāpulim un mēs abi, bailēs kliegdami, jozām projām. Varbūt jūras krastā ir drošāk? Nedomāju vis, jo smiltis spēj iekļūt itin visur. Tās dzīvo pēc sava prāta, turklāt sekss smiltīs var būt pat visai sāpīgs un neērts.

Mans piedāvātais risinājums ir atrast kādu jauku vietu pludmales tuvumā un nodarboties ar seksu mašīnā, blakus dzirdot jūras viļņu šalkoņu. Sekss pludmalē – jā, bet ne sekss smiltīs.

10. Lai iegūtu, mums ir jāpieliek piepūle — un mēs to zinām.

Reizēm es uzvedos tā, it kā viņām nebūtu izvēles, pat ja man šīs meitenes patīk. Viņu acu priekšā es uzsāku flirtēt ar citām meitenēm. Es radu priekšstatu, ka esmu patiešām dāmu mīlulis un grūti dabūjams vīrietis. Tad es kļūstu ļoti maigs un veltu visu savu uzmanību šai vienai, noskatītajai un gribētajai sievietei, kas bija domājusi, ka viņai nav nekādu izredžu.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Valentina G. 28. mar 2011. 06:39

Тема очень тонкая, волнующая. Со всем согласна, но не потому, что бы тебе угодить! Просто я думаю точно так же, и как хочется, что бы ты в этом убедился! Мне очень нравится твоя тактика в наших отношениях. В начале мне было все непонятно, мыслила стандартно. Я практически тебя не знала. Но процесс идет и многое встает на свои места. Конечно, ты уникален! И это волнует еще больше! У тебя промелькнул вопрос о том, что можешь быть не достоин избранницы. Неожиданно для меня! Я столько говорила тебе о твоих достоинствах, о том, насколько ты совершенен, красив, умен, необычен, в хорошем смысле, и можно до бесконечности перечислять твои совершенные качества, от которых женщины головы теряют. Как может при этом возникнуть сомнение в своем достоинстве? Мне кажется ты тут лукавишь немного, или это не имеет никакого отношения ко мне. Трудно поверить, что ты можешь допустить мысль, что можешь быть кого-то недостоин! Вот у меня точно большие сомнения относительно себя! Опять же, логика заставляет думать иначе. Ты бы не стал столько для меня делать, если бы хоть малость допускал, что я тебя недостойна. С дугой стороны, ты изменил меня до неузнаваемости, сотворил меня такой, какую хотел иметь. Закономерен вопрос: что-же у тебя ко мне было в начале, если от прежнего образа ничего не осталось? Могу и сама дать ответ в твою поддержку. Но вопрос задан, и он где-то все равно затаился, повис. Возможно я усложняю тему. По всему видно, что не уверена в себе я. Видишь какая я глупая, разве можно так откровенно? Это не в мою пользу. Валентина.

savsem k. 26. mar 2011. 21:45

Diemžēl nē - viņa ir tik pat gara kā pirmā ..

Dzēsts profils 26. mar 2011. 18:06

Kas tas sekss tāds ir,iznesīga vai piselīga,ja saka:"Seksīga sieviete"?!   
Sekss pludmalē – jā, bet ne sekss smiltīs.-Tu raksti. Smiltīs labāk berzīs,būs ātrāk orgasms,tad turpināt jūrā,lai izskalo smiltis...  

JĀNIS D. 26. mar 2011. 14:46

jums autore grib paspidet

Uldis I. 26. mar 2011. 14:42

Interesanti  lasām gabali //abas daļas// brīviem brīžiem kad nav ko darīt...

Autorizācija

Ienākt