5 padomi, kā atrast īsto meiteni!!!

26. mar 2011. 15:29


Vai Jūs spējat darīt laimīgu citu cilvēku?
5 padomi, kā atrast īsto meiteniDošanās uz randiņiem un iepazīšanās ar meitenēm daudziem puišiem rada galvassāpes. Tas tādēļ, ka viņi ir uzstādījuši pārāk augstu prasību latiņu. Tā vietā, lai vienkārši izbaudītu randiņu un nodotos pozitīvām emocijām, viņi cītīgi cenšas atrast Īsto Meiteni.

Tas viss beidzas ar lielu spriedzi, puišiem cenšoties būt tieši tādiem, kādus meitenes tos vēlas redzēt, nevis būt pašiem par sevi. Tādēļ mēs piedāvājam dažus padomus, kas palīdzēs atrast īsto meiteni.
Pirmkārt, ir ļoti svarīgi būt apmierinātam pašam ar sevi.

Ja Jūs neesat apmierināts ar to, kāds pats esat, kāpēc gan, lai ar Jums būtu apmierināta meitene? Iemācieties būt tāds, kāds esat, pastāviet par to, ko uzskatāt par būtisku un svarīgu – šie ir galvenie priekšnosacījumi veiksmīgam un perspektīvam iepazīšanās procesam.
Ja Jūs pats nevarat priecāties par to, kas Jums ir un kāds Jūs esat, kā gan Jūs varētu darīt laimīgu citu cilvēku?

Atvēliet sev mazliet laika un iepazīstiet sevi, tikai tad Jūs varēsiet iepazīties ar citiem. Manieres ir ļoti svarīgas. Iespējams, ka Jums tas nešķiet tik būtiski, bet meitene noteikti pievērsīs uzmanību un novērtēs Jūsu manieres.

Pat, ja Jūs īsti nezināt, kādu meitene tad Jūs meklējat, Jūs neatradīsiet nevienu, ja Jums nebūs izkoptas un pārdomātas manieres. Esiet laipns pret cilvēkiem, kurus pazīstat, un arī pret tiem, kurus nepazīstat. Reputācija vienmēr iet cilvēkam pa priekšu.
Izejiet ārpus savas komforta zonas.

Daudzi cilvēki, darot vienu un to pašu, cer sagaidīt dažādus rezultātus. Tas taču būtu lieliski, ja tā būtu, vai ne? Ja Jūs vēlaties dažādus rezultātus savai randiņu praksei, Jums ir jāmainās un jāizmēģina kaut kas jauns.

Jūs tiešām būsiet pārsteigts, uzzinot par sevi tik daudz jaunu lietu, bez tam, Jums noteikti patiks jaunajā iepazīšanās procesā iegūtais rezultāts.
Atrodiet darbu. kas Jums patīk

Šis ir viens no labākajiem veidiem, kā celt savu pašapziņu, un, tai pašā laikā, lieliska iespēja atrast savu mīlestību. Tas nebūt nenozīmē, ka Jums jāmeklē savs nākošais dzīvesbiedrs tieši darba vietā, tas nozīmē, ka darbs pavērs Jums iespējas satikt jaunus cilvēkus, kā arī nodibināt jaunus kontaktus, kas, pilnīgi iespējams, Jūs galu galā aizvedīs pie sava īstā un sen meklētā cilvēka.
Mācieties baudīt dzīvi.

5 padomi, kā atrast īsto meiteniMĒS visi esam dzirdējuši, ka smaids ir lipīgs un ziniet – tā ir pilnīga taisnība! Kad Jūs esat laimīgs, arī cilvēki Jums apkārt ir laimīgi. Dažreiz, labākais veids kā atrast savu mīļoto, ir vispirms iemācīties mīlēt sevi pašu – viss pārējais tad nostāsies savās vietās.

Ja Jūs esat laimīgs, arī tie, kas ir Jums apkārt, vēlas būt laimīgi tad, kad ir kopā ar Jums. Smaidiet, tas Jums patiešām noderēs!
Ticiet tam, ka īstais cilvēks negaidot ienāks Jūsu dzīvē

Beidziet raizēties par to, kā atrast īsto meiteni un priecājieties par to, ka iepazīšanās procesu laikā Jūs gūstiet pieredzi. Īstais cilvēks nāks tajā brīdī, kad Jūs vismazāk to gaidīsiet. Mēs visi esam pelnījuši būt mīlēti, tādēļ sāciet ticēt tam, ka kāda var Jūs iemīlēt!

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Valentina G. 28. mar 2011. 03:40

Одинаково справедливо как в отношении мужчин, так и в отношении женщин. Далеко за примером ходить не надо. Я, ярчайшее тому доказательство!!! И второй пример, с точностью до наоборот. Есть у меня знакомая. В свои 47 лет отлично выглядит, рост, фигура, симпатичная. Работает уборщицей!? Это раз. На мое предложение найти как-то, возможно по интернету, возможно кто-то из друзей познакомит, приличного мужчину, был ошеломляющий ответ. "Я никогда не буду уважать мужчину, который захочет быть со мной". Как можно допустить такую мысль, более того, озвучить ее??? В 47 лет!? Прекрасного сложения, достаточно образована. В голове не укладывается! Было вначале желание ненавязчиво оказать содействие, помочь. Но натолкнулась на непреодолимую стену, полный тупик! Пыталась найти причину в ее прошлом. Все в полном порядке. Была замужем, не работала, муж обеспечивал. Несколько лет назад, когда не знаю, не все вопросы легко задавать, муж умер. Причину тоже не знаю, не суть. Имеет сына, лет 13-14. Свою позицию поясняет бедностью. Пыталась вовлечь в бизнес, с моей точки зрения, перспективный. Результат аналогичный. В голове не укладывается! Был бы человек чем-то болен, было бы хоть как-то понятно. Вот такая история. Может есть какой то совет? Валентина.

Jānis K. 27. mar 2011. 09:50

man arī nau nekas padomā.

artūrs k. 27. mar 2011. 08:17

Patiesi un skaisti !

Dzēsts profils 26. mar 2011. 18:55

Man meiteni vairs nevajag! "Celku" diez vai varēšu uzlaust?!!!

aigars z. 26. mar 2011. 17:30

Šajā jautājumā padomi nepalīdzēs...

Vasilijs P. 26. mar 2011. 15:49

Iespejams ne ar vienu damu ar locekli-draudzejies neesmu-visas bija Dabigas...

Vasilijs P. 26. mar 2011. 15:43

Par Nickita-nekad neesmu Saubijies...pari Nenodaris....

Vasilijs P. 26. mar 2011. 15:42

Bet ir dabigas Damas bez locekla...

Vasilijs P. 26. mar 2011. 15:40

Tu saubies-esot Damas ar locekli-pat baros...

Dzēsts profils 26. mar 2011. 15:38

Nikita labak isto virieti meitenes ir visas istas

Vasilijs P. 26. mar 2011. 15:35

Man nav padomu-pasas spejigas izveleties...

Autorizācija

Ienākt