Sieviešu sarežģīto sarunu atšifrējums (2.daļa)

27. mar 2011. 13:45


Vai viņas izteicieni vēl aizvien sagādā jums problēmas? Tas ir tādēļ, ka sievietes saka vienu, bet domā pavisam kaut ko citu. Esiet uzmanīgs, mēģinot saprast, ko īsti viņa ir domājusi un vēlējusies pateikt, atklājot, ka vēlas būt tikai jūsu draugs, sakot, ka viņa nepavisam nav dusmīga uz jums, vai sakot, ka uzskata jūs par brāli … Mēs jums atklāsim viņas visbiežāk lietotās frāzes...

1. „Domāju, ka mums vajadzētu palikt draugiem”

Tulkojums: Viņa vēlas jūs pakāpeniski attālināt no sevis, jo uzskata, ka būs daudz vieglāk, ja viens otru tik bieži nesatiksiet. Pastāv iespēja, ka viņa vēlas jūs redzēt kā rezervi un tādēļ grib saglabāt labas attiecības.

Tas, vai vēlaties saglabāt draudzīgas attiecības, ir atkarīgs no jums paša, bet neļaujiet viņai noteikt jums rezerves spēlētāja statusu. Iespējams, ka pēc laika viņa vēlēsies atkal būt ar jums kopā, un šis būs brīdis, kad jums būs jāpajautā sev – varbūt iemesls ir tas, ka viņa nav sev atradusi citu puisi?!

2. „Es neesmu dusmīga”

Tulkojums: Viņa ir dusmīga! Turklāt, viņa domā, ka jums būtu jāzina, kāpēc viņa ir dusmīga, pašai to nemaz nepasakot. Šajā gadījumā būtu jāņem talkā savas telepātiskās spējas (lai veicas!) un jāmēģina noskaidrot viņas dusmu iemeslu, pajautājot viņai par to. Neignorējiet problēmu, jo viņa to noteikti NEAIZMIRSĪS, jo, ja to ignorēsiet, viņa kļūs vēl niknāka uz jums.

3. „Tu man esi kā brālis”

Tulkojums: Viņai šķiet, ka viņa nav pietiekoši pievilcīga un interesanta, tādēļ šī frāze tiek izmantota kā vairogs, dodot mājienu, ka jūs pat nedrīkstat iedomāties viņu aizvainot. Tā kā, ja plānojat kaut kādā mērā sagādāt viņai nepatīkamus brīžus, aizmirstiet par to.

4. „Man patīk tavi draugi, bet …”

Tulkojums: Viņai nepatīk draugi, bet viņa nevēlas būt skarba, tādēļ arī izvairās teikt to, ko patiesībā par viņiem domā - to, ka viņi jūs slikti ietekmē un to, ka viņa nevēlas, lai jūs ar viņiem tiktos. Tā kā jūs labāk pazīstat savus draugus, tikties vai netikties, lai ir jūsu lēmums.

Taisnība, ja viņai ir labs iemesls darīt zināmu kaut ko nelāgu par jūsu draugiem, jūs varat sekot viņas ieteikumam. Pretējā gadījumā, paskaidrojiet viņai, ka jūsu draugi priekš jums ir ļoti svarīgi un, ka jūs būtu ļoti pateicīgs, ja viņa mēģinātu tos iepazīt no labās puses.

5. „Tu neesi pietiekami sabiedrisks”

Tulkojums: Viņa vēlas dzirdēt to, ko jūtat attiecībā uz viņu un uz jūsu abu attiecībām. Viņa vēlas uzzināt jūsu skatījumu par attiecību iespējamo nākotni un viņa vēlas, lai jūs būtu pirmais, kas uzsāk sarunu par jūtām. Jums būs vieglāk, ja vienkārši viņai pateiksiet, ko jūtat, jo, ja neatbildēsiet, viņai atradīs citu veidu, kā no jums to izvilināt.

6. „Kāpēc tu neskūpsties, kā …?”

Tulkojums: Viņai nepatīk, kā jūs skūpstāties, bet viņa nevēlas jūs aizvainot. Šo jautājumu varat uzskatīt par konstruktīvu kritiku, jo, ja viņa vēlas uzlabot jūsu skūpstīšanās mākslu, tas nozīmē, ka viņa vēlas būt ar jums kopā un tā, lai abas puses gūtu gandarījumu. Tādēļ pamēģiniet to, ko viņa iesaka un redzēsiet – iespējams, ka tas jums pat patiks.

7. „Man patīk tā puiša matu griezums”

Tulkojums: Viņai nepatīk jūsu matu griezums, tādēļ viņa dod mājienu par to, ka laiks to mainīt. Ja jums šķiet, ka ar jūsu matiem viss ir kārtībā, uzziniet citu cilvēku viedokli, pajautājot māsai, draugiem … Ja viņi saka to pašu un piekrīt jūsu draudzenei, iespējams, ka ir pienācis laiks pārmaiņām.

8. „Kā es izskatos?”

Tulkojums: Viņa vēlas, lai jūs apliecināt, ka viņa izskatās lieliski. Vienīgā pieļaujamā atbilde šādā situācijā būtu „tu izskaties satriecoši!”

9. „Kāpēc tu to dari šādi?”

Tulkojums: Jūs kaut ko nedarāt pareizi vai tā, kā viņai tas patiktu. Viņa nevēlas, lai jūs to pārtrauktu darīt, viņa vienkārši grib, lai jūs to darītu tā, kā viņai šķiet būtu pareizi.

10. „Izdarīsim kaut ko kopā!”

Tulkojums: Viņa vairāk laika vēlas pavadīt kopā ar jums. Šādā situācijā būtu jāizlemj, vai patiešām pavadāt pārāk maz laika kopā, vai arī viņa vēlas jūs pie sevis „piesaistīt”. Ja esat sapratis, ka patiešām pārāk maz laika pavadāt kopā, ignorējiet mājienu, pretējā gadījumā, jūs drīz vien paliksiet bez draugiem, brīvā laika un vaļaspriekiem …, jo patiešām visu VIENMĒR darīsiet kopā.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38593, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Valentina G. 28. mar 2011. 01:43

Классика, да и только! Откуда такие познания женской психологии?! Валентина.

linda r. 27. mar 2011. 14:58

vismaz ir par ko palauzit galvu ja nau darba

Uldis I. 27. mar 2011. 14:35

Abus priekšlasijumus var palasīt, kad nav ko darīt un pasmaidīt. Iegaumēt--pārāk plaši...

Dzēsts profils 27. mar 2011. 13:48

Murgaiņa ziņojumi ir saprotami tikai viņam pašam. Murgainis ir viegli uzbudināms un skaļš cīniņā. Viņš bezbailīgi metas virsū jebkuram Cīnītājam, pat Kon-fu Meistaram. Viņa galvenie ieroči ir nesakarības, atkārtojumi un dīvainas metaforas, kas cīņas sākuma stadijās var dot viņam priekšrocību. Taču Cīnītāji ļoti drīz saprot, ka tas ir sertificēts trakais, un parasti izvairās no turpmākas cīņas. Mērglis un Ļaunais Klauns nododas Murgaiņa kūdīšanai lai izklaidētu paši sevi. UZMANĪBU: Murgainis nevar tikt sakauts ar konvenciāliem ieročiem, jebkura atbilde izsauks nesakarīgu ziņojumu apšaudi, tāpēc Murgaini labāk likt mierā.

Autorizācija

Ienākt